Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 868
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
На мен Eucerin не ми помогна много, за съжаление.
Но съм много доволна от Nuxe със слънчогледово масло и мед.

# 496
Къде е на промоция еуцерин?

# 497
  • Deutschland
Някое да е пробвал бустър за коса? Като серум ли се слага или се сипва в шампоан/маска?

# 498
Някое да е пробвал бустър за коса? Като серум ли се слага или се сипва в шампоан/маска?

И ако може какво му е действието.

# 499
Къде е на промоция еуцерин?
В SOpharmacy има специална оферта, 2 бр. за 8.88 лв

# 500

Скрит текст:
И ако може какво му е действието.

То май го няма това чудо по нашите ширини.. Smiley

# 501
Момичета, препоръчайте ми хубав балсам за устни. Заглеждам един на Eucerin, който е на промоция. Някой има ли отзиви?

Той ми е фаворит препоръчвам го.

# 502
Sana,може ли снимка на синята тубичка на Ревюел?
И мен времето ме спря,иначе съм в центъра и до Чаталджа ми е 10 мин ,но не мърдам.

Да, ето го

Щях да купя на Здраве Актив по препоръки от тук,но не го намерих и реших да пробвам с този ,защото има салицилова киселина.

# 503
На Аура ползвам и харесвам аз. Много мек, блендва хубаво и не попива много продукт.
Миналия февруари си взех на промоция от ДМ на Ебелин 2 на цената на 1 - няма такова дърво. Колкото и да го мокрех, не омекваше и стоеше твърд, съответно трябваше повече работа, за да блендне ФДТ. Така и стои втората гъбка неразопакована. Взех си на Аура и се родих.

Благодаря за предложенията, момичета.
В тукашното Лили няма продукти на Аура.
Гледах в новия каталог на ДМ, че има 2 блендера за 6 лв.. ще видя те ли са Ебелин или други Simple Smile

# 504
От тази съм много доволна, беше 4,99. На ebelin e.

# 505

Благодаря за предложенията, момичета.
В тукашното Лили няма продукти на Аура.
Гледах в новия каталог на ДМ, че има 2 блендера за 6 лв.. ще видя те ли са Ебелин или други Simple Smile
Дами, много се извинявам, но ви подведох неволно. Понеже в момента съм вкъщи, погледнах вторият блендер, който ми стои още в козметичните запаси. Дървеният блендер е на Парса бюти, а не на Ебелин
Още веднъж се извинявам за допусната грешка, отивам да редактирам.

# 506
Здравейте, може ли да ми предложте шампоан и балсам подходящи за цъфтящи краища.  В последно време избягвам да ползвам и сешоар, но косата ми цъфти твърде бързо, може би защото я връзвам всеки ден.

# 507
Лично мнение - връзването може да доведе до накъсване, но не до цъфтене.

За крайща е хубав един серум на Маракеш - spritz endz, но не е бюджетен. Към 24 лв, май 150 мл. Но аз карах повече от година с него, по 1 слагане седмично.

# 508
За шампоан и балсам не мога да дам препоръка, но ето това е много добър продукт за предпазване от цъфтене: https://shop.lillydrogerie.bg/gliss-erc-oil-nutritive-200ml. Двуфазно е, с приятен аромат, а съставът му е предимно масла, но не утежнява. За цъфтяща коса е добре да заложиш на финиши, защото те запечатват и предотвратяват бъдещи увреждания по косъма.

# 509
За шампоан и балсам не мога да дам препоръка, но ето това е много добър продукт за предпазване от цъфтене: https://shop.lillydrogerie.bg/gliss-erc-oil-nutritive-200ml. Двуфазно е, с приятен аромат, а съставът му е предимно масла, но не утежнява. За цъфтяща коса е добре да заложиш на финиши, защото те запечатват и предотвратяват бъдещи увреждания по косъма.
+1

Общи условия

Активация на акаунт