Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 943 587
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Germany
Добре де ако вирусът не е толкова смъртоносен, защо да пръскат с това?

# 2 656
Това е една от най интересните теории и постове които съм чел в тази тема. Това което Снежана казва напрактика обяснява много неща и въпроси които се задават в тази тема. Като например защо в Китай, положението с тоя вирус е съвсем различно от целият останал свят. Замърсяването със серен диоксид идва в повече на тялото и може би затова се случва да има повече смъртни случай именно в областите, където е завишен.

# 2 657
  • тук-там
А, ако са пуснали вируса, за да замаскират тровенето със серен диоксид?

# 2 658
Смятам, че ако Китаец го е създал, то Китаец знае и как да го убие, с ясното съзнание, че много хора предимно възрастни и такива с проблеми ще бъдат засегнати, нямам никаква друга теория, защо иначе ще тровят въздуха, а и друга теория за тия нива нямам, някой ако се сеща, да каже.

# 2 659
  • Варна
А, ако са пуснали вируса, за да замаскират тровенето със серен диоксид?

Предполагам, може да се установи ,дали нивото на серен двуокис е било завишено и преди избухването на вируса. Може би месеците октомври / ноември , но не знам пазят ли се такива данни и къде.

# 2 660
Аз имам много сериозни подозрения че китайската държава изобщо няма интерес да го спира тоя вирус и те го знаят. Ако той изчисти една голяма част от населението което е тежест за с-мата, така ще се изтреля икономиката на Китай след вируса, какъвто тласък никакакви финансови политики не могат да дадат, никакви политики не могат да осигурят на бюджета едни милиарди които ще могат да се използват за друго а не за изплащане на пенсии. Не случайно когато се поставят на кантара спирането на епидемията и забавеният растеж на икономиката се казва че икономиката е по важна от спирането на епидемията и то емпирично погледнато е така. Тя убива само възрастните и хронично болните.

# 2 661
  • Буркина Фасо
Това е една от най интересните теории и постове които съм чел в тази тема. Това което Снежана казва напрактика обяснява много неща и въпроси които се задават в тази тема. Като например защо в Китай, положението с тоя вирус е съвсем различно от целият останал свят. Замърсяването със серен диоксид идва в повече на тялото и може би затова се случва да има повече смъртни случай именно в областите, където е завишен.
вие вдишвали ли сте някога серен двуокис? (ти и съфорумците).
 и въобще  знаете ли как се мре от него ?

# 2 662
Цитат
Напрактика няма смъртен случай от хора заразили се извън Китай.

Първо те са твърде малко, на фона на тези, в Ухан.
Второ, симптомите им започнаха в етап, когато вече е ясно за какво става дума и се вземат незабавни мерки. Това увеличава възможността за преживяване.
трето, според информацията, хората се усложняват през третата седмица, т.е. за тези извън Китай, още е рано да се говори.

# 2 663
Тази новина я чакаме отдавна
https://novini.bg/sviat/eu/582228

# 2 664
  • Варна
Тестовете на всички евакуирани с първия полет от Ухан във Великобритания също са отрицателни. Ще ги пускат :

"All 83 people who were being held in quarantine at Arrowe Park Hospital, in the Wirral, have been told their test results for coronavirus came back negative.

The BBC reported that they all expect be free to leave the accommodation – which they had been staying in for the past fortnight – tomorrow morning."

# 2 665
  • Буркина Фасо

"Всички пътници от Китай да попълват анкета за коронавируса и обща европейска политика за борба за ограничаване на заболяването."
това ли чакаш отдавна?
гаранция кой какво казва/попълва ... ???

# 2 666
В Индонезия продължават да продават от забраненото "месо"
https://novini.bg/sviat/azia/582233

# 2 667
Теорията на Снежана ми даде някакво успокоение и надежда, че нещата колкото и да са зле, все пак ще влязат под контрол.
Искрено ти благодаря, Снежана за времето и търпението да изложиш своята теза. Беше ми интересно да прочета и размишлявам върху нея.

# 2 668
Чакам да предприемат мерки!!!

"Всички пътници от Китай да попълват анкета за коронавируса и обща европейска политика за борба за ограничаване на заболяването."
това ли чакаш отдавна?
гаранция кой какво казва/попълва ... ???

# 2 669
Цитат
вие вдишвали ли сте някога серен двуокис? (ти и съфорумците).
 и въобще  знаете ли как се мре от него ?
Чети внимателно, не се мре от него а в комбинация с вируса, затова епидемията в Китай изглежда по един начин, страшна, а извън него на практика няма проблеми.

Цитат
Искрено ти благодаря, Снежана за времето и търпението да изложиш своята теза. Беше ми интересно да прочета и размишлявам върху нея.
На мен също.

Общи условия

Активация на акаунт