Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 933
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
И аз я взех, да видим..

# 271
  • При децата ми
Essence Pure nude хайлайтъра така и не го заредиха в България. За евтина палитра - дрогериен фаворит са ми Римел. Но ако ти идват скъпи, вземи от палитрите на Революшън за 12 лв в Лили.

Есмералда, палитрите на "Римел" по-добри ли са от тези на "Революшън"?

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 11:48 от Hrispa76

# 272
Препоръчайте ми водоустойчива спирала дрогерийна. Държа да е със силиконова четка и да разделя добре миглите. Нещо от студа очите ми сълзят и ставам като панда с другите.

# 273
Joy сигурно,аз съм много зле с марките гримове,почти не гледам какво купувам,като ми хареса нещо и го грабвам.Тея обаче ги загледах,т.к. в нашия ДМ рядко можеш да видиш такива цени.Търсих хвалената тук спирала Glam & Doll False Lashes на Catrice взех и миглоизвивачката,или както там се казва,и днес ще се коконя,да видим дали ще ми хареса.
tanch тая на Catrice има и водоустойчив вариант,четката е много добра.Аз не обичам водоустойчиви спирали,хващат ме нервите като трябва да я свалям

# 274
Има двуфазни за почистване на по- устойчив грим .

# 275

Glam & Doll False Lashes на Catrice

tanch тая на Catrice има и водоустойчив вариант,четката е много добра.Аз не обичам водоустойчиви спирали,хващат ме нервите като трябва да я свалям
Точно нея щях да хваля. Вземам си я за плажа, иначе и аз нямам нервни да чистя водоустойчива спирала.  Прави миглите точно кукленски - подчертани,  извити и с лек обем. За цената си е отлично попадение.

# 276
Joy сигурно,аз съм много зле с марките гримове,почти не гледам какво купувам,като ми хареса нещо и го грабвам.Тея обаче ги загледах,т.к. в нашия ДМ рядко можеш да видиш такива цени.Търсих хвалената тук спирала Glam & Doll False Lashes на Catrice взех и миглоизвивачката,или както там се казва,и днес ще се коконя,да видим дали ще ми хареса.
Glam&Doll Fasle Lashes ли?
Аз нямам проблем със свалянето на водоустойчиви спирали, двуфазния на Лореал ми ги сваля без много търкане.

# 277
  • Deutschland
Ванеса, в ДМ в града и в околните също са същите като на сайта им и всичко хвалено в Инстаграм се изкупува на мига.
И аз искам блестяща палитра, но с тия червени нюанси няма да е

# 278
Някой беше взел Гарние крем за коса без отмиване 10 в 1,искам да питам дали е доволен?

И никъде не мога да намеря 2 маски за лице на Арома Лабор,хидратираща и пилинг.Къде да ги търся?За Варна.В Елитис и Лили няма.

# 279
Аз имам крема за коса 10 в 1.
Доволна съм, има ефект на балсам, но не е нещо уау.

Аз все още търся продукт, който да успее да съживи сухата ми коса. Ако някоя има препоръки ще бъда много благодарна Simple Smile

# 280
Аз имам крема за коса 10 в 1.
Доволна съм, има ефект на балсам, но не е нещо уау.

Аз все още търся продукт, който да успее да съживи сухата ми коса. Ако някоя има препоръки ще бъда много благодарна Simple Smile

Благодаря за бързия отговор!Май няма да го взема,много е голяма опаковката не обичам такива разфасовки....
Аз мога да ти препоръчам Ми аманте,но не е за тази тема.

# 281
А аз търсих прословутите витамин ц капсули на Балея и няма и няма...

# 282
  • София
Някой да ползва тъмнокафява спирала? Не мога да намеря, а искам да пробвам. Иначе има, но на YSL  примерно, но не ми се дават толкова пари.

# 283
Имала съм, точно на YSL по погрешка бях взела, но ми хареса. В дните, в които искам лек, ненатрапчив грим.
В Лили в момента е намалена на Max Factor 2000 Calorie  и има Dark Brown, 9,35лв ми се видя цената.

# 284
Фрау аз заради златните и розовите нюанси ги загледах.Ето такава май беше https://www.beautybay.com/p/bh-cosmetics/desert-oasis-19-colour- … &gclsrc=aw.ds
Капсули с витамин С Schaebens също имат,аз даже повече ги харесвах от Балеа.Сега ползвам серум с витамин С и съм по-доволна.

Общи условия

Активация на акаунт