Окръжна болница Варна - тема 9

• 36 655
  • 471
  •   1
Отговори
# 180
Звъниш на доктора,който си избрала, запазваш си час за преглед и той ще ти обясни.

# 181
Доктора си е с екипа и се заплащат 600лева за раждането.  Добър избор си направила за доктор.

# 182
  • Варна
Аз да повторя за n-ти път, че раждах 2018-та година, избрах си лекар, а не екип. Платих 200 лв. Изобщо не ме интересува с коя сестра или акушерка е екипа, оперират с тези, които са на смяна, и без това няма избор там.

# 183
Благодаря много за бързите отговори. Blush

# 184
Здравейте момичета другата седмица ми предстои секцио. Искам да ви попитам тъй като за първи път ще ми е и ми е супер много притеснено какво е отношението към самата родилка първо дете ще ми е а аз нищо не разбирам и освен това получавам паник атаки и страхът е голям. Предполагам няма свиждание заради този вирус. И също така се колебая за стая дали да съм в обща или съмостоятелна.

# 185
Привет,

Отношението от родилно отделение е чудесно. Предполагам, че паник атаките си ги обсъдила с лекаря, но там пак ще кажеш, после и на анестезиолога. Има доста писано тук по темата. Мненията за неонатологията са противоречиви. Иначе страх винаги има, но всичко минава и заминава. Концентрирай си мислите към хубавия резултат. 😊 Свиждания няма да има, а на изписване само таткото идва да вземе багажа. Аз си платих за самостоятелна "вип" стая и не съжалявам. Казват, че заради ситуацията в момента вероятността да си сама в стая е голяма, но не е сигурно.

Здравейте момичета другата седмица ми предстои секцио. Искам да ви попитам тъй като за първи път ще ми е и ми е супер много притеснено какво е отношението към самата родилка първо дете ще ми е а аз нищо не разбирам и освен това получавам паник атаки и страхът е голям. Предполагам няма свиждание заради този вирус. И също така се колебая за стая дали да съм в обща или съмостоятелна.

# 186
Привет,

Отношението от родилно отделение е чудесно. Предполагам, че паник атаките си ги обсъдила с лекаря, но там пак ще кажеш, после и на анестезиолога. Има доста писано тук по темата. Мненията за  са противоречиви. Иначе страх винаги има, но всичко минава и заминава. Концентрирай си мислите към хубавия резултат. 😊 Свиждания няма да има, а на изписване само таткото идва да вземе багажа. Аз си платих за самостоятелна "вип" стая и не съжалявам. Казват, че заради ситуацията в момента вероятността да си сама в стая е голяма, но не е сигурно.

Благодаря. Може ли да ми кажете повече за тази неонатология четох много отрицателни коментари за там.

# 187
Привет,

Отношението от родилно отделение е чудесно. Предполагам, че паник атаките си ги обсъдила с лекаря, но там пак ще кажеш, после и на анестезиолога. Има доста писано тук по темата. Мненията за  са противоречиви. Иначе страх винаги има, но всичко минава и заминава. Концентрирай си мислите към хубавия резултат. 😊 Свиждания няма да има, а на изписване само таткото идва да вземе багажа. Аз си платих за самостоятелна "вип" стая и не съжалявам. Казват, че заради ситуацията в момента вероятността да си сама в стая е голяма, но не е сигурно.

Благодаря. Може ли да ми кажете повече за тази неонатология четох много отрицателни коментари за там.
И аз подкрепям, че отношението в родилно е прекрасно. В неонатология проблемът е, че невинаги лекарите са особено словоохотливи, но ако имаш нужда от информация питай смело. Там сестрите са малко по-дръпнати според мен и ми направиха не много добро впечатление, но пак ако имаш нужда от помощ за бебето, за кърменето или каквото и да е, ще се отзоват. Самостоятелна стая е много по-добре, но е на късмет дали ще има свободна. Успех!

# 188
Привет,

И аз подкрепям, че отношението в родилно е прекрасно. В неонатология проблемът е, че невинаги лекарите са особено словоохотливи, но ако имаш нужда от информация питай смело. Там сестрите са малко по-дръпнати според мен и ми направиха не много добро впечатление, но пак ако имаш нужда от помощ за бебето, за кърменето или каквото и да е, ще се отзоват. Самостоятелна стая е много по-добре, но е на късмет дали ще има свободна. Успех!

Начи да разбирам че в неонатологията се грижат за бебенцата само не и за родилките вие кога раждахте

# 189
Аз раждах юли, прекрасно отношение и от екипа и от неонатологията-бяха много любезни и отзивчиви. Ако раждам пак, този път задължително ще си взема самостоятелна стая. И аз се страхувах и притеснявах,оказа се излишно.

# 190
Аз раждах юли, прекрасно отношение и от екипа и от неонатологията-бяха много любезни и отзивчиви. Ако раждам пак, този път задължително ще си взема самостоятелна стая. И аз се страхувах и притеснявах,оказа се излишно.

Нали всичко е супер. А вие при кой доктор раждахте.

# 191
При Нешев.

# 192
Mimaaaa5656 и аз бях при Нешев. Страхотен е, лошо мнение за него няма!
Относно секциото, говори с АГ и анестезиолога дали няма да е по-добре да си с пълна упойка, ако получаваш паник атаки. Анестезиологът ми беше една много приятна жена, която ми говореше през цялото време, разпитваше ме и от време на време ми казваше до къде е стигнала операцията.

# 193
  • Варна
1000 пъти по - добре с пълна упойка, ако имаш паник атаки. Аз  съм раждала 2 пъти секцио- с пълна 1 път и 2 път със спинална. Каквото и да ти казват - пълна. Няма да влизам в подробности за мен, въпреки, че паник атаки нямам и самата аз не съм паника. Не се  страхувай от пълната упойка, няма от какво, заспиваш за 1 секунд, а при събуждането бях напълно ок. Успех.

# 194
Mimaaaa5656 и аз бях при Нешев. Страхотен е, лошо мнение за него няма!
Относно секциото, говори с АГ и анестезиолога дали няма да е по-добре да си с пълна упойка, ако получаваш паник атаки. Анестезиологът ми беше една много приятна жена, която ми говореше през цялото време, разпитваше ме и от време на време ми казваше до къде е стигнала операцията.
Благодаря за споделеното мнение. Може и по добре да е с пълна но точно мен от пълната упойка ме е страх и като цяло съм на делема между двете упойки. Кога имаш възможност да говориш с анестезиолога. Начи по някъв начин те расейват така ли да го разбирам? И колко време продължава едно секцио. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт