Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 932 667
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 7 290
..един от клиентите , скоито работя, е в Милано..не бяха притеснени определено...работели си от вкъщи и даже си организирали "коронавирус партита" - събират се вечерно време след работа в някой апартамент
Твоят колега се справя чудесно със ситуацията, браво. Обаче е прпуснал да ти каже например, че всички училища са затворени, няма никакви курсове, кино, игрални зали, театрални постановки и заведенията затварят в шест. Сега си представи живота с две деца вкъщи, ако ще и домашно парти да има след шест Simple Smile

Пиша го не, за да всявам паника, а за да огранича другата крайност, тъй като точно там в момента не е никак готино и разумен човек не би отишъл.

# 7 291
  • В.Търново
Колко добро сравнение. Свинският грип от 94000 заразени по цял свят, най-вече в Мексико и САЩ са починали едва 500.

Корона вирусът още не е стигнал пикът си и вече има само в Китай 1200 жертви от 78000, а в Япония има случай на ре-заразяване.

Да ги сравним ли пак?

Не съм сигурна, че тази статистика е вярна. Уикипедия сочи друго

Не искам да споря, просто разсъждавам против истерията
Починали в Китай до момента..
2,747
https://www.worldometers.info/coronavirus/?fbclid=IwAR3CPMwooCgV … -NZT2LLSRRBijz-0k

# 7 292
Ако искате ми се смейте, но и Ванга е споменала за болест която ще убие много хора по целия свят, ще тръгне от жълтите, а лек ще намерят няколко месеца след пика...

# 7 293
Ако искате ми се смейте, но и Ванга е споменала за болест която ще убие много хора по целия свят, ще тръгне от жълтите, а лек ще намерят няколко месеца след пика...
И е споменала за 5 двойки в календара. А за тази болест е казала, че хората ще падат мъртви на улицата. По руската го дадоха, да видим колко ще е вярно.

# 7 294
  • Пловдив
Умрелия сигурно е по-малко мъртъв от загиналия...

Срив в икономиката на Китай повлича целия свят. За кой пореден ден има спад на фондовите борси? И в САЩ ще го усетят. Новият айфон ще им е бял кахър.

И сега на кого да вярваме, на Баце, който не дава да ходим в Рим или на външния министър на Италия, който казва, че няма страшно.

И хайде стига ги сравнявайте тия грипове. През 10-15 страници почва сравняване и вадене на цифри.
Щом хората по целия свят взимат такива мерки, сигурно в коронавирусът има нещо различно. Въпросът е как ще преминем през това изпитание.

# 7 295
Полша няма случаи официални!

# 7 296
Скрит текст:
И е споменала за 5 двойки в календара. А за тази болест е казала, че хората ще падат мъртви на улицата. По руската го дадоха, да видим колко ще е вярно.
И без да съм Ванга, Нострадамус или Делфийски Оракул мога да предвидя, че ще има болест тръгнала от жълтите, която ще убие много хора по света.

# 7 297
Това е добре. Дано се запази.
Пп. Пошла говори руски?
Шегувам се.

# 7 298
Това е добре. Дано се запази.
Пп. Пошла говори руски?
Шегувам се.
за Унгария и Чехия  не съм чела също да имат.
Пак да питам: прясна информация за Германия?

# 7 299
  • В офиса
Добре, не мога да разбера какво целят подобни сравнения с грипа. ОК, от грип се умира повече. Стига вече са ни информирали колко са се разболели от Covid. Да престанат да съветват хората да ограничат пътуванията, да махнат карантините там, където ги има. Лекарите да смъкнат хазмат облеклото. Маски?!? Допълнителни легла?!? Очевидно всички тези неща са ненужни, защото грипът е по-опасен. А грип има всяка година и никой не взема такива мерки. Ми айде - формулирайте официално писмо, пращате на WHO, CDC, на лидерите на Китай, Италия.... Светнете ги, бе хора. Знаете ли колко икономически загуби ще предотвратите. Колко емоционален дискомфорт на обикновените хора. Бъдете отговорни граждани. Обяснете им онова, което вие знаете.

# 7 300
Интересен въпрос, може би не сьвсем по темата, но ме вълнува. В Полша говорят ли руски?

# 7 301
Интересен въпрос, може би не сьвсем по темата, но ме вълнува. В Полша говорят ли руски?
Те азиатците говорят руски, ти за Полша питаш 😁

# 7 302
  • Germany
Всъщност в Полша имат случай, преди малко го обявиха. Poland reports first #coronavirus case.. she is is to be In a local hospital . Łódź City

# 7 303

Фактите са че на балканите оставаме оазисчета без Корона, ние, сърбите и турците. Simple Smile Дано ни се размине. Оптимист съм. Според мен до 2 месеца нещата ще затихнат в световен план. Дано...
С теб съм, и аз оптимист. Ще отмине, дано е по скоро...

Да, Полша говори руски!

# 7 304
Те азиатците говорят руски, ти за Полша питаш 😁
Защо тези руснаци приличат на китайци ??? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт