Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 472
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 16 215
В София този път  .

# 16 216
Добре,  двама в критично състояние в София, Пирогов- огнище и то вероятно по-голямо. Това ми трябваше като инфо за да не пусна децата на детска градина, те са вкъщи така или иначе заради грипната ваканция.

В България засега 3 огнища. Лошо. Но пък мерките ни засега са малко по-адекватни от редица други държави. Борбата продължава.

# 16 217
Предпочитам това което прави Бойко - може и да е простовато, пред оня Педрос Аденом шефа на СЗО,с целия му ужас да обяви пандемия и да си опетни постчето .

# 16 218
Хич не го гледам Бойко падна ми в очите с тези мерки днес така, утре онака. Ако тези наши управници ни докарат до епидемия с последствия като в Италия, няма да им го простя! Обаче има нещо наречено карма. Вируса не подбира беден - богат - премиер-министър-депутат. Да не си мислят, че ще ги подмине.

# 16 219
  • В офиса
Птичия
Боко не знае какво говори .... бла бла блааааа....
Инак е курназ. Смелчага. То било като птичия грип...
Птичия грип е ултра гаден, с много голяма смъртност, но се разпространява много трудно. Това не е като птичия грип.
Защо в нито един от случаите няма директна, или индиректна връзка с пътуване? Лошо, много лошо....
На какъв пазар са работили?

Цитат
Педрос Аденом
Ох, смешно ми е с този Аденом, чак сега се загледах, че вярно и така може да се прочете.

# 16 220
Слушайте какво се говори, синът им е работил на Илианци.

# 16 221
  • I want it all and I want it now.
Глупости само говорят. Дано да удьлжат ваканцията. Аз няма да я пусна на училище тази седмица.

# 16 222
Това с мисленето на ваканцията е малоумно, а журналистите там ептен безмозъчни. Има 100 въпроса, които да се зададат!!!

# 16 223
  • София
Как ще се пускат децата по училища, направо не знам. Да мислят онлайн обучение, нищо че уж не са застрашени, то пак всичко е до имунитет.

# 16 224
Не са, но нали като се върнат от училище си ги гледат бабите.
По-добре е да ги спрат, да не разнасят навсякъде вируса.

Няма време за баланс и социален живот. Да вземат мерки веднага.

# 16 225
  • В.Търново
два нови случая в София.В 22ч ще говорят по Нова ТВ.

# 16 226
  • София
Аз като гледам и журналистите са в ступор.

# 16 227
Засега всичките 6 случая в България не са пътували извън страната. Значи има стари огнища. Дано увеличат броя на тестовете

# 16 228
ББ няма да разреши да се удължи ваканцията....така ми се струва.
Което не пречи АЗ да я удължа за моето дете.

# 16 229
Признаха най-накаря! Кой знае какво всъщност се случва 🙈

Общи условия

Активация на акаунт