🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 25

• 14 741
  • 744
  •   1
Отговори
# 120

Влюбена съм в тази снимка. Толга и Емир са страхотни - такова излъчване, синхрон и въздействие!

"Шампион" 19 епизод

Софи, поспах малко и сякаш съм по-добре. А и "Розовото вълшебство" ще ми дойде добре.
       Благодаря ти!
       Още от предстоящия епизод:

Последна редакция: нд, 02 фев 2020, 18:33 от Emiliya

# 121

уаууу какво лицеее , изящен Heart Eyes
екшъъъън

Наздраве с чичи Джак Yum

# 122

"Шампион" 19 епизод

Ще се огранича само с гифчета от сериала, сега ще гледам епизода с руско озвучаване и утре с удоволствие ще споделя впечатленията си. Малко се ядосах, че са сменили режисьорите на сериала - липсва ми Кетче с неговия нестандартен поглед върху действието. Но Толгахан в образа на Фърат не е за изпускане!
     Страхотен е!

Цитат
tsayisman.fans
Трима любими мъже🤩❤️
(От сета с фенове.)

Красавец!

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 02:29 от Emiliya

# 123
Здравейте !
Навън е като пролет и се възползваме преди да стане студ и сняг . Така го дават с прогнозите .
Не обичам лед по добре да е кишав.
Еми ,надявам се днес да си по - добре . То и мен ме болеше главата .

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 17:12 от femmi2

# 124
Здравейте, момичета!

"Живей просто. Обичай щедро. Говори истината. Дишай дълбоко. Прави най-доброто, на което си способен. Остави всичко останало на силите, които са отвъд теб."

Седмица, изпълнена с прекрасни изживявания ви пожелавам!

Феми, наистина съм по-добре днес. Слънцето, което е пекнало, наболите кокичета, оживлението навън действат много зареждащо. И въпреки че няма сняг, няма дъжд, няма вода - има настроение.

Şampiyon 20.Bölüm Fragman

# 125
Кокиченцата цъфнаха Heart Eyes
Еми ,заради кризата с водата  се е дигнала цената на мин.водата, четох че се били за нея .Ще дигнем купон като ви докарат вода .

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 17:50 от femmi2

# 126

Феми,
Скрит текст:
не ми се говори за водата, че направо сме си жалки. Не само, че се е вдигнала цената, че се бият за безплатната минерална вода, но и такива злоупотреби  ... не ми се говори. А някои магазини вместо да раздават дарената вода си я продават без проблем.
Мене ме спасяват децата - с тубите в колите и на Горна Баня или Банкя.

За първи път съм неудовлетворена от този епизод. Нищо интересно, различно и заслужаващо внимание като сценарий. Зациклиха и това не ми допада.
     Никаква динамика, елемент на изненада или озадачаване. Нищо, което да ме накара да се замисля или да ме държи в напрежение - вяло и тягостно.
     Мисля си, че историята се изчерпа и сега смучат от пръсти и се чудят какво да ни поднесат. Единственото по-заслужаващо внимание е новата героиня Елиф - поне има някаква загадъчност, нещо скрито, нещо което ме държи нащрек и ме стимулира да гледам.

Сценаристите в желанието си да поразчупят образа на Суна, съвсем оплескаха нещата. Не се получи с „И аз те обичам, доктор”, не помагнаха ревността  и маргаритките. Не е възможно да се получи химия между двама абсолютно противоположни характери. Та Фърат и Суна са като огън и лед. Ако става въпрос за омраза, ще я изиграят, без да се напъват, ама за любов ... не става с тази визия и поведение на лелка.

В 19 епизад се опитаха да превърнат гневната и флегматична страдалка в Шерлок Холмс - пълно фиаско. Как единствено тя заподозря Елиф, че и я проследи и се убеди, че нещо не е наред. И само как назидателно убеждаваше Фърат, как му повишаваше тон и го напътстваше, сякаш говори на сина си, а не на любимия. А непобедимият боксьор примигваше като някое пале. Жалко, ще съсипят образа и на Фърат в желанието си да събудят Суна.

