Отчаяна съм....молете се с мен мили майки

• 14 412
  • 347
  •   1
Отговори
# 255
Страхотна новина!!!Радвам се от сърце че бебечето вече е О.К Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 16:19 от dani_d

# 256
МИЛИ МАЙКИ ,ИМАМ ДОБРИ НОВИНИ ,а именно -детето се стабилизира,изяжда си всичко което му дават със спринцовка,върти малките си очички и дори се опитва да плаче. Grinning Grinning
Искам много да го видя ,но няма как да ме пуснат в отделението ,затова ви предавам думите на родителите му ,които всеки ден са там.
Сигурна бях ,че молитвите ще помогнат и затова още веднъж ви благодаря!!
Радвайте се на хубави и здрави дечица,защото това е най-важното на този свят  bouquet
е това е добра новина.Браво  newsm44,много се радвам за мъничкото слънце,да се оправя бързичко и само радост да ви носи.Успех

# 257
Страхотна новина!!! Много се радвам, че състоянието на детенцето се стабилизира и вярвам, че скоро напълно ще се оправи.  Praynig
Непременно ни дръж в течение, всички много се вълнуваме и ще следим как се развиват нещата около бебенцето.  Hug

# 258
стискам палци бебо да се оправи напълно и скоро да радва мама и тати вкъщи.  Praynig

# 259
дано малчо бързо се  оправи напълно и да радва мама и тати ! Hug

# 260
  • Пловдив
Чудесна, прекрасна новина!Дано всичко да е минало вече и малко да расте здрав и силен! Hug

# 261
  • В полите на Пирин планина
Браво на бебчето!!! Дано да се оправи напълно. Пиши ни за новини около детенцето, Поли. Стискаме палци  Praynig

# 262
Фофи,
Прекрасна новина!  Heart Eyes Браво на бебето-герой!!!!!!!  Hug

# 263
Чак сега видях темата и прочитайки направо се разтреперих.Прескочих всички мнения и директно на последните та си отдъхнах!!!!
Моля се на Бога да се възстанови напълно,милата душица.........!!!!!!!!!

# 264
Дай Боже бебчето да се възтанови напълно! Моля се от все сърце за него!
 Praynig

# 265
Браво! Браво! newsm44  261uu smile3535 kyllmg Всички много се радваме! Искаме още добри новини!

# 266
  • София
 Hug
Чудесна новина!   bouquet Много здраве и щастливи дни на малчото!  Heart Eyes

# 267
  • Mediterraneo
Браво на детенце!!!  smile3501 newsm10 Много прегръдки от нашето семейство.

# 268
Няма по голямо щастие!От все сърце желая на малкия юнак да живее със същата сила с която се е борил през тези дни!Много здраве и щастие на семейството.  bigdance2

# 269
Страхотна новина -Браво !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт