ВИЕНА тема 12

• 54 568
  • 827
  •   1
Отговори
# 765
  • Русе
А на автобусните спирки има ли машини за градския транспорт?
От кой бутон се сменя езика, че с тези надписи на немски не мога да се ориентирам?
Благодаря.

# 766
А на автобусните спирки има ли машини за градския транспорт?
От кой бутон се сменя езика, че с тези надписи на немски не мога да се ориентирам?
Благодаря.
Долу са " знаменца" бутони.

# 767
Здравейте момичета,
имахме план да пътуваме утре до Тоскана с кемпер но го продадохме преди 3 дни и сега смених дестинацията с Будапеща и Виена но с кола.Заради малкото време което ни остава да направя план Тръгваме утре вечер) нямам много възможност да изчета всичко.Ще бъдем във Виена от 5 до 9 ти септември.
Интересува ме информация за тези карти ВИЕНА ПАС .Не можах много да разбера с тази карта ползваш и градския транспорт или аз съм с грешка.И като си закупя такава карта изпращат ми я на мейл и мога да я използвам през телефона или ......Това не успях да разбера а мисля че ще ни е по изгодно да си взема такава за 3 дни и да обиколим повече места.

# 768
Предстои ни пътуване Виена - Бургас с Wizz Air. Дали правилно съм разбрала
че полета е от Терминал 1 ?
Знаете ли, дали на този терминал    е приложим  селф- чекинг. Ще имаме чекиран багаж и с оглед ранния полет /6.40ч./   се притеснявам   да не се объркаме нещо.
Благодаря.

# 769
Предстои ни пътуване Виена - Бургас с Wizz Air. Дали правилно съм разбрала
че полета е от Терминал 1 ?
Знаете ли, дали на този терминал    е приложим  селф- чекинг. Ще имаме чекиран багаж и с оглед ранния полет /6.40ч./   се притеснявам   да не се объркаме нещо.
Благодаря.
Да, нискотарифните летят от Т1. Доколкото помня и там си имаше апаратчета за селф чек, но аз само веднъж съм ползвала този терминал и бях с ръчен багаж, чекирана онлайн. Поне памня, че беше пълно със служители на гишетата и стандартните опашки отпред за багаж деливъри( тоест няма да се налага да го правите сами, както е на Т3).

# 770
Привет!
EasyCityPass - тази карта за градския транспорт за предпочитане ли е ред Weekly pass?

# 771
Благодаря "apfelstrudel".

# 772
Здравейте,
Търся начин да купя две опаковки от едно лекарство от Австрия, което се продава без рецепта - Buccaline.
Дали някой, който му предстои да ходи, ще се съгласи да ми съдейства и да ги купи?

Лекарството струва около 9 евро, ще си ги предплатя, разбира се!

Много ще съм благодарна!

# 773
  • СОФИЯ
Аз пътувам в събота. Виждам че са таблетки, а не течно. Ще ти купя. Не искам никакво предплащане, само се надявам да си от София, за да мога лесно да ти ги предам. Пиши ми на ЛС .

# 774
Аз пътувам в събота. Виждам че са таблетки, а не течно. Ще ти купя. Не искам никакво предплащане, само се надявам да си от София, за да мога лесно да ти ги предам. Пиши ми на ЛС .

Супер! Много благодаря!!

Пиша на ЛС.

# 775
Привет.
Easy city card дали включва S7 от летището?
За голям куфар нужен ли е билет?

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 23:01 от faviana

# 776
  • Русе
Мисля да си купя 72-часова карта за градския транспорт. Пишете, че се валидира при първото качване в превозна средство. Във всякакъв вид превозно средство ли може да си валидира и как точно става това валидиране?

# 777
  • СОФИЯ
Не се валидира.
Ново в сайта е че обръща зададения час в австрийско време. Посочваш начало на валидност 10 ч, а на картата излиза валидна от 9 ч. Не знам дали го обясних ясно. През юли когато купувах не беше така.

# 778
  • Русе
благодаря, разбрах, но ще купувам картата за градския транспорт не онлайн, а на място от машина за карти.

# 779
  • София
Здравейте, бих искала да попитам дали някой е използвал трансфера с автобус на Ryanair от летището на Братислава до центъра на Виена. Моля за отзиви!

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 09:35 от yoretmenim

Общи условия

Активация на акаунт