Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 924
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Серумът на Balea е приятен, както и хиалуроновата киселина на The ordinary. Balea е около 6лв., попива бързо, оставя кожата леко матова, супер е за преди грим. Сега за зимата (то пък една зима😀) е доста лек, но зависи и каква е кожата ти. Хиалурона на The ordinary работи най-добре като преди това напръскаш лицето с розова вода и докато е влажна кожата я нанесеш, но трябва да се внимава с количеството, защото ако ще слагаш грим прави кир ефект. А и един малко по-скъп продукт, който обожавам е хидратиращия лосион на Hada Labo. Има много течна консистенция, една помпичка е напълно достатъчна, супер икономичен (ползвам от септември всяка сутрин и все още е наполовинта на опаковката - 150мл.),
чудесна основа за под грим, кожата след нея е свежа, хидратирана и много мека.

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 17:34 от Анонимен

# 331
Искам да похваля този матиращ гланц(според мен си е червило) на “Габрини”. Взех го на шега, защото сега съм на принципа “Пробвай нови неща” и си казах , че изглежда добре и ако не става, няма да е голяма загуба. Обичам матови червила, това е едно от най-конфортните , които съм ползвала. Засъхва до кафифен мат и не исушава, макар че отдолу съм с гланц. Мирише на химична дъвка “Хуба-буба”, като го помирисвам в шишенцето мирише химично леко, но щом го нанеса върху устните усещам само аромата на дъвката. Закупено е от “Елитис” във Варна, до жп гарата на цена от 4,99лв. Препоръчвам, щом се прибера бих си купила още цветове.

# 332
Хиалуроновия на Делия го давам като предложение. На мен лично повече ми харесва от този на Марион.

# 333
Хиалуроновия на Делия го давам като предложение. На мен лично повече ми харесва от този на Марион.
На мен и двата ми харесват.

# 334
Тъкмо привършвам Marine hyaluronics на ТО и търся нещо по-евтино за момента, иначе искам да пробвам и другата им хиалуронова киселина.
Нямам ДМ в града, за съжаление.
Ще пробвам Марион.
А нещо с витамин Ц за лице?

# 335
Тъкмо привършвам Marine hyaluronics на ТО и търся нещо по-евтино за момента, иначе искам да пробвам и другата им хиалуронова киселина.
Нямам ДМ в града, за съжаление.
Ще пробвам Марион.
А нещо с витамин Ц за лице?
Ако имаш Рефан,имат страхотен серум с вит.С.
https://ambra.bg/index.php?route=product/product&product_id=10618
Този гел много ми хареса,измива без да люти на очите,без да опъва лицето после,абе добър е.Взех го от Лили за около 3лв.

# 336
Ползвам фон дьо тен 90% от дните. Кожата ми е мазна, проблемна и порите се запушват от нищото на моменти. В момента под фон дьо тена не слагам основа, а слагам серум на “Революшън” за свиване на порите , крем за зоната около очите на “Биотен” от серията с хиалуронова киселина 3Д и след като попие серума слагам хидратиращия флуид на “Лореал” за  нормална към смесена кожа. Нямам проблеми, няма запушване на пори, няма разместен фон дьо тен. Ползвам покривни фон дьо тени, лични предпочитания и любимци от дрогерията са ми на “Катрис” с пипетката, мисля че беше HD(нещо си), “Лореал”  True much , “Мейбълин” Super Stay и на “Буржоа” Хелти микс. Коректор май нямам “любим”. За мен е важна основата , трябва да има нещо между кожата и фон дьо тена. Лични предпочитания дали крем, серум, основа и т.н... Проблема все пак не винаги е в продукт. При мен порите се запушваха от измивен гел за лице, който ползвах години и накрая ме “предаде”. Потърсете проблема около вас, тогава изхвърлете нещо или му намерете друго приложение. Все едно си хвърляте парите на вятъра, буквално.

