Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 954 601
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 7 710
  • София
Бойко Борисов казва, че няма потвърден случай, даде нареждане щаба да излиза два пъти дневно с информация.
Спирт, дезифектанти и маски ще има за всички.

# 7 711
  • София
Освен прополис и ехинацея къде видяхте други имуностимуланти в поста?
Куркумата е противовъзпалително за ставите, босвелията също, глюкозамин за смазване на ставния хрущял,  витамини се пият за попълване на дефицити, co q10 за сърдечната функция.
Може би е хубаво да пие половината и да редува през някакъв период, но като гледам, добавките са най-много за стави.

За стави по-добре да пие течен колаген, а не нещо на хапчета и в капсули.
Дори да не му се увреди ис от имуностимулатори, черният му дроб ще се увреди от пълнители и опаковки.

# 7 712
Хора четете малко бе, засилената имунна система също не е добре в този случай. Престанете с тези ваши имуностимуланти, яжте повече плодове, взимайте естествени витамини, какво се тъпчете със всичко, където го има на пазара, по този начин може да си докарате така наречената хипер-реактивност.

# 7 713
50 милиона дават от бедствия и аварии

# 7 714
Първи потвърден случай в Амстердам

# 7 715
Бойко Борисов казва, че няма потвърден случай, даде нареждане щаба да излиза два пъти дневно с информация.
За кои всички? Всички лекари? Всички гербаджии?

# 7 716
  • София
успокоих се!
Ами, развам се за Вас.

Може ли да ви помоля, малко по -стегнато и реплика-дуплика на лични.
Благодаря.

Братане, вади се резерв, фирми ще се впрегнат. Айде и ти се стегни.

# 7 717
Време е тези хора по телевизията да почнат да излизат с маски, че хората като ги видят, да се вземат в ръце и да разберат, че това си е сериозно и е време вече да почнем да ходим с маски и да не кихаме в лицата на хората.

# 7 718
  • Пловдив
Елфичка , стига с тия карнавални туристи. Човек може да е пътувал по работа, може да си е бил в отпуска. И какво да направим, като периодът е карнавален? То и в Китай нещата се разнесоха покрай тяхната Нова година.
Виж в Гърция отмениха карнавалите, ама нашите са седмица след католическите. А у нас някой да се е сетил да отмени Кукерландия в Ямбол или кукерите по селата /около Пловдив например има в доста села, ще са тази и другата седмица/
А цитираните по-горе хора са хванати на летището. Явно на някои летища следят.

В пловдивските новини написаха кои са болниците, които са определени да приемат болни с коронавирус. Както и какво да се прави. общо 92 легла. Само че няма лаборатория за изследване.

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Eto-kak-Plovdiv-shte-bor … ronavirusa-939952

# 7 719
И да иска да хукне да ги купува - 1. Ще им трябв рецепта и 2. Няма никакви антималарици в България. Спрени са от 2 месеца.

Спрени са по аптеките много повече от 2 месеца. Има ги по болниците обаче и то не на хапчета, а течни. Вливат ги през система в големи дози, когато има нужда. Надявам се запасите да са достатъчни. Ама....не знам. Дано купят още.
А хапчетата няма да помогнат на никого. Всичко в организма с тези лекарства става с натрупване. Трябват ти от 1 до 3 месеца, за да почне да действа. Взимат се по схема и лекарят смята преди това каква да ти е дозата според състоянието. После се чистиш пак няколко месеца. Всичко ще става на място по болниците. Докато свършат запасите.....
Пп често казано аз разчитам много на опита на лекарите. Тук са много добри като специалисти, само апаратура нямат. Липсата на апарати за обдишване ме плаши повече, ама...няма какво да се направи сега. Трябва да се минимизират случаите, за да има за тези, които все пак стигнат до тази нужда. Затова си трябва отговорност.

Предлагам в началото на темата, където е систематизирано инфото да се добави предупреждението, че ако някой се надява да не го засегне лично него, защото е млад и здрав, то поне да помисли за родителите си, защото те сигурно са над или около 60 и са застрашени. Бабите и дядовците на веселите и безгрижни пътешественици също. Няколко човека да се замислят, пак е нещо.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 12:11 от Ън

# 7 720
Извинявай, но в България реално няма производство, само на спирт Grinning А държавния резерв - знае ли някой каква е точно неговата наличност?

# 7 721
  • в 1001-та нощ

Тези не струваха ли няколко лева?

# 7 722
Откриват се във Варна и Стара Загора лаборатории

# 7 723
  • София
Извинявай, но в България реално няма производство, само на спирт Grinning А държавния резерв - знае ли някой каква е точно неговата наличност?
Не съм била в санитарен склад, а в хранителен -огромен!

Нов проблем -струпване на мигранти в Одрин, водят се разговори с Ердоган, по границите са изратени армия, жандармерия и флот.

# 7 724
Спряха ми езиковия курс за две седмици заради курсист с грип с неясен произход. И ме помолиха да дам информация дали съм пътувала след 12.02 и дали предвиждам да пътувам.

Общи условия

Активация на акаунт