🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 25

• 14 780
  • 744
  •   1
Отговори
# 510

Цвети, благодаря за тези лъчезарни снимки от сватбата на Eгe Kьoĸeнли. Лъха много настроение и любов. А тортата е уауу!

Феми,  тази вечер направо ме затрупваш с красавци! И Серкан не е за изпускане, малко в повече му е брадата, ама ще го преглътна.
  Чудя се какво да пусна след тези красоти, но предпочитам да цитирам Цеце.
Седемте чудеса на света са:
1. Да докосваш…
2. Да вкусваш…
3. Да виждаш…
4. Да чуваш…
5. Да чувстваш…
6. Да се смееш…
7. И да обичаш...
И още: "...нещата, които пренебрегваме като твърде прости и обикновени, са често най–чудесните и не се налага да пътуваме никъде, за да ги преживеем.
Нека просто се наслаждаваме на това, което имаме !"

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 20:53 от Emiliya

# 511

Толга вече изглежда като истински боксьор
и все едно тренира за среща а не за снимане на сериал
Heart Eyes

Kissing Heart

тук е уауу Heart Eyes

# 512

Да се почерпим и ние по повод сватбата на Ярен. А тортата наистина много ми хареса.

# 513

Толга вече изглежда като истински боксьор
и все едно тренира за среща а не за снимане на сериал
Heart Eyes

Kissing Heart

тук е уауу Heart Eyes
     След тази красота не мога да не посегна и към сладичкото! Софи, Цеце, благодаря ви!

# 514
Sleeping Ярен си я спомням в сериала, като се върна от чужбина
и излезна от черния Мерцедес,беше страхотна -
 крак,обувка,рокля,походка..невероятна,
на сватбените снимки ми се вижда много променена
 и ако не пише за коя става въпрос
нямаше да я позная*
Rolling Eyes

Попаднах на интересна статия за Звезди* сключили брак със свои фенове
видя ми се интересно заради Феми и страстта и към Чачо..
така че нищо не се знае..важното е да си на точното място в точното време..
кастинга може и със сватба да завърши!!
Joy Joy
..майтапа настрана,ЦЕЦЕ* пише много хубаво и ако и се занимава,
когато намери време може да ни разкаже за тези семейни връзки!
Yum

# 515
Цвети ,Тенкс за инфото . Flowers Bouquet
Софиии, това е Невъзможно бе мила .
Но пък си  мечтаем . Ча го зяпаме само на картинка ,ква ти сватба Joy Даже не знае че съществуваме . Но е вярно за точното място време и късмет. Дуда попадна на правилното място и ето ти връзка с Ча .
Има късмет че вкуса му е лош и си пада по безлични . Не че има лошо ,и ние сме обикновени и хубави.  
Що пък само аз бе Софи нареждай се и ти на точното място Joy
Емиии ,видя ли гифките с Джан и Йозге . Страхотни са Heart Eyes
Сега се сетих за Таркан ,който се ожени за негова фенка . Чакат и второ дете . Жената не знам с какво се занинава и как е станала заварката с Таркан но е факт .
Жена му е хубава ,бяха заедно на концерта му в Монте Карло . Чакахме Ча да изгрее но си останахме с чакането и мистерията около въпросната изненада. Unamused

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 01:14 от femmi2

# 516
Nature BoomФеми* нЕма мисия с невъзможна свалка
нали затова си мечтаем и чешаме клавиатурите..
Joy

..обаче т,ва което работим /поне Аз/  не виждам как ша ме срещне
с тия красавци и Звезди* -
 все фризьорки, сервитьорки,барманки,треньорки,стилисти..пиявици с опит!!
Joy Joy

# 517
Sleeping Ярен си я спомням в сериала, като се върна от чужбина
и излезна от черния Мерцедес,беше страхотна -
 крак,обувка,рокля,походка..невероятна ...
Rolling Eyes

Скрит текст:

# 518
# 519
Здравейте!

Душата ти е сякаш огледало,
в което се оглежда моят свят.
И разпокъсаното – става цяло,
и черно-бялото – добива цвят.

Никола Герджиков

# 520
Здравейте, момичета!

„След 20 години ще бъдеш по-разочарован от нещата, които не си направил, отколкото от тези, които си... Изследвай, мечтай, откривай.“
Марк Твен

Наслаждавайте се, усмихвайте се и бъдете себе си!
Споделено и пъстро да ви е през целия ден!

# 521
Софи, да си кажа честно никога не съм се замисляла за женитби с фенове. Все пак има фенове и фенове. Представете си да си женен за някой от ония фенове, които се блъскат зад огражденията и скандират името ти, и крещят до припадък (направо си е плашещо). Но след като попрочетох малко материал по въпроса, става ясно, че тук става въпрос за нещо съвсем нормално и въпреки всичко все пак трябва да имаш поне някакво допирно място с ''твоя фаворит''. Тези бракове по нищо не се отличават от останалите, някои са успешни, а други не.

Ето и нещо любопитно
Скрит текст:
Брад Пит е бил фен на Дженифър Анистън.
Преди двамата да се запознаят в края на 90-те, Брад е бил страхотен фен на сериала на Джен – „Приятели“ и всъщност той моли своя агент да му уреди среща с Анистън чрез нейния агент.

Кейти Холмс пък е обожавала Том Круз години преди да се запознае с него и да му стане жена, но в последствие се разочарова от своя мъж – мечта.

Наскоро стана ясно, че Райън Гослинг е бил страхотен фен на Ева Мендес много преди да се запознаят или да има дете от нея.

Кание Уест също е заявявал открито, че сегашната му жена Ким Кардашян е била негов блян, а сбъдната мечта за него е връзката между двамата.

Най- ревнивия фен...

# 522
Скрит текст:
Софи, да си кажа честно никога не съм се замисляла за женитби с фенове. Все пак има фенове и фенове. Представете си да си женен за някой от ония фенове, които се блъскат зад огражденията и скандират името ти, и крещят до припадък (направо си е плашещо). Но след като попрочетох малко материал по въпроса, става ясно, че тук става въпрос за нещо съвсем нормално и въпреки всичко все пак трябва да имаш поне някакво допирно място с ''твоя фаворит''. Тези бракове по нищо не се отличават от останалите, някои са успешни, а други не.

Ето и нещо любопитно
Скрит текст:
Брад Пит е бил фен на Дженифър Анистън.
Преди двамата да се запознаят в края на 90-те, Брад е бил страхотен фен на сериала на Джен – „Приятели“ и всъщност той моли своя агент да му уреди среща с Анистън чрез нейния агент.

Кейти Холмс пък е обожавала Том Круз години преди да се запознае с него и да му стане жена, но в последствие се разочарова от своя мъж – мечта.

Наскоро стана ясно, че Райън Гослинг е бил страхотен фен на Ева Мендес много преди да се запознаят или да има дете от нея.

Кание Уест също е заявявал открито, че сегашната му жена Ким Кардашян е била негов блян, а сбъдната мечта за него е връзката между двамата.
Най- ревнивия фен...

Аз като не съм "в час" и не съм чела нищо за бракове между фенове и звезди, се "хванах" за най-ревнивия фен - Ийт Козан - сетих се как нежно галеше снимката на Нур във вестника.

Дано открия гифчета от този момент! За съжаление само снимки и гифки от друг епизод!

# 523

Едно от задължителните условия е да имаш подходящата професия, за да срещнеш своя любимец на подходящото място...

Скрит текст:
Джулия Робъртс и Даниел Модър в момента са в процес на развод, но двамата имаха своите щастливи години, в резултат на които на бял свят се появиха трите им деца. През 2000 година Даниел е съвсем обикновен и неизвестен човек, на когото съдбата се усмихва и го среща с актриса, на която той от дълго време се възхищава – Джулия Робъртс. Модър работи като оператор, когото наемат за снимките на "Мексиканецът" с участието на червенокосата знаменитост.

Патрик Демпси също е от звездите оженили се за своя почитателка. Актьорът мина под венчилото с жената, грижеща се за хубавия вид на косата му. През 90-те години Джилиан Финк работи като фризьорка и направо не може да повярва на късмета си, когато час при нея си записва Демпси. Двамата се женят през 1999 година, като днес те са един от примерите за успешен брак в шоубизнеса. И да, Джилиан все още се грижи за прическата на актьора.

Настоящата съпруга на телевизионната звезда Келси Грамър е работила като стюардеса преди да се ожени за актьора и като мнозина е била негова фенка.

Съпругата на Адам Сндлър – Джаки, е негова голяма почитателка години преди двамата да се срещнат. Всъщност двамата се запознават чрез общи приятели и точно когато чаровната Джаки си мисли, че не може да е по-голяма късметлийка, Адам и предлага малка роля в негов филм. Двамата се женят през 2003-та година, а Джаки продължава да участва в негови филми и до днес.

Дженифър Майър е поредната щастливка, която не просто се запознава с обожавана от нея звезда, ами и се омъжва за нея. Дженифър работи като дизайнер на бижута и именно работата й е тази, благодарение на която пътищата й с Тоби се преплитат. Майър се запознава с актьора на снимачната площадка на филма "Seabiscuit". Чаровницата е наета от продуцентите да създаде бижута за кино продукцията.

Лучана Бозан Баросо и Мат Деймън сключват брак през 2005-та, след двугодишна любовна връзка. Аржентинката среща актьора докато работи като барманка в Маями. Всъщност тя го спасява от натрапчиви фенове, като го скрива на работното си място.

Джесика Алба Помощник продуцентът Кеш Уорън харесал Джесика още във филма „Хъни“, в който тя демонстрира своите страхотни умения като танцьор. След години той я среща за първи път на живо по време на снимките на „Фантастичната четворка“.

Джон Траволта Точно като Кейти Холмс, Кели Престън винаги е мечтала да се запознае със своя идол от „Брилянтин“. Кели е актриса и това ѝ дало възможност да се запознае с Траволта на светско събитие. Тази първа среща била съдбовна и за двамата.

# 524

Цеце, четейки за тези красиви любови се сетих, че за Толга знаем много неща - колко "палав" е бил на младини, приписвали са му по-интимни връзки с всички партньорки, с които е работел. Знаем, че си "пада" по Мис-ки и единствената жена, подир която е тичал е Алмеда, с която се запознава на парти.
    Но за запознанството и връзката на Амине и Месут почти нищо не съм чела, а ми стана интересно как са се запознали.
    Цвети, ако нещо ти е попадало - сподели го. Как е пламнала любовната искра при Амине и футболиста?! Зная, че ти харесваш Месут и обещавам да не изказвам негативното си мнение за него. (въпреки че моите коментари за Грозника, нито могат да навредят на имиджа му, нито на съвместното им съжителство с Амине).

Общи условия

Активация на акаунт