Ще може ли малко повече инфо за тези 2 продукта? Simple Smile

# 337
Mamma knows best,благодаря,знам аз. Проблем ми е,че няма физически магазин с нормални цени,защото примерно днес ще ида,ще купя нещо. Другата седмица друго. А сега ако поръчам нещо,ще си кажа хайде и това,хайде и онова,да не плащам доставка за 1-2 неща... 🤣 Е за тоника ме навихте,защото и аз съм със смесена кожа и искам да го пробвам. 🤗

# 338
Разбира се! Удоволствие е за мен да пиша.
Серумът на “Революшън” за стягане на порите с 10% ниацинамид и 1% цинк, се нанася сутрин и вечер. Аз лично го нанасям в зависимост от настроението ми. Повечето пъти обичам да го ползвам за основа преди фон дьо тена, тъй като свива порите и ми изглажда лицето. След него не усещам кожата си опъната, нито мазна, няма кир ефект, попива много бързо,но за хидратация след като попие , върху него нанасям и хидратиращия флуид на “Лореал”. За в момента не ползвам крем за лице. Поръчах си го от “Пинк панда” за около 17-18лв . Мисля че и в “Парфюмо” и “Нотино” го има. Икономичен продукт. На 21 години съм почти, с мазна кожа съм и с разширени пори. Серумът матира приятно лицето, не пресушава (преди да купя хидратиращия флуид го носих самостоятелно), свива порите реално и аз виждам разлика. Ползвам го от края на октомври-началото на ноември , всеки ден поне по веднъж, понякога и по два пъти на ден, ако го сложа вечер, не съм стигнала средата. Има много лек аромат, почти не се усеща, особено ако носа ти е “инвалид” като моя. Има лека водна текстура, не се усеща да лепне на пръстите ми или на лицето ми , след нанасяне. Препоръчвам го. Чакам да го изхабя, което очевидно няма да е скоро, за да пробвам нещо от “Ди Ординари” ,с което да го сравня. На мен ми стана любимец от първо нанасяне и нямам забележки.

Хидратитиращия флуид на “Лореал” за нормална до смесена кожа. С него се “запознах” от мостричка , закупих комплект с крема им за коса и шампоан и в него имаше мостра на флуида. Спрях да ползвам крема си за лице на “Нивея” от серията Урбан Детокс и започнах с флуида от мостричката. След като свърши си закупих от “Лили” на промоция за 12лв пълноразмерния продукт. Нанасям над серума. Текстурата е водниста , под самия хидратиращ флуид пише “Вода от Алое”. Аромат има, усеща се, но е нежен и не е нищо натрапчиво. Съвсем лек е, на мен ми е много приятвен.Една помпичка от продукта ми стига за цялото лице, отново пестелив продукт. Много бързо попива и кожата ми става мека , нежна и придобива приятен блясък(в никакъв случай не е потен ефект или тип “прекалих с хайлайтъра” ефект”. Не знам дали хидратира 72 часа както пише, аз го нанасям сутрин след серума и вечер след тоник на “Ди Ординари” с Гликолова киселина. Сутрин се събуждам с мекичка кожа и нямам мазни участъци. Преди се събуждах “лъснала”, все едно не ставам сега и беше много неприятно. През деня не усещам никакво омазняване, независимо дали съм с фон дьо тен или без. Излизам обикновено сутрин към 10:00 и се прибирам между 16:30 и 18:30. Доволна съм , не запушва порите, не ми се появяват пъпчици, виждам че дори помага на зачервяванията по лицето, има успокояващ ефект. Като цяло не бих го сменила за в момента и ми е любим продукт.

# 339
Днес си взех Хелти Микс на Буржоа, на който много се чудих, но го пуснаха на прИмоция. Ами, "лепна" ми на кожата, цвят Ванилия, хем само на ръката пробвах. Бежовите веднага дадоха голям контраст. Няма и "cakey" ефект. Аз съм с нормална кожа, имам белези, но не харесвам тежки фдт, а този се усеща много добре. Определено е подходящ за мен.
За малко го носих, тъй като не съм излизала днес, но се надявам и да е траен.

# 340
Искам да похваля един почистващ гел на Биотен, но не намирам снимка онлайн.
Води се Bioten Express Effect Micellar Cleansing Gel. и е под формата на спрей. Пръскам на лицето със затворени очи и грима се разтваря за секунди. Не щипе на очите, но има горчив вкус, ако попадне в устата. Като първа стъпка от почистване на лицето ми допада.
Чак се изненадах, че върши работа, взех го на шега от ДМ за 3.75лв.

# 341
  • Пловдив
Какво да взема за почистване на лице на тийнейджър с доста мазна кожа?
Аз самата не ползвам подобни продукти и не знам какво да му купя.

# 342
Някой пробвал ли е ФДТ Insta Perfect на Есенс? Гледам, че в брошурата на Лили е намален и му се зачудих.

# 343
  • Пловдив
мицеларната вода на ЗДраве...и всички др.техни продукти.

# 344
Аз съм с мазна кожа, в т-зоната малко черни точки, появяват се и пъпки, най съм доволна от Гарниер 3в1

Общи условия

Активация на акаунт