🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 25

• 14 797
  • 744
  •   1
Отговори
# 450

# 451

Nature Boom Феми*  инфото на "падругите" които не посочват източника,
за пореден път ме убеждават ,че прекаляват с шотовете..
Joy Joy
..на шаманската пиявица,ретроградния Меркурий не и се отразява отрицателно,
напротив - дава и повече сила и самочувствие,
но с такъв мъж в леглото и живота, не може да е друго..
важи и за другата пиявица.!
Nerd

# 452
Здравейте, момичета!

'"Едно цяло море не може да потопи кораб, освен ако не влезе във вътрешността му. По същият начин никоя негативна мисъл на света не може да ви съкруши, освен ако вие не й позволите да навлезе във вас".
Гои Насу

Време е за чаша ароматно кафе, усмивка и прекрасно настроение!

Слънчев и ползотворен ден!

# 453
Следобедно сладичко плюс  нашите сериали

обръща шота полека  не като рускините , хабера за шаманче е  измислица , но да не дърпаме дявола за опашката.
Искам да ни радва от екрана, пръщи от горещи страсти .

милия бутилката надига от мъка
Емии  за теб мила  кученцето ти носи букет за деня
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 15:49 от femmi2

# 454

Феми, благодаря за всичко, с което си украсила страничката ни! Аз пък попаднах на тази снимка!

Цитат
tsayisman.fans
Tolga & hazal
🦋🙈
Eski Heart
     Доста порових за повече информация, но нищо не успях да открия - засега, защото така лесно не се отказвам. Хареса ми тази статия от 2015 г.

Всички обичат Хазал Кая!
(Ето кои са звездните поклонници на красавицата)

https://kliuki.ws/vsichki-obichat-hazal-kaya-eto-koi-sa-zvezdnit … i-na-krasavicata/

Къванч Татлъту не е забравил съвместната им работа в „Забранения плод”: „Великолепна, тя ми е като сестричка, много талантлива, и красива, и умна.“

Чаатай Улусой пък блесна благодарение на нея в „Огледален свят”: „Чудесна, наистина идеална. Имах късмет, че в моя първи сериал играх с нея. Щастлив съм заради това.“

Толгахан Сайъшман: „Не се познаваме, но играта й и самата тя са прекрасни.“

И още една красавица - нашата Амине Гюлше!

# 455
Емиии , ако си спомняш съм разказвала за Хазал и Толга  и рових доста за техни снимки , но инфото е оскъдно.
Тук са  по покана да говорят за сериалите.
Ако може да намериш предаването да извадиш гифки.
 Е, ако не може Толга и Ча , защо не Толга и Хазалка в проект. Ще е чудесно  , двама таланти и красиви хора. Колегите хубави думи казват за нея.

Хайде на гифките   , така ще ни гледа ревностно
Скрит текст:

келнер носи  коктейла червени шорти за мойте гостенки  спешъл

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 17:35 от femmi2

# 456
Емиии , ако си спомняш съм разказвала за Хазал и Толга  и рових доста за техни снимки, но инфото е оскъдно.
Тук са  по покана да говорят за сериалите.
 Ако може да намериш предаването да извадиш гифки. Нашата тема се шегувахме тогава че Толга и фърга погледи.
 Е, ако не може Толга и Ча, защо не Толга и Хазалка в проект. Ще е чудесно, двама таланти и красиви хора.
    Феми, страхотни гифки с Чачо си ни пуснала!
     Имаш ли представа как се казва предаването, за да мога по-лесно да го открия и да направя гифки. Не се и съмнявам, че Толга е харесал Хазал. Той си е такава влюбчива натура - види ли хубава мома, веднага я задиря.
    Сваляч и ценител на красивото ... Kissing Heart
    Аз винаги много се смея на тази снимка с Есра. Този поглед ... казва всичко и показва намеренията му.

# 457
Еми ,нямам представа ,но то не е предаване ,май Rolling EyesГости са на някакаво съботие ,все му забравям името.
Ти как го откри с какъв надпис ?
Трябва да има нещо пуснато в мрежите как говорят .
Есра и Толга си подхождат  и жалко че Надеждата окапа . Есра Билгич се разхубави .

Иди ми да му извия вратлето. Има знаци, които водят до хабера за хамиле и годеж. Стилистка му и Башак ,жената на Киво са в Чанаккале където са родителите на Ча . Ако и чифтето е там е ясно що ,абе ще става нещо .Вероятно ще искат Дуда ,но не трябва ли да идат в Измир ,откъдето е момичето ?
Изгубил си е ума тая пиявица ,кърлеж му влезе под кожата .
Оф ,тирада написах . Като се окаже фалшива тревога нищо като съм почнала нема да трия написаното засега.
Емии ,сега ме успокои с нещо позитивно.
Хайде теб те гушкам и Сори за мрънкането Kissing Heart

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 16:02 от femmi2

# 458
Фемиии,  така си припалила около заченатото или не шаманче, че не те свърта на едно място. Споко! Ще го отгледаме и него, ще му се радваме и ще харесваме снимките с Дуда. Stuck Out Tongue Winking Eye Тя ще си стои вкъщи, а ние ще си гледкаме Чачо в хитови продукции. И бебето няма да ни спре да си обожаваме Чачо. Heart Eyes А той няма да ни дразни със семейни и романтични снимки, защото не обича този вид показност. Всичко ще си бъде по старому ... само с още един нов член на семейството. Joy Joy
     Майтапя се - не вярвам на тази информация и ми е спокойно, защото Чачо мисли в момента за новите си проекти и рибките, а не за бебета и Дуда.
     Да ти сложа любимите лаленца и Чачо, за да се успокоиш малко. Прегръщам те силно!

Много ми хареса този колаж. Поздравления за автора!

А за мен и момичетата - нашият красавец!

# 459
# 460
Софи , поднесла си ни красоти и кафе.
Права е Еми ще отгледаме шаманчето , ще му се радваме  и търпим физиономията на Дуда .

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 20:34 от femmi2

# 461

Момичета, къде ми се изгубихте днес?! Нямаше с кого да си изпия сутрешното кафе! Но сега съм доволна - погрижили сте се за настроението в темата! Благодаря ви!

Открих няколко статии, свързани с участието на Толга и Хазал във форума, свързан с турската киноиндустрия и износа на кино продукции.
    Проведен е в края на м. май 2017 г. и единствени представители на актьорската гилдия са били Толга и Хазал. Стана ми приятно, че на такова важно събитие присъстват точно те, че организаторите на форума залагат не само на визия и талант, а и на интелект, ерудиция и дар слово. Статиите са доста интересни - Хазал и Толга свободно излагат вижданията си по разискваните въпроси и изтъкват плюсовете и минусите около цялостния процес на заснемане на дадена продукция. 
   Ето и 3 статии, но видео не открих никъде!
https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/oyuncula … -bagli-calisiyor/
https://www.haberizlenim.com/tolgahan-sayisman-eser-birakamazsan … i-olmaz-1374h.htm
https://karnaval.com/magazin/hazal-kayanin-reyting-tepkisi-16-495941-haber

Цитат
Толгахан Сайъшман: „Ако не можете да оставите творба като художник, социалните медии сами не могат да помогнат."

Цитат
Хазал Кая: „Образът, който сме създавали в телевизията, сега се определя от социалните медии.“

# 462
Емиии ,тук сме Hug
 Няма мърдащ материал за гифки .
Ако беше предаване да сме го открили ,но е форумно събитие.
Може да питам момичетата в темата дали са мяркали нещо с Толга и Хазал.
лятна фотосесия

Скрит текст:
Скрит текст:
мама мияяя

Ийт Козан гарнирано със сладолееед

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 20:56 от femmi2

# 463

Феми, нали знаеш, че нямам нищо против да качиш всичко, което е свързано с Чачо. Но да не забравяме, че пишем в темата за Толга и Амине, да бъдем по-обрани откъм другите любимци, да намерим баланса и постовете ни да са подчинени на основната тема, а останалите актьори да блестят при нас само като фон.  
     Чакам дънките Joy Stuck Out Tongue Winking Eye и пускам хлапето на мама!

Феми, сега видях, че си редактирала поста си! И Чачо е на линия, а кого ли дири с поглед .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 18:37 от Emiliya

# 464
Еми с редакцията всичко е точно и спойлер съм приложила и Толга съм сложила и сладолед за десерт Yum
Кого търси с поглед ,меееен GrinWink
шаманката още не е изгряла на хоризонта Joy Като ни намери с поглед ша са фърлим при него и останалото на въображението Grin
Утре неделя ще има ли нов епизод на Шампион ? Чак на първи март с баба Марта.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 20:39 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт