🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 25

 • 9 807
 • 744
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 14 337 

"Шампион" 18 епизод
Последна редакция: вт, 28 яну 2020, 10:51 от Emiliya

# 46
 • Мнения: 27 897
Добър ден !
Еми ,днес е финала на ягодките . На негово място ще излъчват Обещание .
Не е комедия ,ще има да го разтягат ....
Доста епизоди . Главните за сефте ги чувам . Семейна чест ,драми ,сълзи, сополи . Аман от тези сценарии и техни нрави .!
Ще си зяпаме пилешкото и Невестата .
Ах ,Джан Тарзан и в снощния епизод Гамзе му каза нерде е онзи Тарзан ,където се забавлявахме и бродихме .
Какви сладки и смешни бяха Санем и Джан в магазина. Всичко на промоция раздава Джан Joy Разсипа ориз ,едно кило маслини сипа на жената Joy

# 47
 • Мнения: 14 337
Феми, аз също се каня да гледам финала на ягодките. Обичам сериали с happy end - действат ми много позитивно и разтоварващо.  Не гледам драми - омръзнаха ми тежките и драматични сълзливи истории. Стигат ми терзанията по Сарп и Мерт, а и Шампионът ми струва доста нерви. А защо съм толкова емоционална по отношение на героите на Толга ... вълнувам се, сякаш става въпрос за нещо реално, а не за измислени истории. Ама, а де ... маминият красавец направо ме е зомбирал. Joy Joy
    Но пък с "Ранобудната птичка" също се отърсвам от напрежението. Тарзан ми действа много зареждащо. Stuck Out Tongue Winking Eye
    И да продължа с "Шампион"


     Фърат и Зафер се впускат в преследване на Дервиш, но Дервиш успява да избяга с Гюнеш. Фърат е отчаян, полицията е безсилна, Яман и Зафер също са притеснени за малкия.
    Фърат се обажда на Елиф и я моли за помощ. Елиф веднага се обажда на  Рюзгяр и разбира, че Дервиш се кани с хеликоптер да отведе Гюнеш в България.
   Фърат и Елиф тръгват към къщата, в която се укрива Дервиш. Преследват колата до летището - хеликоптерът е готов и чака своите пътници.

 

Скрит текст:
 


     Доста интересен разговор между баща и дъщеря под дулото на пистолета.
     Дервиш умолява дъщеря си да остави всичко и да тръгне с него, но Елиф е непреклонна - не може да забрави за злините на този човек, когото смята виновен за смъртта на майка си.
     Тежко е миналото на Елиф, израснала сред злодеи и принудена отрано да вземе пистолета в ръце и да се грижи сама за себе си. За всичките си неволи тя упреква единствено баща си - Дервиш, казвайки, че няма баща.
     Полицията също разбира къде се намира Дервиш и тръгва. Сега е момента Дервиш да бъде арестуван.
     И Суна се включва в издирването на Гюнеш. Отива при Тансел и го моли да открие Дервиш. Тансел успява да разбере адреса, дава го на Суна, но я подсеща, че всичко си има цена и тя е обещала да се върне при него.
    Дервиш е арестуван. Той признава за всичките си престъпления.


     Семейството на треньора Яман ликува, Фърат също си отдъхва с облекчение, че най-после справедливостта възтържествува и Дервиш ще дочака смъртта си в затвора, без да може да им навреди повече.
     Но ... Тансел успява да се измъкне невредим от ареста. А той крои планове и за смъртта на Фърат, и за заемане на отговорния пост в структурата на тази престъпна организация.
    Сякаш и Елиф се бори да оглави овакантеното от баща й място. Ще видим - какви ли са плановете на тази млада жена, какво е замислила и накъде ще я отвеят последващите действия.Последна редакция: вт, 28 яну 2020, 13:26 от Emiliya

# 48
 • Мнения: 27 897
Хайде на следобедното сладко
Скрит текст:

Еми , Тенкс за разказа , ще се възползвам да го метна в нашата тема  , момичетата да добият представа за  Гизем

# 49
 • Мнения: 14 337

     Феми, с това следобедно изкушение един красавец - романтик! Благодаря за сладичкото!


     Един романтичен момент, за който аплодирам сценаристите. Чудесна хрумка да разчупят и вдъхнат живот на „прохождащата” любовна история между Фърат и Суна.
     Толга е блестящ в ролята си на влюбен млад мъж, чието его силно е поласкано от ревността на любимата жена. Но Йълдъз Чагри/Суна не можа да ме убеди, че искрено ревнува. Преиграваше, позираше, нямаше душа в изпълнението й. Не й се получи (тази актриса стои толкова неестествено на екран - дори усмивката й не е искрена).
     Толгахан беше в стихията си - невероятно чувство за хумор, лекота в изказ, поза и излъчване. Той просто показа себе си. Закачливия и влюбен поглед, шеговитите реплики, усмивката, лекотата, с която дразнеше Суна и я накара да си признае, че наистина ревнува, маргаритката, небрежно и с любов подарена, думите: „Обича ме, не ме обича ...”, „Обича те, обича те ...”  - всичко беше перфектно и естествено.
   Аплодисменти за Шампиона! Този поглед, който казва всичко!Скрит текст:
# 50
 • Мнения: 10 486


Nature Boom Феми* взимам си от сладичкото без да се замисля,
красотата трябва да се поддържа и увеличава,благодаря!
YumBowtieКрасиви и талантливи*Тук актрисата Суна* има съвсем различна визия
и излъчване от това което е в момента в сериала!
Thinking

# 51
 • Мнения: 27 897
Софи , красотата трябва се поддържа, друг е въпроса че ни се лепи на талията  Суна на сложената снимка е красива. Сега ,както лелка изглежда .Гизем може да им се получи ,макар да не е от блестящите актриси .
Еми да се готви,защото сценаристите  годеж ще спретнат и ще има обичам те доктор в лошо и добро и те така....
Софи ме попита Ча сам ли кара яхтата .
Да ,сам я кара ,обучен е . Дали ще купува нова по -голяма са в  сферата на предположенията . Ще го щракнат и разбере ,кО си е купил . Може да му стига караваната .

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 14:06 от femmi2

# 52
 • Мнения: 14 337
 


     Софи, ако Йълдъз беше с тази визия и излъчване - можеше и да се получи нещо по-различно и впечатляващо. Но за да й придадат нужната сериозност и строгост, за да я доближат повече до образа на лекаря, са я превърнали в селска фелдшерка - дори и облеклото й е под всякаква критика. Обличат я така, сякаш е на 50.
     Ядосвам се сериозно - в този нетипичен сериал и сценарий, който не съм срещала другаде ако бяха избрали една пламенна и кипяща за живот докторка, щеше да се получи и интересна, и запомняща се любовна история. История, която не досажда със злата свекърва, завистливата приятелка или роднини, които сеят раздори и неприязън. Тези персонажи липсват в „Шампион”и това е хубавото.
    Навлизат в задкулистните игри, наддаванията и забранените похвати в бокса - нещо, което не е характерно за турските сериали. И всичко е пречупено през погледа на двама приятели и запалени спортисти.
   Вътрешната борба на Фърат - бащата и Кафкас - известният и непобедим шампион също е предадена много добре.
   С две думи - гледайте сериала! Заслужава си!  


     Феми, не искам годеж и сватба със Суна, в случая е за предпочитане Гизем. Но вие със Софи се стягайте, че след малко ще ви водя на годеж. Зафер и Селви ми доставят удоволствие.

Последна редакция: вт, 28 яну 2020, 21:02 от Emiliya

# 53
 • Мнения: 10 486
Nature Boom Охх,Феми*.. к,во туй  - обичам те, доктор в лошо и добро..
нее-е..обичам те ,здрав и болен..с диагноза или без..
Joy Joy

и с ръкавиците,тип клошарки*
направо е голям образ..
Joy

да излиза Чачо по - бързо от казармата,
че да покаже как стават свалките при голЕмите хора..
обича ме,не ме обича,обича ме, показно..
Joy


Two Hearts

# 54
 • Мнения: 14 337

     Софиии и клошарските ръкавици му отиват на нашия шампион. Само партньорките не струват!
Скрит текст:тука така го налетя докторката, сякаш ще го бие Joy Joy Joy

# 55
 • Мнения: 27 897
Здравейте!
Еми, чудех се дали си  изгледала Черната перла има ли финал ?

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 14:01 от femmi2

# 56
 • Мнения: 14 337
Здравейте, момичета!"В живота е хубаво да имаш три неща:
* Смирението да не се чувстваш по-висш от никого;
* Смелостта да се изправиш пред всяка ситуация;
* Мъдростта на тишината."

Щастливо, споделено и пъстро да ви е през целия ден!

Спорна сряда!


     Феми, изгледах и "Черната перла". Има финал, малко набързо скалъпен, в рамките на 2-3 минути венчаха Кенан и Хазал. Сценарият не беше лош, но Ханде според мен не трябва изобщо да се появява като актриса - тя става само за модния подиум. Приятна външност, без никакъв усет, отношение и поведение на екран. Изобщо не можа да влезе в образа на героинята си.
     По-силно впечатление ми направи любовната история между бащата на Кенан и майката на Хазал, а и актьорите бяха много добри. Опитаха се да закърпят нещата, обградиха Кенан с няколко девойки, Joy които страдаха по него, но не се получи. Обаче снимките на Толга и Ханде от сета ми харесват много.
    Ето какво казва Толга по повод критиките:
Толгахан Сайъшман бе попитан какво би казал за факта, че проектът "Черната перла" е приключил поради липсата на професионализъм в играта на Ханде, на което актьорът отговорил: "Не искам да отварям тази тема. Всичко, което беше обсъдено, е невярно". Следващата седмица "Черната перла" ще покаже последната 20 серия.
..............................

Бихме искали да попитаме за финала на  „Черната перла“
- Да. Финалът е следващата седмица.

Причината?
- Сериалът приключи бързо, но според мен така е много по-добре. Вече няма какво повече да се каже. И за нас той приключи преди повече от две седмици.

А какво ще кажеш за лошите коментари в социалните мрежи? За играта на госпожа Ханде? Говорехте ли за това по време на снимките?
- Не искам да кажа нищо по този въпрос. Защото каквото и да кажа, няма да ме разберете правилно.


Страхотен колаж!

      Този колаж също много ми хареса.  Феми, за теб!

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 12:52 от Emiliya

# 57
 • Мнения: 27 897
Еми ,много красив Емко ,страдащ за любимата  . Раздаде се ,в образа . Heart Eyes Благодаря за подаръка .

За Черната перла по- добре скалъпен финал ,отколкото да го спрат в нищото...
Ягодките го скалъпиха ,изведнъж одобриха Аслъ и забравиха че не от тяхната класа . С Башак недоразвиха историята ,защо е била в пандиза ,кой и помагаше и говореше по тела .
Толга добре е замълчал за колежката ,защото видяхме какво стана с Джан Confused Сега в контакта прочетох че самият продуцент е  заявил че проекта, който готвеха с Джан е отменен за пореден път.
Джан преговаря за водещ на италианския сървайвър след казармата .
 Следобедно питие синя лагуна или сини шорти Joy

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 13:26 от femmi2

# 58
 • Мнения: 14 337

     Феми, ягодките ни свършиха, остава ни "Ранобудната птичка". Не ме изненадва скалъпения финал, това май стана традиция при турските сериали - или една набързо изфабрикувана сватба, или погребение. "Царе" са на тези сцени! Ние обаче имахме късмет да се радваме на сватбата, а не да роним сълзи на нечие погребение. Joy Joy
       Ядосвам се, че са отменили проекта на Джан. Допадна ми този актьор - ерудирана личност, владеещ няколко чужди езици, нестандартен и различен. Мисля си, че журналистите много раздухаха изказването му и то с цел да го опетнят. Успяха донякъде. Джан ще отиде на италианския сървайвър, италианците го харесват и това ще отвори пътя му отново. Турската киноиндустрия ще загуби, котирайки само такива "мишоци" емнали се да правят пари, продавайки съвестта и достойнството си. А такива като Джан винаги ще вървят нагоре, разчитайки на своя интелект, талант и чар.   

   # 59
 • Мнения: 27 897
Еми , Джан , трябва да понамали звездеенето . Има потенциал . Различно мислене, не Анадолско .Stuck Out Tongue Winking Eye
 
Наздраве на всички  Чачо ви черпи

келнер  донеси коктейлите за Еми , Софи и Фема , чакам ги Joy
Ех , мечтиии .

 Фърат ще ни се ядоса  и него ще го вземем споко , ще ни варди от  пиявиците Joy

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 20:45 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт