За тези, които четат любовни романи № 35

• 51 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Новата на Маас още не съм я чела, в крайна сметка реших да чакам Егмонт да я издадат и да я чета на български.
Гриша е готина трилогия, но "Шест врани" другата поредица от Гриша вселената е по-добра според мен.
·٠• Hrisi•٠· електронни ли ги чете двете? Аз съм чела само първата и въпреки странния стил на писане, много ми хареса.
Имам и трите на хартия. Бях ги взела на едно намаление. Планирам тази събота и неделя да чета третата. Нямам търпение да видя какво ще стане.

# 601
  • Euskal Herria
Споделете мнение за Джули Ан Уокър - "Черните рицари АД", ако някой ги е чел
Намерих само два поста от 2015 и 2017  че са фен преводи, но хубави ли са книгите?

Скрит текст:
Сега чета „Коприна за съблазън” Лорета Чейс и ме изненада. Нетипично за исторически любовен роман главната геройня е отракана, умна и сама се справя в живота. Няма нищо общо с типичните "непорочна девственица, която чака мъжа да й отвори очите и да я спаси". Харесва ми книжката, има динамика, ще прочета и втората от поредицата
Книгите ми напомнят за "Хард Инк", не са лоши. Ако "Хард Инк" си я чела и ти харесва, мисля, че и тези ще ти допаднат.

Лорета Чейс кой я издава? Това от книгите със списание ли са?

# 602
𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮
Благодаря. Харесвам Хард Инк и ще прочета и тези.
На Чейс са със списание Журнал. Сега излезе кн1 от поредицата Шивачки, а от миналата година има 2рата, която е Скандал, облечен в сатен. Има я електронно

# 603
  • Бургас

На Чейс са със списание Журнал. Сега излезе кн1 от поредицата Шивачки, а от миналата година има 2рата, която е Скандал, облечен в сатен.
Спомням си, че кн.2 не ми хареса и съм и дала *** звезди в ГР, пък за обикновено съм щедра. Бях решила да не купувам 1 и както винаги съвсем срещу себе си като я видях и я купих. Честно казано на 50% съм и Първата книга за сега ми храсва.

Елизабет Х. и поредицата Мейдънлейн сравнена с Лорета Ч има по-висок рейтин, но на мен по не ми допада.Сюжета на кн1 беше отвратителен, а еротичните сцени ....... хммм, чела съм и брутални, но тези бих определила, като вулгарни. Втората книга ми хареса една идея повече. Третата е за Сайлънс и ще си я купя само заради нея.

Прочетох Здравей непознат и ми хареса. Нямам търпение за следващата от поредицата.

# 604
Първата на Чейс ми хареса. Сега съм почнала втората на 30% и ми харесва за сега. Ще видим като я дочета.
От тебе Яна нямам търпение да излезе 3 книга на Е. Хойт. Още от първата книга така чакаш издаването на третата, че без да съм ги чела и аз нямам търпение Simple Smile но ще ги събера и трите и ще си направя един маратон в почивните дни Simple Smile

# 605
  • Euskal Herria
Прочетох "Оцеляване" на Мия Шеридан. Не е лоша, не е скучна, но малко трудно ми вървеше. Още не мога да определя дали бих я препрочела. Това ме спира да отворя и другите й книги.
"Едно малко нещо" на Ерин Уот я отбягвах, нали е тийн. Уж на майтап я зачетох и докато не я приключих, не спрях. Сега си търся ново четиво. Ако не намеря нещо, което да ми грабне вниманието, ще препрочитам стари, любими книги.

# 606
Здравейте, препоръчаха ми поредица Треска на Карън Монинг. Някой има ли отзиви?

# 607
Треска съм я оставила за отпуската. Като ми я препоръчаха ме предупредиха, че са много хубави книгите и че ще искам на куп да ги прочета. Преди време в темата спориха дали била еротика или не, но всички казаха, че е много добра поредица.
Ако имаш време за четене те съветвам да я прочетеш
Прочетох и втората от Шивачки на Чейс - Скандал, облечен в сатен. И тя ми хареса. Ще чакам третата книга Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 10:27 от VikiE

# 608
Sparrow прочетох до половината. Малко бавно ми върви, няма никаква химия между главните. И двамата са ми безлични. Ще я помъча още малко.

# 609
Прочетох https://www.goodreads.com/book/show/39338454-the-bride-test
Първата за Майкъл ми хареса повече, но и тази ми беше интересна. Нестандартни герои определено Smiley Малко ми напомни сякаш на Миа Шеридън Archer's Voice и аз не знам защо.. (двете истории нямат нищо общо)

# 610
  • София
Прочетох "Уравнението на любовта" и мога да кажа, че ми хареса.
Бяхте похвалили "Игра на омраза", ще започна нея.

# 611
  • Варна
Sparrow прочетох до половината. Малко бавно ми върви, няма никаква химия между главните. И двамата са ми безлични. Ще я помъча още малко.
Не ме слушаш 😆, затова се мъчиш! Не е кой знае какво книгата, аз дочетох и се мъчих с нея.
Не я разбирам Шен, така се лута като пише. Едната супер, другата не става.

# 612
Ако има фенове на Аманда Куик /Джейн Ан Кренц/, Плеяда са издали нова нейна книга.

Една необикновена жена и един мъж, обгърнат от мистерия, вървят по опънатото въже на страстта си един към друг

Амали, бивша циркова звезда, влага всичките си пари в къща в градчето Бърниг Коув с намерението да  я превърне в малък хотел. Никой обаче не я е предупредил, че къщата се ползва с лоша слава, дори се говори, че е обитавана от призраци. И сякаш наистина е така, защото първият гост на Амали е убит, докато демонстрира изобретен от него робот.

Матиас Джоунс, който разследва убийството, е нещо повече, отколкото изглежда. Той е човек с много тайни и е свързан с мафията. Целта му е много по-различна от рутинно разследване на престъпление…  

Една необикновена жена и един мъж, обгърнат от мистерия, вървят по опънатото въже на страстта си един към друг; двамата се надбягват с времето и с опасен убиец, опитвайки се да намерят машината, която може да промени света.

# 613
  • близо под тепетата
Почти завърших Endgame на Chloe Walsh.
https://www.goodreads.com/book/show/34824451-endgame ще стана фенка на
Много ми хареса. Напомни ми малко на семейство Роял, но с доведени брат и сестра, които съответно не се харесват изобщо. Последна година в училище са. Момичето не е някаква безгръбначна изтривалка, устатница е Grinning момчето не е плейбой, бавно се изгражда връзката между тях, много са ми сладки Hug става ми една от любимите книжки Heart
Ще мина и втората книга, която уж е по-кратка и мисля да започна Redeville High Elite / Siobhan Davis.

# 614
Не ме слушаш 😆, затова се мъчиш! Не е кой знае какво книгата, аз дочетох и се мъчих с нея.
Не я разбирам Шен, така се лута като пише. Едната супер, другата не става.

Права беше, но съм инат! Grin И аз не я разбирам авторката, повечето задобряват с времето, а тя е много непоследователна, все едно всяка нейна книга е написана от различен човек.

Общи условия

Активация на акаунт