Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 59

• 56 822
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • София
При мен ефект върху порите има балея черното платно, синята почистваща на Гарние - тя е затопляща, бълбукащите платна на Пюрдерм и Чамос .
Последното ми откритие е ето тази https://makeup.bg/product/321063/, мисля от Фантастико, че я взех.

# 556
Тази последната е намалена в Лили.
Etoile, доволна ли беше от нея?

# 557
  • София
Да, но съм я ползвала само веднъж. Ще взема още няколко да видим ще затвърдя ли първото впечатление.

# 558
Аз съм доволна от сухия шампоан на Cien,по нищо не отстъпва на другите сухи шампоани,препоръчвам.Аз го взех от Лидл в Англия за 1.24,не знам дали се продава в България.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 16:34 от marga1977

# 559
Аз съм доволна от сухия шампоан на Cien,по нищо не отстъпва на другите сухи шампоани,препоръчвам.Аз го взех от Лидл в Англия за 1.24,не знам дали се продава в България.
Миналата година си бях взела сух шампоан Cien, останах очарована и от тогава чакам да го видя в брошурата и до ден днешен не се е появил. Жалко, че не е в постоянният асортимент.

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 17:55 от Plamenovaa

# 560

Взех си от един хранителен магазин ленено масло на Балчо с цел да го нанасям върху веждите и основата на миглите ми, защото много лесно ми падат косъмчетата напоследък и не знам дали изобщо това е правилното масло. Ако ли не все ще отиде за някоя маска за коса. Hug
По-добре е рициново масло

# 561
Ползвам серум за вежди на Фаберлик , вече втора опаковка.Ефекта е осезаем, веждите ми се сгъстиха и потъмняха. съжалявам само ,че не ги снимах преди - след:)][/b]

Взех си от един хранителен магазин ленено масло на Балчо с цел да го нанасям върху веждите и основата на миглите ми, защото много лесно ми падат косъмчетата напоследък и не знам дали изобщо това е правилното масло. Ако ли не все ще отиде за някоя маска за коса. Hug
По-добре е рициново масло

# 562
Къде се продават Фаберлинк и на каква цена?

# 563
Лучия, за Фаберлик ти трябва представител. Те са като Орифлейм. Във фейсбук съм виждала такива групи за поръчка също.

# 564
Благодаря,  Преслава Simple Smile Не съм ги срещала,  но ще потърся. Веждите ми биха се зарадвали на сгъстяване Grinning

# 565
Аз пък много харесах розовата спирала на Фаберлик тоест в розовата опаковка Simple Smile беше намалена на 7лв. Гледам има кремче за силно изпотяване на краката, ще поръчам него и ампули за коса

# 566
Можете ли да ми препоръчате добър дневен крем с висок слънцезащитен фактор, дори и да е една идея по-скъп Simple Smile

# 567
Можете ли да ми препоръчате добър дневен крем с висок слънцезащитен фактор, дори и да е една идея по-скъп Simple Smile
Avene b protect spf 50

# 568
  • София
На мен слънцезащитните на Авен не ми харесват. Тези за плаж специално. Детето си поизгоря, въпреки, че мажех често.

# 569
Много благодаря на момичетата,които ме светнаха за розовата вода.След нея е по-различно усещането от крема.Взех на Агива,тая на Престиж ми мирешеше много остро,взех един спрей на Тафт за коса-небрежен стил и серум на Арома.Ще споделя впечатления и от тях.
Червилото на ГР https://beautycosmetic.biz/golden-rose-smart-lips-chervilo-moliv-p-15759.html, е страхотно,не изсушава,прилична трайност,не лепне,мтого ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт