🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 25

• 14 786
  • 744
  •   1
Отговори
# 480

Малка редакция - не мога да си позволя да започна страничката с други актьори. Извинете ме!

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 14:16 от Emiliya

# 481
Емииии , не мога да повярвам Ча и Толга били на празник на приятели . Замъкнали и пиявиците с тях Smiling Imp
Ако можеш резни снимката  без навалицата .

Новиии

това е негов добър аркадаш , двамата играва в Анадолски Орли
 Как познах ше се появиии , казах тази седмица или до края на месеца .  Сега дружките ще черпат
Цитат
агатай Улусой и Дуйгу Сарышин присоединились к небольшому празднику, который устроил его близкий друг Исмаил Филиз. Супруга Исмаила ждет девочку (она сыграла небольшую роль в сериале Я назвала ее Фериха)
рускините въздъхват с облечение
Ну так вот кто оказался беременной , все слухи развеялись . Наша сладкая парочка празднует не свой , а праздник друзей😜 Фуух, можно вздохнуть с облегчением 😂
и аз  така въздъхнах Laughing

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 14:40 от femmi2

# 482
Феми, чудесна новина ни носиш! Ще разгледам снимките и ще се опитам да изрежа, каквото мога. А сега да пусна поста, който редактирах. Стана малко объркано, няма последователност, но исках страничката ни да започва с Толга.

Софи, мисля си, че предаването с Джан в Италия е договорено преди доста време и не се е предполагало, че коронавируса така внезапно ще нахлуе и в Италия. Но тази тълпа на летището ... в това карантинно време, звучи ми отново пресилено и преиграно. Нямаше нужда от тази показност! Тъкмо нещата около него се поуспокоиха, видя ми се доста смирен и притихнал след казармата и хоп ... отново се появи с гръм и трясък! Любопитно ще ми бъде да изгледам предаването. Харесах си Джан в "Ранобудната птичка" - допадна ми нестандартната му визия и излъчване, пък и сериалът е лек, неангажиращ и го изгледах с удоволствие. Сега, при възможност поглеждам и епизодите по тв. Но Джан не може да ме запали, нито имам желание да следя сериалите, в които е участвал или ще участва. Просто моментно увлечение, екзотичен герой с талантлива екранна половинка, приятни за убиване на време.

Скрит текст:

Феми, благодаря за сладичкото и очарователния Сарп! Допада ми този герой на Чачо.
Скрит текст:
Kiss ..всичко видях но не ми се занимава с Дуда,
виж как ще нацелувам/е Чачо като идем на кастинга!!
Joy Joy
     Дерзайте, момичета!

# 483
Еми ,ако излязат щракнати двамата с Толга и Ча ще е супер. Не ходят без пиявиците бе  замъкнали ги .
Ще дерзаем Еми за каста.Wink
На празника е била Хатидже Шендил от много време омъжена щастливо . С мъжа и продуцента са харизматични, като двойка .
За Джан продължава с турнета ,но с тия вируси наистина трябва да не се допира до толкова народ .

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 15:54 от femmi2

# 484

Heart EyesКрасиви и талантливи,наслада за очите..възхищавам им се, как от модели и миски
правят хитови сериали само с няколко месеца уроци по актьорско майсторство..
Heart Eyes

Flowers Bouquet ЕМИ* знам че тези турнета и участия се договарят предварително
то той като правист и адвокат не вярвам да е пропуснал да се застрахова с клауза
за непредвидени обстоятелства..не знам как е при комшиите,сами ли се договарят с продуцентите
но големите имена в света на киноиндустрията и шоу бизнеса работят с професионални агенти
и мениджъри, които взимат процент и затова изпипват нещата до край,не пропускат нищо!!
Thinking

# 485

Flowers Bouquet ЕМИ* знам че тези турнета и участия се договарят предварително
то той като правист и адвокат не вярвам да е пропуснал да се застрахова с клауза
за непредвидени обстоятелства..не знам как е при комшиите,сами ли се договарят с продуцентите
но големите имена в света на киноиндустрията и шоу бизнеса работят с професионални агенти
и мениджъри, които взимат процент и затова изпипват нещата до край,не пропускат нищо!!
Thinking
    Софи, хич не мога да разбера подбудите на Джан с това отиване в Италия. Или се опитва да поизчисти името си, или "звездоманията" още го държи, та е решил отново да "почеше" егото си.

Феми, за момента е само това и при арабските фенове. Пуснат ли нещо друго, веднага ще го кача! Не се ядосвай за Дуда. На такова събитие е нормално и половинките да са с тях. Чачо ми хареса на тази снимка!

Албанската пиявица е качила това:
Скрит текст:
    Феновете веднага са я подкарали с въпроси: "Какво се случва, скъпа? Споделете снимка с Толгахан."

# 486

Nature Sparkles Снимка като снимка,не ме впечатли с нищо,
но се чудя защо само нашите* са с постоянните шапки на главите си..
албанската пиявица пък пуснала и една с по -лъскава..мислят че така са по-красиви
или имат договор за реклама,поне коя е марката,че не виждам пише ли нещо..
Joy

# 487

Софи, нашите са с шапки, за да можем по-бързо да ги разпознаваме в тълпата,(особено аз, маминият мисли за мене - трябва да го виждам и без очилата) Joy Joy а албанската пиявица е решила за пореден път да е в "тон" със съпруга си.

Скрит текст:

# 488
Flowers Bouquet ЕМИ* по улиците,при пътуване и на почивка,разбирам,
ама на приятелско събиране в заведение..
същото като да носят слънчеви очила
нощно време!!
Sunglasses

Revolving Hearts

# 489
Софи, единственото разумно нещо, което си помислих е, че Толга и Чачо току-що са пристигнали и не са имали възможност да свалят шапките от главите си, но виждам още някакъв с шапка и по тениска. Ама то и жените правят впечатление - едни с голи гърбове и презрамки, други с поло и т.н. Вероятно става въпрос за съвсем импровизирано събиране. Въпреки това всеки трябва да се съобразява с етикета.
     Чуя ли за шапки и цикламената веднага изниква пред очите ми, придружена от рекламата за олио ...

# 490
Емиии ,за Толга ти знаеш по -добре ,но за Чачо мога да споделя че си носи и обича шапки . Даже на събитие е бил със каскет. Това че тук е с шапо хич не ме учудва.

ето още  една от партито . На Босфора  ли е правено , страхотна гледка:heart_eyes:
Исмаил Филиз, Чагатай Улусой, Мустафа Мерт Коч и Бурак Сагъяшар с супругой Исмаила Филиза Нураной
 Бурак Съяшар е един от известните продуценти в Турция , женен за Хатидже Шендил. Преди  се тиражираше Чачо ще работи с него.
 Добре изглежда Ча с набола брада и свалил някое кило

партньорката на Толга в Черната перла  Ханде с нейната племенница . Да е  живо и здраво Heart Eyes

Софи , снимките може да не са ти особени , но рядко се случва двете пиявици   и мъжете им на едно място.
Ако излязат снимки с красавците ще е супер за феновете.

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 19:40 от femmi2

# 491
Амине по всяка вероятност още не е родила, защото в момента гледа мача на Арсенал с майка си  и сестрата на Месут.

# 492

Nature Boom Феми* гледката от Босфора е хубава но
най-ми харесва Чачо като храни истанбулските чайки
или скача с червените шорти..и Толга като си пие чая и зад него моста..
мноого са хубави и секси!!
Kissing Heart

Скрит текст:

# 493
Софи ,дай по един коктейл чрвени шорти и скачаме заедно с Чачо и  ша на прави изкуствено дишане .
Малко остана до шести март ще има огнен Ча и гифки .
Кастинга като са не знае нищо за проекти  нерде ша одим ,но пък няма лошо да репетираме Joy

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 15:21 от femmi2

# 494

Не можем да се порадваме на бременната хубавица Амине. "Бодигардове" отвсякъде, сакън да не видим корема й, че можем да я урочасаме. Я да сложа и аз 🧿🧿 - за всеки случай. И майка й запалена почитателка на "Арсенал" - не пропуска мач и дебне като орлица някой да не "фотне" булката, че лошо му се пише.

Феми, а това е за теб от феновете на Чачо, които са разрешили проблема с Дуда. Така е добре, не ни дразни физиономията й. Ако и ти я елиминираш, ще ти бъде още по-добре на кастинга с Чачослав - ще се раздадеш докрай!
Скрит текст:
    Наздраве за красавците, които усмихват ежедневието ни!

Последна редакция: нд, 23 фев 2020, 21:29 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт