Отчаяна съм....молете се с мен мили майки

• 14 428
  • 347
  •   1
Отговори
# 150
fofi , моля те пиши ако има резултат!
Как е бебенцето?
Моля се за него и ще се моля колкото е нужно! Дано повече хора прочетат постинга - вярвам в силата на колективната мисъл!  Praynig  Praynig  Praynig

Бъдете силни и вярвайте!  spoko

# 151
Разбира се,че ще се оправи,само не губете кураж,ще чакаме с нетърпение добри новини Praynig Praynig Praynig

# 152
  • София
Дано Господ чуе молитвите ни!
Бъдете силни!

Praynig Praynig Praynig

# 153
  • София
щЕ СЕ мОлЯ ГОрЕЩО ЗА мАлКОТО, мИлО СЪЩЕСТВО!!! newsm17
Дано има дни пред себе си, нека богородица бди над него!

# 154
Присъединявам се към молитвите на всички до сега. Кураж на семейството и Бог да е с вас.

# 155
Молим се всичко с бебчето да се оправи. Дано лекарите успеят да му помогнат.Бъдете силни и вярвайте

# 156
Praynig Praynig Praynig
Моля се малката душица Praynig Дано се оправи!

# 157
Благодаря ви ! Толкова сте мили ,че отново се разплаках.Добрата новина е ,че състоянието не се е променило ,т.е. организмът е започнал да се бори /или поне аз така искам да си мисля/.Малкото човече се е вкопчило в живота и не иска да го пусне ........ох ,дано,дано .........
Дъщеря ми явно усеща нашите настроения и започна доста да плаче и да е неспокойна та ние през деня гледаме да сме в настроение,а вечер като заспи с мъжа ми започваме: ама защо стана така,каква е причината ,можеше ли да се предвиди..... направо сме смазани,но не губим надежда.
Още веднъж ви благодаря!!!

# 158
  • Варна
 Praynig Praynig Praynig
И родителите му , и малкото човече заслужават своя шанс и се надявам скоро да могат да го гушнат Praynig

# 159
Присъединявам се към молитвите на всички до сега. Кураж на семейството и Бог да е с вас.

# 160
Искрено се надявам да се оправи малката душичка Praynig От цялото си сърце и го пожелавам.

# 161
миличкото малко зайче! пожелавам ви от все сърце съвсем скоро да му се радвате вкъщи и да забравите тези неприятни моменти baby_neutral
очаквам с нетърпение да прочета, че всичко е минало и сти добре! УСПЕХ!  bouquet

# 162
# 163
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Дано Господ е милостив с малката душичка. Нека да я дари със здраве , за да се радвате всички около нея.
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 164
  • Пловдив
Бъдете много силни! Ние ще се молим заедно с вас, всичко да мине скоро и да се радвате от все сърце на малкото съкровище.  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт