Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 69 140
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Преди месец и половина си поставих филър в устните за пръв път - 0,5 мл Apriline Normal, след месец още 1 мл отново същия филър. И първият, и вторият път ми се получиха топчета, като сега едното е по-видимо при усмивка, много е малко, но е повърхностно и личи. Момичето, което ми постави филъра е зъболекар, виждала съм и други хора с поставен от нея филър и нямат топчета, като единия филър отново е Apriline, но Forte, т.е. по-твърд. Тя каза, че щом от Normal правя топчета, вероятно е такъв организмът ми, тъй като той е мек филър и от него е най-малко вероятно да се образуват. Има ли вариант ако пробвам с друг филър, макар и по-твърд, да не се получат такива дефекти Rolling Eyes От твърдостта на филъра ли зависи или от нещо друго? Малко хаотичен пост, но съм в чуденка Relaxed

# 181
Ще изчезнат топчетата, и при мен беше така.
Около месец имаше уплътняване там, където е изжектитън филъра, при опъване на устните при усмивка личаха.
Лекаря ми ги опита и каза,че няма от пнези топчета, които се капсулират и завинаги остават мои.Тези се разградиха с времето.
И да питам, този лекар познат ли ви е:
https://www.jenatadnes.com/krasota/kolagenov-filar-koito-izdarja-4-godini/

# 182
Здравейте, обмислям поставяне на филър в областта на шията. Имате ли информация дали може да се запуши артерия и да се засегне зрението, както при процедури с филър на лицето?
Никъде не успявам да открия дали и шията е рискова зона.
Имам въпрос и за скинбустер с Restylane Vital - в зоната около очите крие ли същите рискове, както при хиалуронов филър (отново свързано със зрението).
Малко информация за мен Simple Smile На почти 40 год, една - единствена процедура с инжектиране на ботокс на челото преди 4 години. Чувствах се ужасно, сякаш главата щеше да ми се пръсне и някак челото ми "се свличаше" надолу. Цялата физиономия ми се промени и стигнах дотам, че си подстригах бретона, уж да се почувствам по-добре и да не си гледам учуденото лице. Никога след това не повторих.
И един път инжектиран хиалуронов филър под очите - повече от 2 години ходих с подпухнали очи и се чувствах зле. Направо торбички ми се образуваха, без да имам такива. Махнах го, но много късно и не се разгради напълно.
Обмислям корекция на сериозна асиметрия на устните, освежаване на лицето и зоната около очите и шията.
Вече много внимателно проучвам всичко, след горчивия опит, който имам от процедурите, за които писах.

# 183
Препоръчаха ми д-р Манолова за хиалуронови филъри. Моя позната при нея си прави и устните и скули и брадичка. Докторката каза, че всички филъри са съвместими.
Аз съм на 47 години и естествено от годините и от рязко отслабване ми увиснаха бузите, буквално. Имам като физиономията на булдог. След първото инжектиране на хиалурон преди около месец, положението е много по-добре, но сигурно ще сменя докторката. И на мен ми станаха две топчета на устните, но с масажи някакси се разнесоха.
Та след операцията да мине месец и отивам да ме прегледа д-р Манолова. Някоя от вас има ли отзиви за нея?  
И да ви попитам - препоръчаха ми да си направя мезоконци, но доколкото разбрах е доста скъпо и май е и болезнено. Някой правил ли си е?

# 184
Разгледайте галерията на Др Манолова- точно тя се обсъждаше преди 4 страници. Аз лично не бих, не видях нищо, което да ме привлече към нейната работа.

# 185
въпроса е коя Манолова 😂?

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 17:51 от aliasbarbara

# 186
  • София
Аз слагах спираловидни конци на бузите за обем и лек лифтинг. Не беше болезнено, слагат упойка в зоната от където вкарват иглата. Обаче не видях някакъв ефект, а вече мина месец. За контур се слагат зъбчати конци и аз ги обмислям.

Харесват ли ви устните на Мис Ради? Струват ми се прекалени и несъразмерни (горната по-голяма от долната).

# 187
Не ми харесват!

# 188
Добре де, пълнените устни винаги ли изглежда като подути и ужилена от носекомо? Има едно много хубаво момиче от скрийншота на инстаграма на Манолова, за мен се е обезобразила.
 И все като видя някоя жена с правени устни от далече още виждам едни подути, зачервени устни, сякаш са изскочили от лицето, макар и да са съвсем нормални като размер, нищо гротеско като мис Радинелка. Това нормално ли? Нямам намерение да правя нещо, устните са ми достатъчни за лицето, просто ми е интересно.

# 189
  • София
Зависи какво искаш и кой ги прави вероятно.. Аз се престраших след няколко години и съм супер доволна. Получих точно това,което исках и никой не забелязва Simple Smile

# 190
И аз си направих устните и много ги харесвам, пусках някъде назад снимки.

# 191
  • София
Имах една колежка на 43г на която никога не можеш да и дадеш годините, и да и откриеш корекциите. След около година при вглеждане на профила и от много близо видях че си е правила устните. Малко, гладко, равномерно... много естетично. Обаче дерматолога и е в Гърция, та не мога да се възползвам.
Масовите устни като човки и наденици тук ме отблъскват. Иначе и аз бих сложила една половинка за подобрение.

# 192
Устните “ като човки и наденици” просто се набиват на очи и се забелязват.
Според мен, много повече са тези, при които корекцията се получава без да се натрапва и съответно 99% от хората не я забелязват изобщо.

# 193
Декември сложих 0,5 в устните и никой не забеляза, освен приятелката ми, която е козметичка. Но и тя не забеляза филъра в скулите. Grinning Сега си записах час за конци, но още обмислям какви. Имам отпускане на кожата от страни на брадичката. Дайте съвет.

# 194
Здравейте, има ли някой, който успешно да е премахнал микроблейдинг или друг вид перманентен грим?

Общи условия

Активация на акаунт