🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 25

• 14 778
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Нерде стеее , хайде нареждайте се на масата с тази краситааа от Истанбул:heart_eyes:
моста се вижда .Да сме там да си правим кефа , а  любимците сами ще дойдат при нас , както си седим. Късмет и ще ни забележат . Така Софи ще сме на правилното място:wink: да научим туркиша

Скрит текст:

Сервитьорки , не е като  на филмите виждат те и хоп . Или е възможно? Кирилик ашка с Елчин и Баръш така стана сериала. Беше в кафене Йомер , та кво стана целуна напълно непознатата Дефне. После му стана асистенка . Дълга и широка е да обяснявам сценария ,  леля му плати на Дефне да му стане гадже тя се нуждаеше от пари и прие,  брат и се забърка с когото не трябва.
Спечелим конкурса като албанката да докопаме красавците:joy:

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 20:02 от femmi2

# 526
Ново от Толга!

Цитат
Баща и Син 🥰😭🙈
Yerimmm yaaa😋 ♥ ️

Фемиии, усетих миризмата на скарата. Нареждам се първа, чакам и новините!

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 22:15 от Emiliya

# 527
Рускините покрай бебешкото парти на Исмаил и Нурана извадиха куп снимки . Ча и Исмаил са аркадаши отдавна , но за Толга не знаех . Както каза Еми свързва ги може би бизнес.

красавците на една маса празнуват рождения ден на Хатидже Шендил с която Ча е аркадаш. Има оше снимки но слагам само една.
Еха Емии , баща и син ,много са сладки излезли на разходка.
Ще я метна в нашата тема , Марги ще се зарадва на Ефехан:heart_eyes:

Емии , само скарата ли  ,парфюмите на любимците не ги ли усети , аз от далеч ги надушвааам Sweat Smile
още малко изглед Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 20:00 от femmi2

# 528

Феми, при тази отрупана маса и изглед към Босфора, хич не усетих парфюма на любимците. Но след вечерята ако се появят отнякъде ... ще ми се подкосят краката. Stuck Out Tongue Winking Eye
    За първи път виждам снимка на Толга и Чачо седнали един до друг. Само съм чела ласкавите отзиви на Толгахан за таланта на Чаатай.  Вероятно отдавна е познанството на Толга с Исмаил, който отскоро се снима и това е хоби за него, защото върти бизнеса на баща си. А и Толга изобщо не разчита на средствата, изкарани от актьорство.

# 529

Nature Sparkles Много красиви и интересни неща сте пуснали снощи и днес Hands Clap

Flowers BouquetЕМИ* гифчетата с Ярен и Толга с Ефехан са страхотни,
само не разбирам защо албанската пиявица ги снима в гръб
 след като всички са го виждали в лице..
ама тя не пропуска да се прави на интересна..
или в гръб или на тъмно
но с  албанската баба и леля е друго,
всъщност аз съм видяла само една снимка на Ефехан с родителите
на Толга и нито една със сестра му.!?
Thinking

Flowers Tulip ЦЕЦЕ* знаех си,че ще намериш и публикуваш интересни неща
за браковете м/у Звезда и фен и докато четях се сетих че и в България имаме
такъв..ее-е не точно,но все пак - Венета Райкова и Тишо!!
Joy

Flowers Cherry Blossom ФЕМИ* на кастинга може сЪ пробваме
с нЕкои от тез вървежни професии..пу, за мен барманка, ша го удавя от коктейли
само да забрави за шаманката*
Joy Joy

Heart Eyes

# 530
Еми ,Исмаил Филиз не се снима отскоро в проекти ако това имаш предвид?
Играл е в Езел един от най - добрите сериали с Кенан Им . Игра младия Езел .
В Анадолски Орли също с Чачо .
Сега не знам с какво се занимава ,но при рускините четох че се е снимал във високо бюджетен екшън.  
Фотото е отдавна . Тук Хати е рожденичка, мъжа и я изненадва с торта с нейния лик. Тогава тя снима Дила Ханъм с Еркан Петтекая .Ча я поздравява и тогава Хати казва, че  са близки приятели .
Щом Толга е поканен значи се познава с Хати и мъжът й.  

Хабера от днес е че Киво Официално потвърди че ще снима за нет платформа и ще се пробва и в театъра .
Стана ясно че нет платформата е Нетфликс. Новатор е Чачо първи се снима и после повлече крак . Нетфликса яко навлизат в турския пазар. Американците задължително ще му напишат любовна сцена на Киво. Само мацката да е подходяща . Не останаха такива вярвам ще напряват добър избор , както направиха с ЧУ .
Софи ,може да се цаним там за прослушване освен с Ча Joy
Киво също е готин пич Heart Eyes
Това че е женен няма да пречи ,той е професионалист .
Ох ,ще ме умориш шЪ го удавиш от коктейли JoyCocktail
Ти ще ги пригатвяш ,азе ще ги сервирам.
Стига да дойде в бара че не излиза, отдал се е на рибарлък и идилия .

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 09:08 от femmi2

# 531

Феми, сега погледнах, че съм била неточна в изказа си за Исмаил Филиз. Но много набързо прегледах биографията му и видях, че е снимал 7 продукции, а е на 40 години. Извинявай!
     За Къванч определено се радвам, дори малко позакъсня с участието си в международни проекти. За мене той винаги ще бъде първият най-харизматичен и талантлив турски актьор. Точно Къванч ме запали по турските сериали.
     Съгласна съм, че Чачо е новатор и  първи се снима за Нетфликс, но много е важно и друго - след година никой няма да си спомня кой е първият, а кой е оставил най-трайна диря. Изглежда сериалът на Берен изпреварва "Защитник" (поправи ме ако греша, но четох някакво проучване). И един сериал според мен е успешен, когато грабва със сценарий, добре подбран актьорски състав, режисура и цялостно въздействие. Когато дори и отрицателните герои ти стават симпатични и не можеш без тях. Когато героите са многопластови, дадени в развитие и изиграни с лекота, естествено и неподправено, убеждавайки ме, че са реални образи. (лично мнение)
      За разнообразие да пусна и следващия фрагмент от "Шампион". Ядосана съм, защото действието се развива не по моя сценарий. Фърат е отказал боксовата среща със Щайгер - вероятно Керем ще се боксира с него. А Фърат какво ще прави?! Отново ли ще гледам лутащия се баща и неговия син, подложени на нови изпитания ... Май предварително се настройвам негативно, но вече взе да ми омръзва това разтягане. Дано не съм права! Ще видим в неделя!

Şampiyon 22.Bölüm 2.Fragman

# 532
# 533
Здравейте!

Най-важните думи винаги се казват тихо.

# 534
Здравейте, момичета!

Когато утрото започва с усмивка, несъмнено и денят ще бъде такъв - усмихнат, вълнуващ и красив...

Приятен ден!

Скрит текст:

# 535
За следобедно ...

# 536

Flowers Tulip ЦЕЦЕ* следобедното пак стана вечерно но е страхотно,
все по-красиви ставаме,благодаря!
Yum

Nature Boom ФЕМИ* на кастинг само при Чачо,
Къванч не го ща..харесвам го на снимка
 но го оставам на неговата
Гинко билоба* да му се радва..
Joy

Flowers Bouquet ЕМИ* по турските сайтове или при рускините
има ли нещо ново за Амине!?
Sleeping

# 537
Ново от Гизем.

Към сладкото изкушение от Цеце, да прибавя и една статия за Гизем Караджа. Охооо, тя също е Мис Турция през 2011 г., но заема скромното второ място. Горко на албанската пиявица!

Гизем Караджа: Въпросите на феновете по улиците убиват

Казват, че Гизем Караджа на екрана изглежда съвсем различно, отколкото в живота. Актрисата отговори на въпроси, които интересуват публиката в програмата на канала „Онедио” в YouTube. С участието си в телевизионния сериал „Шампион“ в ролята на Елиза  Елиф, Гизем говори за силната жена в сериала и влиянието й върху живота на самата актриса.

На въпроса на феновете: „Какъв въпрос най-често ви задават?“. Актрисата привлече вниманието с отговора си на него. Изненадващо казвайки, че всички са изумени, когато я виждат в реалния живот, Караджа каза: „Хората, които срещам по улиците, казват, че в живота съм много по-висока и по-слаба, отколкото на екрана. Защо на екрана съм по-дебела? Този въпрос ме вбесява. Не разбирам дали това е добро или лошо." Актрисата се обижда от онези, които казват, че на екрана изглежда малка и дебела.

Гизем каза още, че когато се събужда, първо поглежда телефона; как отхвърля  проекти заради партньора си и колко харчи за храна за животни.

Поради мигновени промени в сериала „Шампион“, актрисата от време на време се снима със своите дрехи, а понякога чете сценария директно в самолета, а на следващия ден е на снимки, затова носи със себе си чанта с дрехи.

Актрисата разказва, че използва метрото, за да избегне задръстванията, че счита себе си за чувствителна, а съпругът й Кемал Екмекчи прагматичен.

Софи, за Амине няма нищо ново. То тези дни и за Толга нищо няма.
Добре, че си имаме стари снимки и гифчета!

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 19:43 от Emiliya

# 538
Еми ,Благодаря за инфото и интервюто .
Днес беше толкова топло ,не обичам зимата ,това време не е нормално . Но се радваме на слънчицето и се разходиме и купихме разни неща.
Гизем е мъничка ,както и Хазал . Годините не ми личът ,като  ми кажат така и не знам да се радвам ли ,ген си е .
Всяка жена ще се обиди, като и кажат че е дебела . Гизем живее в друг град и пътува за снимки .
Еми ,нали може да ползвам превода за нашата тема ,като партньорка на Чачо.
Софи , само Ча е важен за каста ,а когато избират за Толга ще се пробваш ли ?Joy

Еми ,метни гифчета с Гизем съчетани с Ча и Толга .
Софи на каста ще ни цепне ли роклята Blush Дали ще бъдем невъздържани или ще се спечем кат дървета .

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 14:39 от femmi2

# 539

Joy Joy

Nature BoomГизем* е симпатична но и тя се е уредила
с финансово красив грозник..
Joy

Общи условия

Активация на акаунт