Отчаяна съм....молете се с мен мили майки

• 14 407
  • 347
  •   1
Отговори
# 240
Стискам палци бебчето да се оправи !Пиши !

# 241
fofi, какво става ? как е положението? 5 дни минаха....
 Thinking

# 242
моля се от цялата си душа за малката душичка

# 243
Моля се бебчето ви да се оправи по-скоро и много да ви радва!!!

# 244
ще се моля и ще стискам палци
 Praynig
искрено се надявам детенцето да се пребори и да израсте здраво и щастливо

# 245
  • Варна
Дано се оправи милото детенце. Praynig

# 246
детенчето на моята кумица беше в същото състояние,недоразвити бели дробове ,отоци и много ниска телесна температура ,беше една седмица в кувиоз ,и сега е едно здраво и жизнено дете.
Бог да помога на детенцето Praynig Praynig

# 247
Моля се всичко да е наред с бебо! Praynig Praynig Praynig
Пиши как е!

# 248
И аз се моля заедно с всички вас за малката душичка... Дано да намери сили и да се пребори!  Praynig

# 249
  • Петрич
Praynig Praynig Praynig
Дано детенцето се оправи!

# 250
МИЛИ МАЙКИ ,ИМАМ ДОБРИ НОВИНИ ,а именно -детето се стабилизира,изяжда си всичко което му дават със спринцовка,върти малките си очички и дори се опитва да плаче. Grinning Grinning
Искам много да го видя ,но няма как да ме пуснат в отделението ,затова ви предавам думите на родителите му ,които всеки ден са там.
Сигурна бях ,че молитвите ще помогнат и затова още веднъж ви благодаря!!
Радвайте се на хубави и здрави дечица,защото това е най-важното на този свят  bouquet

# 251
Мила fofi, браво страхотна новина. Поздрави на цялото ви семейство и дано оттук насетне само усмивки да греят на лицата ви. Много да ви радва малкото съкровище!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 252
Дай Боже изцяло да се стабилизира. С радост прочетох новината, макар че вначалото изтръпнах. Моля се Бог да е с бебчо и родителите му. Амин

# 253
МИЛИ МАЙКИ ,ИМАМ ДОБРИ НОВИНИ ,а именно -детето се стабилизира,изяжда си всичко което му дават със спринцовка,върти малките си очички и дори се опитва да плаче. Grinning Grinning
Искам много да го видя ,но няма как да ме пуснат в отделението ,затова ви предавам думите на родителите му ,които всеки ден са там.
Радвайте се на хубави и здрави дечица,защото това е най-важното на този свят  bouquet

Бог да помага където има проблемни случаи с дечица да се разрешават по възможно най-добрият и хубав начин и да няма трагедии и мъка в душите!

# 254
Много се радвам за добрите новини. Hug

Общи условия

Активация на акаунт