Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 940 535
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 3 405
Не съм убеден че втори Китай няма да се получи. Не мога все още да преценя дали вече са ги изпуснали нещата от контрол или не са а просто ги крият. Дано просто ги крият, защото ако са ги изпуснали..... А нещата със сигурност не са такива каквито ни ги представят иранските власти. Там вече има огнище и то е голямо за да е довело вече толкова бързо до 2 смъртни случая.

# 3 406
Less, на твое място бих я питала, от къде знае, че е точно коронавирус.
Попитах я, да видим какво ще отговори.

# 3 407
Не съм убеден че втори Китай няма да се получи. Не мога все още да преценя дали вече са ги изпуснали нещата от контрол или не са а просто ги крият. Дано просто ги крият, защото ако са ги изпуснали..... А нещата със сигурност не са такива каквито ни ги представят иранските власти. Там вече има огнище и то е голямо за да е довело вече толкова бързо до 2 смъртни случая.
А също така до затваряне на училища и университети.
Less , закъса я сега.Жената търси внимание Simple Smile

# 3 408
  • I want it all and I want it now.
В Иран е полицейски контрл и няма да научим инстината, но естественно е че се е разпространило.

# 3 409

Според мен и двете.
Но нали се сещате, това е арабско, не е Китай. Ще има да се молят, вместо да се лекуват. А хигиена? Забравете...

# 3 410
  • Варна
Уф, точно пък Иран и Китай. Благотворна почва за теориите на конспирацията.

П.П. Иранците не са араби,

# 3 411
Мен ми е интересно СЗО как ще коментират смъртните случаи в Иран. Те още не са ги коментирали понеже всичко се случва твърде скоро, но те вероятно утре ще ги коментират, защото според мен и те са наясно че там има огромно огнище (дори не смея да кажа най голямото извън Китай, въпреки че е възможно и дори бих казал че е вероятно) за да има 2 смъртни случая които идват като гръм от ясно небе за държава до която довчера се е смятало че няма случай на заразен. Вие разбирате ли за какво говорим.

Снежана пише едни от най интересните и добре издържани постове по темата с тоя вирус които мога да прочета в темата. И е права, Иран са в Азия и затова са азиатци, както ние сме в Европа, и затова сме европейци, това разграничение от географска принадлежност и генетична такава трябва да се направи. По тази причина и смъртните случаи в Иран са важни защото те не спадат към традиционната жълта раса (с дръпнатите очи) извинявам се за свободният словоред ама така мисля че е най разбираемо, защото предишните смъртни случаи извън Китай пак спадаха към този генотип, но тези са първите такива които не спадат към него. А освен това случващото се в Иран има много други детайли които са важни и ние тепърва ще ги разбираме, в момента се крият от правителството им.

# 3 412
Ето ги и първите неазиатци, починали от короната. Както очаквах, това за азиатската раса, която мре от този вирус си излиза чиста стъкмистика. Просто нямаше достатъчно от други раси.
С малката подробност, че Иран се намира в Азия. Интересно, днес сутринта новина, че има първи вирусоносител в Иран, и 8 часа по-късно има 2 починали.

7:30 pm: Iran says two people have tested positive for coronavirus

Iranian authorities reported two suspected cases of the coronavirus on Wednesday, according to the country’s semi-official ISNA news agency.
A health ministry spokesperson said both cases were in the city of Qom ad the patients had been put into isolation.
“The next stages of testing are underway and the final results of these tests will be released to the public once they have been determined,” Kiyanoush Jahanpour, a spokesperson at Iran’s health ministry, said in a statement, ISNA reported.
Iran has not previously confirmed any cases of the coronavirus. — Meredith

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 22:28 от Titina

# 3 413
Не очаквам СЗО да коментират сега. Ще чакат да се изяснят нещата. Не са като бг-мама.

ПС Айде, стига с това каква раса били иранците. Индианци са. Темата е за коронавируса.

# 3 414
Оф топик.
За последните дни във втора тема тук попадам на отчайваща неграмотност по въпросите за раса, етнос, народност. Знания пропуснати в часовете по география в малките класове.

За да се произнесе СЗО за случаите в Иран, трябва да засече и сравни информацията от няколко източника, трябва технологично време.

# 3 415
Под "втори Китай" имах предвид драконовските мерки, които китайците приложиха, а не че няма да се разпространи. Вече коментирах, че китайците направиха чудеса от храброст, но малко са държавите, които могат да направят това. То тепърва ще има да гърми тук и там. Този вирус е много трудно да бъде спрян от момента, в който  се разпръсна по света.

# 3 416
Според мен за да покажат че контролират световната ситуация с вируса би трябвало да ги коментират още утре. Ако него направят това според мен би повдигнало много въпроси около ситуацията с вируса по целият свят или по точно че те не контролират абсолютно нищо и че оттях нищо не зависи, което е притеснително, щом в една държава в света при това техен член (нали Иран са членове на СЗО или бъркам, ако не са тогава е друг въпрос) довчера няма случай на заразен, днес бам, сутринта 2-ма заразени, вечерта и 2-мата починали.....

# 3 417
Иранците са бели като раса. Прост гугъл показва. Това че са в Азия да ги смятаме за азиатци, е все едно хората от жълтата раса в Европа да ги смятаме за европейци.

Не ми сравнявайте емигрирали китайци в България с хора живеещи на територията на Азия от доста векове. Това са пълни глупости, иранеца си е азиатец, просто е друга раса, не е същата като китайската, а е като европейската. Впрочем има хора в Америка, който идват от т.н. жълта раса и са си американци, същото важи и за негрите.

Продължаваш да пишеш глупости. Спри се, защото се излагаш.

А бе аз не се излагам, Вие се излагате, първо с модифицираната чума, сега с азиатската раса, къде сте учили не знам, такава раса не съществува. Дори гугъл не е чувал за нея, и нови раси почнахте да си измисляте.

# 3 418
Този вирус е просто нов и непознат, като всички останали в началото си. Порази много народ в Китай, защото китайците са страшно много. В останалите държави го видяхме какво може. Аматьор е в сравнение с обикновен грип дори.

сега с азиатската раса, къде сте учили не знам, такава раса не съществува. Дори гугъл не е чувал за нея, и нови раси почнахте да си измисляте.

Гугълът Ви явно е стар, защото според модерните класификации, има азиатска раса.

1) American Indian or Alaska Native

2) Asian

3) Black or African American

4) Native Hawaiian or Other Pacific Islander

5) White

http://www.ir.ufl.edu/OIRApps/ethnic_code_changes/info.html

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 22:38 от Анонимен

# 3 419
Този вирус е просто нов и непознат, като всички останали в началото си. Порази много народ в Китай, защото китайците са страшно много. В останалите държави го видяхме какво може. Аматьор е в сравнение с обикновен грип дори.

Тепърва ще се види какво може в другите държави. Едва сега започва.

Общи условия

Активация на акаунт