🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 25

• 14 777
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Ново от Толга.

Цитат
Пожар в клетката 🤘👊🔥🔥🔥

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 09:43 от Emiliya

# 541
Най- добре сЪ уредим със супермена.
Цеце ,може ли да намериш нещо за Таркан ,как е станала заварката с неговата фенка и дете имат.
Емиии ,страхотен шампион си донесла .
Пожар в клетка .

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 23:06 от femmi2

# 542

Фемиии, като видях снимката забравих за гифките, Чачо и Гизем. Съзерцавам Шампиона и само цъкам с език. Думи нямам ... поглед, тяло, излъчване ... красота! Еййй, ще инфарктясам!

# 543
Flowers Bouquet ЕМИ* последните гифчета от сериала ли са или
тренировка зад кадър..
Thinking

Nature BoomФеми* за какво ще ходим на кастинг ако се спечем като дървета.. Joy

# 544

Софи, гифчетата са от първите тренировки и подготовка на Толга за участие в сериала "Шампион". Доста труд е хвърлил, за да извае това спортно тяло.  Винаги съм се впечатлявала от старанието му да изгради своя герой по най-добрия начин, придавайки му самобитност, неповторимост и оригиналност.

# 545

Kissing Heart* ..Стегни се, стегни се.. Никаква Нур!!
 И да умреш от любов, никаква Нур
 Няма я ..*.
Yum

# 546
Здравейте, момичета!

Добро утро!

Пожелавам ви днес да раздавате усмивки и добро настроение, за да усмихнете деня и той да ви се отблагодари с прекрасни моменти и много радост!

Щастливо, споделено и пъстро да ви е...

Скрит текст:

# 547
Здравейте!

Този свят е нежен за двама,
този свят е тесен за сам.
Верността е солта на живота,
подлостта е черния срам.

Иля Велчев

# 548
"В душата на всеки от нас има своя история, и ние можем да се загледаме в нея като в огледало или да я покажем на другите."
 Чарлз де Линт

Цитат
Месут и Амине поканиха 17-годишния Джейк Лий, който се бори с мозъчен тумор, да гледа мача Арсенал-Евертън от ВИП ложите Heart

"Въобще не считам че киното може да научи някого на нещо. По-скоро то работи като огледало, в което ние можем да видим себе си и своите постъпки и да направим изводи. И огледалото за всекиго е неговото."
Ричард Гиър

Скрит текст:

# 549
"Въобще не считам че киното може да научи някого на нещо. По-скоро то работи като огледало, в което ние можем да видим себе си и своите постъпки и да направим изводи. И огледалото за всекиго е неговото."
Ричард Гиър

Еми, страхотна си! Като прочетох цитата и видях Нур пред огледалото се сетих, че изобщо не сме се разговаряли за огледалата. Като попрочетох малко се оказа, че турците май са откривателите на огледалото

Първото огледало изобщо не е приличало на това, в което се оглеждаме днес. Дори формата е била различна. Ако днес огледалото е плоско, то някога не е било такова. Хората са се оглеждали в изпъкнали огледала.

Преди да се появи идеята за огледало, хората са се оглеждали единствено в езера и потоци, където са добивали бегла представя за това, как изглеждат. Но понеже водното отражение не е давало напълно бистра представа за нашия лик, а и не винаги сме имали вода под ръка, когато сме искали да с погледнем, сме започнали да се оглеждаме в полирано до блясък вулканично стъкло – обсидиан.

Свойството на обсидиана да отразява било открито в Турция преди около 6 хил. г. пр. н. е. 2 хил.г.пр.н.е. пък за огледало се използвали полирани до блясък метални съдове, табли. Най-добрите огледала от този вид били златните и сребърните, но естествено не всеки можел да си ги позволи. Хората са започнали да правят подобни огледала от сплав от мед и калай.

# 550

Цеце, не съм и подозирала, че турците са откривателите на огледалото. Ти доста ме заинтригува с публикацията си. Взех и аз да ровя в нета. Сетих се, че Иджлял прекарваше доста време пред огледалото. Но пък Ийт Козан може да е спокоен за брака си с Нур, защото:

"Голям процент от провалените връзки още в началото се дължат на факта, че на всеки мъж му се налага да чака доста време половинката си, застанала пред огледалото. Той се изнервя и с времето това води до този крах.
Но дори и най-нетърпеливите мъже трябва да се примирят, че минимум 2 години от живота им ще премине в чакане тяхната половинка да се приведе в очарователен вид.
Всяка сутрин жените избират дневната си визия около 40 минути. За същото време мъжете се обличат, бръснат, къпят, прочитат един вестник, изпиват едно кафе, мятат бърз поглед на пресата, хапват и т. н.
Пред Огледалото
Наложи ли им се да излизат вечер, то за това на жените са нужни не по-малко от час и 12 минути. И това време включва само избор на тоалет, подходяща чанта и обувки.
Общият резултат от всички такива занимания е, че средностатистическата жена от всички точки на планетата прекарва между две и три години пред огледалото. И така, мъже, ако излизате някъде с половинката, минималното време, което ще трябва да я чакате, след като вие самите вече сте готови за излизане, е 17 минути.
И това е най-добрия вариант, тъй като има и случаи, в които за едно обикновено ходене до кварталния магазин, жената се приготвя от 40 минути до един час. Плашещо, нали?
"

А г-н Ийт използва огледалото, за да стовари яда си върху него!

# 551
Г-н Ийт не вярва в суеверия

А г-н Ийт използва огледалото, за да стовари яда си върху него!

