Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 933
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
В Лили ли ги има техните капсули ?

# 286
В Лили ли ги има техните капсули ?
Да, има ги, вчера ги гледах точно.

# 287
Някой беше хвалил ФДТ на Лореал fresh wear,как е върху комбинирано кожа?
На Буржоа healthy mix имат много хубав за мен цвят,но лъсвам,това ми е най-мазния ФДТ,като тиган ставам.Този на Лореал за каква кожа го виждате?

# 288
Аз ползвам Фреш уеър, мазна кожа.
На мен много ми допада, въореки че по някоя време лъсвам.
Има сатенен финиш, озарява лицето и то изглежда равномерно “лъскаво”, не само в Т зоната.Фиксирам с прозрачна пудра и няколко пъти през деня попивам излишния себум от грима.
Но ФДТ се държи чудесно, при мен не оксидира, не се впива в бръчки и фини линии, не се свлича и не променя вид и цвят. Слува се идеално с лицето и врата.
От темата за ФДТ ,Agent Provocateur е написала много обстойно кой ФДТ за каква кожа е и как се ползва.Също така дава трик на известен гримьор, ФДТ на Т зоната да се смеси с малко свободна пудра и да се нанаесе.
Опитах го това и при мен работи мн.добре.Вече няколко дни смесвам пудра и ФДТ.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 16:01 от ДХ3

# 289
Благодаря,това ми трябваше.

# 290
# 291
  • Пловдив
Няма ги капсулите с витамин С на Балеа, но видях тяхна маска с витамин С. Явно е от скоро. Някой да е ползвал?

# 292
  • София
Имала съм, точно на YSL по погрешка бях взела, но ми хареса. В дните, в които искам лек, ненатрапчив грим.
В Лили в момента е намалена на Max Factor 2000 Calorie  и има Dark Brown, 9,35лв ми се видя цената.

Много благодаря! Отивам  направо да я търся! YSL съм имала бургундско червено. Ефектът е доста готин и спиралите им са върха, но реших, че ми е излишен разход, за нещо, което и за 10 лв. върши същата работа.

# 293
Явно не ги внасят , имам позната в Германия и в тяхното ДМ ги има, даже и са по евтини там. Иначе маската с Вит Ц я има .

# 294
Няма ги капсулите с витамин С на Балеа, но видях тяхна маска с витамин С. Явно е от скоро. Някой да е ползвал?
Аз,и наистина действа мигновено.В горната част на пликчето има серум,долу е маската,много ми хареса на мен.
ДХЗ ,благодаря!

# 295
Аз,и наистина действа мигновено.В горната част на пликчето има серум,долу е маската,много ми хареса на мен.
ДХЗ ,благодаря!
Коя е маската, че и аь ползвам вит.Ц?

# 296
# 297
Явно не ги внасят , имам позната в Германия и в тяхното ДМ ги има, даже и са по евтини там. Иначе маската с Вит Ц я има .
Има ги капсулите, скоро си ги взех.

# 298
А си мазах от Healthy Mix на ръката и не ми хареса, тежък и мазен ми се видя. Май засега фаворити са ми FitMe на Maybelline и един на MaxFactor. Лошото е, че сега съм бая по-светла и лятото трябва да ги сменям, че почернявам доста.

# 299
Момичета, за фон дьо тена на Лореал Фреш Уеър имайте си едно наум. Много хубаво стой, такъв бюджетен продукт с такъв ефект не съм виждала. От лятото го ползвах, но сега бях болна две седмици и не се гримирах. Лицето ми се изчисти, постоянно се опъчвах, порите ми се запишиха жестоко. Дерматоложката ми ме гледаше и ме питаше какво ми се случва при последния преглед. След боледуването осъзнах, че е било от фон дьо тена и замина в кофата почти пълна опаковка.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 22:08 от aivito92

Общи условия

Активация на акаунт