Добавки при паник атаки и тревожност

• 553
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
От известно време се боря със сънна тревожност, хипохондрия и  изпитвам паник атаки през нощта, докато спя. Това доста влияе на съня ми и на общото ми състояние, затова се опитвам да намеря естествени начини да се справя. Интересувам се от добавки и билки, които могат да успокоят нервната система, да намалят тревожността и да подобрят качеството на съня.

Чувал съм за неща като магнезий, мелатонин, пасифлора, лайка и други подобни, но бих искал да чуя вашите препоръки и личен опит. Ако сте използвали нещо, което е помогнало при подобни състояния, ще се радвам да го споделите. Всеки съвет би ми бил от голяма полза. Благодаря предварително!

# 1
Здравейте! Мелатонина на мен ми лично ми помага да заспивам. Може да пробвате и такъв, който е в комбинация с пасифлора, хмел и валериан. Той под формата на спрей. Но е добре същевременно да намерите и намерите и друг подход за решаване на проблема. Допитайте се до специалист, ако се налага.

# 2
Още един глас за мелатонин.
Пробвайте с по-малък грамаж - 1 м грам
Има на GNCдъвчащ. Без рецепта е. По едно време го бяха поизтеглили от пазара, за да го регистрират по друг режим и имаше само от 1 мг, но иначе има и от 5.
Магнезий също. Той пък съвсем не вр3ди.
Аз лично мента, лайка, глог не ги смятам за надеждни при по-голяма тревожност.
А пасифлората не я познавам.

# 3

Общи условия

Активация на акаунт