Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 961
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Не мисля, че е ОК да се ползва който и да е фон дьо тен или коректор всеки ден. Има ББ кремове поне, ако някой толкова го е срам от кожата си. Казва го човек с белези от шарка.
А може и от самата болест дар било, кожата първа дава индикации ако нещо не е наред.

# 301
Аз използвам фон дьо тен само зимата, защото когато е студено или има вятър ми предпазва кожата, иначе се появяват зачервявания от студа около устните. Понякога имам чувството, че предпазва от мръсния въздух.
Може би трябва да си намеря крем за вятър... Grinning

# 302
Аз използвам ФДТ всеки ден,ама и кожата ми не е капризна,сега за лятото живот и здраве ми предстои разходки само навън и се замислям за ВВ крем,нещо леко за изравняване само.
И аз имам чувство ,че предпазва от прах и мръсен въздух.
Aivito,мерси,дано не ми се получи такова нещо.

# 303
Аз ползвам ФДТ точно с тази цел - предпазване от прах и мръсотия.
Когато си бях втълбила да минавам изцяло натурална, че така трябва, кожата мк беше по-зле от тийн с тежко акне!
Но все пак е много важно и продуктът да е добър и некомедогенен. Фреш уеаър е всичко друго, но не и некомедогенен. След 3 носения кожата ми беше върната в тийн годините...

# 304
От този конкретен ФДТ съм чувала и други оплаквания, но като цяло на мен лично ФДТ ми действа добре - създава бариера между кожата и замърсяванията и кожата ми е много по-добре, когато ползвам такъв.

# 305
Оф,малко се разколебах,но все пак ще го взема.До сега не съм се опъпчвала от нищо,дано не стане и сега.
Като го понося няколко пъти ще пиша отзиви.

# 306
На мен ми излизат пъпки регулярно и затова не мога да кажа дали е от продукт или не.По-скоро не.

# 307
Аз също го тествам в момента тази Fresh wear, идва ми тъмен и изглеждам като болна. Но може и да си внушавам, защото днес ми направиха комплимент. Странна работа.

# 308
Ползвам фон дьо тен 90% от дните. Кожата ми е мазна, проблемна и порите се запушват от нищото на моменти. В момента под фон дьо тена не слагам основа, а слагам серум на “Революшън” за свиване на порите , крем за зоната около очите на “Биотен” от серията с хиалуронова киселина 3Д и след като попие серума слагам хидратиращия флуид на “Лореал” за  нормална към смесена кожа. Нямам проблеми, няма запушване на пори, няма разместен фон дьо тен. Ползвам покривни фон дьо тени, лични предпочитания и любимци от дрогерията са ми на “Катрис” с пипетката, мисля че беше HD(нещо си), “Лореал”  True much , “Мейбълин” Super Stay и на “Буржоа” Хелти микс. Коректор май нямам “любим”. За мен е важна основата , трябва да има нещо между кожата и фон дьо тена. Лични предпочитания дали крем, серум, основа и т.н... Проблема все пак не винаги е в продукт. При мен порите се запушваха от измивен гел за лице, който ползвах години и накрая ме “предаде”. Потърсете проблема около вас, тогава изхвърлете нещо или му намерете друго приложение. Все едно си хвърляте парите на вятъра, буквално.

# 309

Да похваля и аз тази маска за коса на цена 4.99 от "Елитис". С гъста коса съм и твърд косъм,но със сухи краища . За да я разреша задължително слагам продукт без отмиване. Дори понякога прекалявах и ставаше като мазна. Но след употребата на тази маска косата ми стана много мека и загладена. Но в шампоана сложих и от бустара,който хвалихте.

# 310
Какво е мнението ви за продуктите на Жая? Видях, че в Лили са пуснали скреч карти с награда при покупка на продукти на Жая за над 8лв и ми стана интересно понеже не съм използвала продукти на марката.

# 311
# 312
  • Ланкър, планините Овнерог
Какво е мнението ви за продуктите на Жая? Видях, че в Лили са пуснали скреч карти с награда при покупка на продукти на Жая за над 8лв и ми стана интересно понеже не съм използвала продукти на марката.
Харесвам интимните им гелове. Сега си взех за първи път техен шампоан - не ми харесва и на миризма, и на действие (уж е за обем).

# 313
Кремовете за лице са им хубави на Жая, мисля, че някой беше похвалил и душ геловете от промоцията на ДМ, когато бяха 1+1.

# 314
Харесвам шампоаните, лосионите за тяло и маските за коса на Жая.

Общи условия

Активация на акаунт