Древните римляни са започнали да експериментират със стъкло. Те изобретили технология, с която разтапяли олови и го изсипвали в стъклена купа, създавайки отразяващ слой. След това чупели съда и парчетата използвали като огледало. Отражението в тези стъклени фрагменти не е било много ясно, но въпреки това, те са били първите огледала.

Ако счупеното носи щастие, защо счупеното огледало носи 7 години нещастна любов?

Тук са замесени римляните. На тях дължим първите огледала и първите суеверия, свързани с тях. Само нека уточним - суеверието е за седем години лош късмет, не точно нещастна любов. Това последното е подменено за хора, които виждат късмета единствено в любовта. Счупеното огледало си е лош късмет в доста по-широки граници.
Обяснението уж е, че римляните, както и много други култури, са виждали в огледалото отражение на душата. Така че счупи ли се, все едно и тя се счупва.

7-годишният срок е заради вярването им, че на живота са нужни 7 години, за да се възобнови. Тоест 7 години ще си ни жив, ни умрял, ако строшиш огледало.

Ранните огледала, преди да бъдат страшни предмети за оглеждане на душата, са били просто много скъпи предмети. Не всеки е имал възможност да си позволи огледало, така че като го счупиш, то наистина си е за съжаление. А как да не бъде чупено? Като предупредиш всички, че е супер опасно. Кажи на суеверните, че като ти счупят огледалото, ги чака мизерия и те ще внимават много повече.

Ето как суеверието за огледалото е практическо. Всичко опира до опазването на огледалата, чиято цена е била - изключително висока.

# 552
Любовта е огън! Но също като него се нуждае от нещо, което да я подклажда, за да не угасне. Всеки от нас търси онази формула, която да го направи завинаги щастлив с любимия човек.

- Имам среща с някого, дано дойде!
- Каква среща, Ийт?
- Имам среща с жена си! Но не знам дали ще дойде! Хайде, до скоро!
- Даа, Ийт Козан, това е да си влюбен!

Притча за огледалото

Една млада жена се оплаквала на майка си:
– Мамо, не мога да бъда повече с моя съпруг. Той се промени толкова много. Спря да ме разбира, не зачита мнението ми, ругае ме. Може би той вече не ме обича.
– А ти? Ти уважаваш ли го, зачиташ ли го? Мислиш ли, че го разбираш? – попитала майката.
– Сега и ти започваш! – казала дъщерята. – Ако мъжът ми се сърди, аз не мога, така ли? И като ме засяга, аз не мога него да засегна, така ли? А когато не ме разбира, защо аз да го правя?
– Е, тогава, дъще, не очаквай чудеса. Ти си като огледало, което повтаря грешките на съпруга ти. Но за разлика от огледалото, жената може да отразява не само това, което вижда, но това, което не се вижда на пръв поглед в мъжа. Ако жената е добра, тогава мъжът ще се опита да бъде любезен. Ако жената отразява уважението, мъжът ѝ също ще започне. Ако жената отразява любов, мъжът й ще я обича.
Жената трябва да помогне на мъжа си да види своите добри качества.

По материали от mirpozitiva.ru

Отдели ми един час утре, само един час, в който ще бъдем само двамата!
Отдели ми един час, който да прекараме далеч оттук и от всички интриги!
Шофьорът ще те чака. Ще те докара при мен.
Ела, моля те! Ела при мен!

Цеце, ти започна със суеверията около огледалата, а аз се отплеснах ... четейки "Притча за огледалото" го подкарах към ... любов.
     Очаквам с интерес следващия ти пост.

# 553
С особено внимание трябва да се използват огледалата в спалнята. В съня си ние се освобождаваме от умората и негативните емоции и, ако огледалото ги отразява обратно, едва ли ще си починем добре.

Огледалото не трябва да отразява съпружеското легло, тъй като така се създава двойнствен образ на брака и се получава неблагоприятно влияние върху отношенията между съпрузите.

Ох, Еми, не мога да намеря сцената, в която Иджлял и Ийт бяха в леглото и даваха отражение в огледалото в спалнята на имението. Дори не помня в кой епизод беше.
Затова двойствения образ ще онагледя така

# 554

Цеце, такава работа ми отвори ... досега съм търсила сцената, за която ти говориш - не успях да намеря нищо, нито епизода, нито снимки, нито гифчета от спалнята на Иджлял. Сякаш изчезнаха от компютъра ми! Съжалявам, ще ги открия, но когато не ми трябват!
    За компенсация:
Поверия и суеверия за оглеждане в огледалото

Никога не се оглеждайте в огледалото, когато сте тъжни или разплакани. Смята се, че огледалото ще улови енергията ви, ще я усили и при следващото оглеждане на човек, ще я върне към него. Това може да причини умора, отпадналост, дори болести.

Според най-разпространените суеверия, ако човек се усмихва на огледалото, това ще му донесе успехи и позитивни емоции.

Огледалото не бива да ви отразява, докато спите. От една страна се смята, че може да отнеме енергията ви и това ще е причина за умора, недоспиване, кошмари. Друго суеверие гласи, че огледалото може да пусне духове и други светове в съня ви и това да ви донесе семейни проблеми.

Според Фън Шуй най-подходящото място за огледалото у дома е до входната врата. Така то спира негативната енергия да влиза в дома ви, а положителната да излиза.

Огледалото не бива да отразява входната врата, защото по този начин ще извежда енергията от дома ви, което може да донесе семейни проблеми.

Сънища с огледало
Ако сънувате огледало, това е сигурен знак, че ще откриете голямата любов съвсем скоро. Ако пък ви се присъни счупено огледало, то със сигурност ви очакват беди и нещастия.

Да надникнем в спалнята при Иджлял, която упорито се бори за ласките на Ийт Козан!

Общи условия

Активация на акаунт