Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 924
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
И аз се заредих с тези маски, а имам и други. Колко често си правите маска? Аз се изкушавам да си правя през ден, но си мисля дали не е прекалено.
През ден.

# 361
Някой да си спомня маската за лице с бял шоколад на Балея дали се отмиваше?...
Без отмиване е.

Аз не отмивам маските без отмиване. Wink За мен те са на принципа на крем за лице, но по концентрирани. Просто втривам или обирам излишното, ако е повечко.

# 362
Джаста, благодаря. Така си и знаех. А как ухае само, като истински бял шоколад, направо ти иде да го изядеш. Хубави се оказа тези маски, аз много се зарибих, утре отивам до ДМ да се заредя, че ми свършиха. Само ако се сещах и по-често да си ги правя. До 2 -3 пъти в седмицата мисля,че е добре.
На мен фаворит си ми остава захарната! Кожата ми е като на бебе след нея имного добре почистена и освежена.

# 363
Коя е захарната? С кивито или другата?

# 364
Другата, златисто-кафява опаковка.

# 365
  • Пеликания
До кога е намалението им?
До 05.02 - 2 маски на цената на 1
Скрит текст:

# 366
Още утре съм там значи.

# 367
И аз така Simple Smile

# 368
Ползвали ли сте тези? Действат ли наистина против целулит, отпусната кожа, отслабване, стрии?

# 369
https://aptekamedea.bg/aura-slim-krem-75ml-v1.html
Това съм ползвала и бях доволна.Загрява и щипе .За отслабване го полвах и за стягане.
За стрии не знам.

# 370
За тази маска ли става дума?

# 371
# 372
https://aptekamedea.bg/aura-slim-krem-75ml-v1.html
Това съм ползвала и бях доволна.Загрява и щипе .За отслабване го полвах и за стягане.
За стрии не знам.

И аз я ползавам и в момента, много е добра....няма да съжалявате!!!

# 373
Момичета какво ползвате като основа за сенките? И в какъв ред ги нанасяте?

# 374
Аз използвам коректор, понякога запечатвам, понякога оставям основата “мокра” и така нанясам сянката - според това дали е матова, металическа, брокатена.

Общи условия

Активация на акаунт