Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 956 897
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 5 190
  • София
министърът, зам.-министрите да ги чакат на аерогарата, да разговарят със семействата, да остават по домовете, докато мине съответният срок
Страхотна мярка, ей сега се успокоих вече!

# 5 191
Имали само 3000  теста.Крайно недостатъчно количество.Както си и  мислех.....

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 19:19 от macapisa

# 5 192
Като няма маски,слагайте шалове и кърпи.Това в кръга на шегата.Аз не вярвам в ефективни мерки у нас.Утре ще разиграват театро във ВМА.По една тв казах,че имаме 1000теста,по друга 3хил.,а тук някой чул 2хил.броя.Хаос,това ще стане у нас.
Първо съмнения за вирус у нас.Китайско семейство в Сливен и жена в Пловдив в б-ца завърнала се от Италия.

# 5 193
Премиерът Бойко Борисов призова хората, които се връщат от рискови места, да спазват 14-дневен карантинен период. "Поддържаме връзка с всички други държави, наблюдаваме ситуацията, но нищо друго не може да ни опази както дисциплината - хората, които се връщат от рискови места, да спазват 14-дневен карантинен период. Връщат се ученически групи, казал съм - министърът, зам.-министрите да ги чакат на аерогарата, да разговарят със семействата, да остават по домовете, докато мине съответният срок", обяви Борисов, цитиран от БНР.

А циганите дали ще са достатъчно самодисциплинирани, защото имаме доста из Европа, вероятно и из рисковите места. Живея в малък град и преди няколко години имаше една циганка, колкото пъти мина през центъра, все я видя - храчи, плюе и разназяше туберкулоза из целия град. Те я хванат та я пратят да я гледат, лекуват и хранят безплатно, след няколко дена си събира чукалата и пак е на цемнтъра с кафе и цигара в ръка и никой не можее да ѝ каже нищо...

# 5 194
  • Варна
Сега видях, че 170 хиляди човека наблюдават темата. Дори не съм се сетила да видя колко са. Надявам се, че има достатъчно умни между тях утре да отидат на работа с маски на лицето.
Хмммм....работя в хотел. Онзи ден изпратихме група италианци, а вчера посрещнахме четирима китайци /не знам откъде идват, документите им са китайски, от Шанхай/ утре си заминават.
Абсурд да ми позволят да работя с маска, пък и е нелепо.

# 5 195
Успокоиха ни в новините,че маските,които ги няма в аптеки не помагат.

# 5 196
По Нова туко що казаха, че има съмнение в Пловдив, китайка, върнала се миналата седмица от Китай е проявила висока температура и болки в гърдите, семейството е под карантина. Резултата се чака утре. Не намирам новината онлайн.
Мача Интер-Лудогорец ще се играе без публика - https://razgradnews.net/2020/02/24/inter-izprati-ofitsialna-info … bMpV2N4nD_UTo8hSE
Не че това вече е толкова важно...

# 5 197
Ще се самоцитирам.И аз го чух по нова тв.
Цитат
Първо съмнения за вирус у нас.Китайско семейство в Сливен и жена в Пловдив в б-ца завърнала се от Италия.

# 5 198
Как ще е първо съмнение, имаше и други съмнения, но явно тази е със симптоми.

# 5 199
170000 хиляди пъти е погледато в темата, но това не е брой хора. Аз например днес съм влязла да погледна 10 пъти.

# 5 200
  • ГО
Началото на февруари се върнахме от Милано. По летищата и в самолетите бяхме нон стоп с маски. Гледаха ни странно. В хотела ни питаха от Китай ли идваме (тъп опит за шега заради маските)
Притеснявам се - чичо ми е тираджия в Италия и си идва другата седмица. Искаше ми се да се видим, че и детето има рожден ден, ама ми е тревожно.

# 5 201
  • Terra incognita
Темата трябва да се закове на първа страница като избор на редактора.
Има доста полезни неща, които могат да се прочетат.

# 5 202
Дори един средно да отваря темата по 10 пъти, това прави 17 000 човека. А представете си сега половината да Ви послушат, какво ще стане.

# 5 203
Някой да направи вече Нова тема.

# 5 204
Безмислено е да се прави нова тема, а и защо? Тук е всичката информация от началото на епидемията. Това не е отчетна тема, все пак, нито спамо чат.

Общи условия

Активация на акаунт