Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 839
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Устните ми бяха брутално напукани преди няколко дни, доизхабявах зеления балсам на Хималая. Почнах пак техния с какао и ми ги оправи за един ден. Препоръчвам!!!
При мен трудно се нанася, самият стик е по-твърд, но определено е добър.

# 526
И аз в момента ползвам на Хималая и при мен много трудно се нанася и затова попитах за препоръки.

# 527
  • Varna
+1 за Хималая!
Ако този с какаото ви идва прекалено тежък/плътен, може да опитате зеления "Nourishing lip balm" - по лек и с нежен аромат. Лично аз от 3 години ги редувам двата.

Скрит текст:

# 528
  • Перник
+1 за балсамите за устни на Хималая. С изключение на този със слънчогледово олио https://www.himalaya.bg/product/218/balsam-za-ustni-sas-slantsez … aktor-spf-30.html Прави устните жълти, не се разнася равномерно Confounded

# 529
тези Q10 ампули на Balea за каква възраст са?

# 530
Не зная за каква възраст са, но сестра ми се поду от тях , цялото и лице и клепачите на очите и се зачерви доста.

# 531
Не зная за каква възраст са, но сестра ми се поду от тях , цялото и лице и клепачите на очите и се зачерви доста.
Ужас!Аз не съм ги ползвала още,но имам.

# 532
  • Стара Загора
И при мен басамът за устни на Хималая се нанасяше трудно, защото стикът беше доста твърд. Взех си и с ягода, той пък стоеше някак си на бучки вътре. Не повторих покупката и на двата.

# 533
Розовата вода на Агива е на промоция-3 и нещо, докладвам.

# 534
ужас 🙊 видях, че останалите продукти от серията са или над 30 или 35+
само от тези ли се е подувала?

# 535
Да, само то тях , другите видове няма проблем . Аз не съм ги пробвала , днес взех околочните, за сега съм добре и ми допадат . Може да си взема още няколко броя . Какво е мнението ви за сините и нощните ?

# 536
В коя верига?

# 537
  • Somewhere in the World
В коя верига?
В ДМ.

# 538
В коя верига?

В ДМ, каква съм блейка.

# 539
И при мен басамът за устни на Хималая се нанасяше трудно, защото стикът беше доста твърд. Взех си и с ягода, той пък стоеше някак си на бучки вътре. Не повторих покупката и на двата.
При тях съм забелязала, че трябва малко да се "разработи". Бях си взела два еднакви, като единият беше много мек и лесно се нанасяше, а другия беше твърд, както вие казвате. Но след няколко намазвания почна да омеква и той. Зависи може би от партидата.

Общи условия

Активация на акаунт