Суна беше сразена от Елиф, която видя, че докторката я следи и така извъртя нещата, канейки и адвокатката на Дервиш в дома на Яман, че всички насочиха гневните си погледи към Суна.
     За първи път Фърат повиши тон на Суна, упрекна я и се втурна след Елиф, която излезе "сърдита" от къщата.

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 17:52 от Emiliya

# 127
Еми ,жените усещаме ,така и Суна за Елиф . Може да е от ревност .
Толга и Гизем изглеждат добре един до друг . Може да им се получи романтиката .

# 128

Феми, много ми хареса Толга на тези кадри - между двете "съпернички". Това е неговото място, трябва да е заграден от жени, за да се развихри. Joy Става палавник и пуска целия си чар в действие. Дано да стане някоя интрига, за да видим и тази страна на боксьора. Чета коментарите на турците и много се смях като прочетох: "Само аз ли искам Фърат с Елиф?!", идеше ми да се провикна: "И аз, и аз!!!"
    Наистина Толга и Гизем изглеждат много по-добре един до друг и дано да се случи нещо "по-така" между Фърат и Елиф.

Скрит текст:

# 129
Харесва ми Толга с новата прическа. Не е обрасъл ,като повечето мъже .
Ако сценаристите отпуснат целЮвки ще стане горещо . Гизем не винаги и се получава ,знаеш как са с Ча .

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 12:00 от femmi2

# 130
Flowers Bouquet ЕМИ* ФЕМИ** здравейте! Nature Boom

нашия боксьор защо лежи на земята и новата мацка
се е надвесила над него..да не му играе  кофти номера..!?

харесва ми тук официален,някой фен ги е пуснал..
не знам какъв е повода,но се вижда че са стари..
Heart Eyes

има още фенове които не са забравили Амине
но и те пускат снимки от стари фото сесии..
Sleeping

Two Hearts

# 131
Софи ,стари са снимките . От Прилива ,оф не го харесвам тогава .
С тая фалшива усмивка . Тук е на награди . Ако не ме лъже паметта тогава една руса кадъна каза И Бог създаде мъже демек визирайки ЧУ.
Видя ли гифките не само Фърат раздава юмруци и Емко може .

# 132
Nature Boom Феми* всичко виждам и оценявам подобаващо..
само Толга не съм видяла да се вихри като любовника Казанова
но се надявам че и това ще се случи..
такъв мъж не може само с деца да се занимава
трябва и в горещи сцени да го оценим!!
Joy Hands V

много се смях като четох старо интервю на Чачо
че бил срамежлив като снима любовни сцени
 но какво да се прави,трябва!!
Joy Joy

# 133

нашия боксьор защо лежи на земята и новата мацка
се е надвесила над него..да не му играе  кофти номера..!?
     Софи, Елиф със сигурност играе кофти номера, но още не може да се разбере за кого работи - за "лошите" или за "добрите". 
     Нападат я, заплашват я - в какво е забъркана за сега само тя си знае. Тансел стои в основата на тези нападения, той се бори за "императорското място" на покойника Дервиш. А Елиф успя да изпрати координатите си на Фърат. Нашият самарянин я намери, натупа всички "качулки", но получи такъв удар по главата, че припадна. Така свърши 19 епизод. Добре, че дават веднага фрагмент от следващия епизод, за да разберем, че за сега боксьорът ни е жив.

Обезпокоена съм от подсказките в сериала - все по-често Фърат има силно главоболие, този удар по главата също ме навява на едни черни мисли около финала - предчувствам, че няма да съм доволна и ще лея сълзи Cry за Фърат.  Дано не съм права!

# 134
Flowers Bouquet ЕМИ* сериала по действителен случай ли е..
 шампиона по бокс Фърат Болукбаши /Fyrat Bolyukbashi/, наречен "Кавказеца"
съществувал ли е или е измислен герой.. защото ако е бил наистина известен
турски боксьор трябва да се знае какъв му е бил края..!?
Thinking

Общи условия

Активация на акаунт