Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 934 545
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Варна
Да, разгледах го акаунта на човека. Той пък твърди, че болните семейства насилствено ги прибирали в центрове за карантина в противовес на барикадирането. Иди разбери кое е фалшива новина, кое не е.
Може и двете да са верни.

# 1 321
  • на пистата
Не знам,обаче този вирус се развива много по-бързо от свинския грип 2009г.Там жертвите са много,може би сега ще е същото.Като си представим,че е тръгнал от Мексико,а то не е като Китай Sad
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%BF%D0%BD%D … %D0%B0%D0%BC_H1N1

# 1 322
Да, разгледах го акаунта на човека. Той пък твърди, че болните семейства насилствено ги прибирали в центрове за карантина в противовес на барикадирането. Иди разбери кое е фалшива новина, кое не е.
Може и двете да са верни.

Може, но ще е странно да има два толкова противоположни подхода. Сигурно истината е някъде по средата.

# 1 323
Не знам,обаче този вирус се развива много по-бързо от свинския грип 2009г.Там жертвите са много,може би сега ще е същото.Като си представим,че е тръгнал от Мексико,а то не е като Китай Sad
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%BF%D0%BD%D … %D0%B0%D0%BC_H1N1

Не си спомям някога да са блокирали градове с милиони души, такива мерки термокамери.

# 1 324
  • Варна
Може, но ще е странно да има два толкова противоположни подхода. Сигурно истината е някъде по средата.
Въобще не е странно. Може да зависи от статуса на семействата. Може членовете на партията да ги приютяват, а другите да ги барикадират, примерно.  /П.П. Сещам се за Чернобил/
Делението може да е по всякакъв признак

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 20:45 от Хексе

# 1 325
  • на пистата
И аз,обаче колко мексиканци щъкат по света и колко китайци.А и Китай е много посещавана страна.Ще си каже до месец какво ще стане.Не знам,не знам Sad

# 1 326
Круизен кораб в Япония е блокиран от бреговата охрана заради заразен на борда. В борбата с епидемията в Китай се включват роботи.
https://btvnovinite.bg/svetut/parva-zhertva-na-koronavirusa-v-hongkong.html

# 1 327
  • на пистата
Вчера бройката заразени беше 2880 за ден,днес вече е 3200 за ден Sad

# 1 328
И тук ще стате същото минус барикадирането на хора по къщите им. То при сезонния грип всяка година здравната система се натоварва, а при една такава епидемия болниците ще се претъпкат много бързо и останалите вероятно ще бъдат отпратени по къщите им и който оцелее. Другият вариант е разни зали и хангари да ги превърнат набързо в импровизирани болници.Но и там горе-долу същото, просто няма да има достатъчно персонал да се обърне внимание на всички. Ето какво е било през 1918 г. с испанския грип.

Скрит текст:

И малко интересни подробности за този вирус.

Скрит текст:
Той е роднина на т.н. "свински грип". Учените са успели да го извлекат от замръзнала мумия в Аляска, въпреки че и имало доста спорове дали това да се прави, защото ако успее да избяга, последствията ще бъдат страшни. Правени са опити с мишки и е установено, че този вирус е 39 000 пъти по-вирулентен от обикновения сезонен грип при мишките. Всички мишки, които били инжектирани с този вирус умрели. По време на пандемията вирусът убил много млади хора в отлично здраве. Оказало се, че силната имунна система в случая не била предимство, защото вирусът ги убивал чрез свръхреакция на имунната система или т.н. "цитокинна буря".

# 1 329
Въобще не е странно. Може да зависи от статуса на семействата. Може членовете на партията да ги приютяват, а другите да ги барикадират, примерно.  /П.П. Сещам се за Чернобил/
Делението може да е по всякакъв признак
Не знам, тези приютените много ритаха и пищяха. Затова са и снимани.
Но при приютените поне се вижда, че вадят едни хора и ги слагат в линейки. При барикадирането без знание на езика няма как да се прецени какво става - дали барикадират празни жилища на извозени, дали жилища с хора в тях.

# 1 330
Според експерти ваксина е възможно да има в началото на следващата зима. Българин е разделен от с-вото си е блокиран в китайски град на 700 км. от Ухан. Казва че мерките с всеки изминал ден се затягат все повече.
https://btvnovinite.bg/svetut/eksperti-vaksina-za-koronavirusa-s … ashtata-zima.html

# 1 331
400 умрели ама друг път..пълно е с клипчета от болници с чували с трупове😱...Къде ми трябваше да го гледам!
Положението не е никък добре Sad

# 1 332
Туко що прочетох следното:
Преди часове редица немски медии, вкл. и "тежката артилерия" на немския политически и бизнеселит - вестник "Ди Велт" дадоха гласност на изявлението на Карл Лаутербах.„Wir haben es hier mit einer sehr gefährlichen Seuche zu tun“
"ИМАМЕ РАБОТА С МНОГО ОПАСНА ЧУМА”
Чудя се дали наистина е чума...

# 1 333
1вото значение на думата е епидемия...

# 1 334
'начи, още някой ако я повтори тая новина, с идеята, че БОЖЕ ГОСПОДИ ТОВА  ЧУМА, ще зема едно дърво...!

Общи условия

Активация на акаунт