Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 943 219
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 2 910
  • I want it all and I want it now.
Последно 😊има ли смисьл да се носи  маска? Благодаря

# 2 911
  • Street of Dreams
Женшен или както се произнася провинцията - близо 20 млн, отива също под lockdown...

А американците или са луди параноици, или очакват нещо, което Европа явно не очаква.

https://twitter.com/reallygraceful/status/1227591709950955521?s=19

# 2 912
Женшен или както се произнася провинцията - близо 20 млн, отива също под lockdown...

А американците или са луди параноици, или очакват нещо, което Европа явно не очаква.

https://twitter.com/reallygraceful/status/1227591709950955521?s=19

Добре, де... Като давате линк на английски, слагайте и превод. Не всеки знае английски! Мога да ви поствам линкове на езиците, който аз владея, но е безполезно!

# 2 913
Google преводачът се справя доста добре в последните години...

# 2 914
Google преводачът се справя доста добре в последните години...

Знам! От телефон, поне с модела с който съм не ми е възможно да ползвам тази опция! Беше ми направена забележка в началото на темата, да не пускам линкове на испански, или поне да има обяснение! Това би трябвало да важи за всички. От уважение към участниците.

Луфтханза няма да летят до Пекин и Шанхай до края на март месец.
Втората жертва извън Китай е в Япония, 80 годишна жена, новината казаха, докато съобщаваха информация за круиза. Предполагам, че е някой от пътниците. Покрай децата не чух Sad

# 2 915
С десен бутон и превод си превеждай, ако не го разбираш.
Това какво е?
https://twitter.com/petetamas80/status/1227600806058364934

# 2 916
  • Sofia
Накратко САЩ отварят 11 кампа за болни от вируса до най-важните летища.

# 2 917
Не съм дала правилния линк. Ужасих се от второто видео. Не мога да разбера какво става и защо са въоражени тези хора!

# 2 918
Съобщава се, че  преливане на плазма от оздравели помага, заради наличието на антитела.
Но защо навсякъде пише, че плазмата само на някои оздравели съдържа антитела?! Защо не на всички?
При оздравяване от вирус, напр. грип, за известно време има антитела, защо тук някои вероятно нямат?

ПС И аз моля да пишете с 2-3 думи информацията от линковете. Не само заради превода, но и защото някои линкове не се отварят и не мога да ги прочета, за други не искам да давам съгласие да ми събират информация и да ми пускат реклами. Намам времето да проверявам толкова много източници на информация.
Благодаря!

# 2 919
  • Street of Dreams
Добре, не знаех, че някои нямат опция за превод.

Първото видео ви го обясниха. Американците взимат крути мерки и това поставя въпроси.

Второто видео го видях преди около три дни - това с автоматите. Понеже нямам абсолютно никакво обяснение, нито прочетох нещо поне малко логично в моите очи, не го пуснах тук. Просто поредното доказателство, че въобще не знаем какво става. Повечето видеа задават повече въпроси, отколкото да отговарят.

Далеч по-скандално е, че американските военни говорят за проект на нивото на МАНХАТЪН ПРОЕКТА във връзка със случая.

https://twitter.com/fackfellowat/status/1228196135459684352?s=09

Последна редакция: пт, 14 фев 2020, 12:30 от OnDiNe_

# 2 920
В пуснатите линкове хората се питат, ако има толкова оздравели защо не ги пускат да се видят. Съмняват се, че едно момиче първо е снимано като сестра в болницата, а после като изписана пациентка.
Започвам да си мисля, че истински изписани май няма.
А и да има, от бройката им изглежда, че са оцелели съвсем случайно.
Дано някой намери обяснение това със стрелбата какво е.

# 2 921
Мои роднини имат приятелка, която работи в биолаборатория в САЩ (по-конкретно за лечение на рак на кожата) , та тя казва, че в момента всички се занимавали само с коронавируса. Каза също, че не е потвърдено, че вируса има предпочитания към азиатци. Няма такива доказателства.
Явно доста сериозно се занимават с този вирус, хич не го подценяват там. Интересно ми е защо чак от 17 февруари ще спрат полетите.

Има нещо, което се нарича вирусолог. Това са хора занимаващи се с вируси. Няма как всички лаборатории да се занимават с вируси, заради спецификата на работата с тях....та това са лабораторията за рак и вирусите си е лъжа.
Момичето е научен сътрудник в Харвард (Postdoctoral Research Fellow). Не в проста лаборатория. Каза, че в момента се занимават с вируса, какво точно не знам, ще питам. Как само реши така категорично , че е лъжа не знам..... ?!
П.П. Също каза, че маските не предпазвали по никакъв начин. Някой по-нагоре питаше.

# 2 922
  • София
Обхождат и пазят от мародери и ескалация.
Привично е, като отговор на събитията.

# 2 923
В пуснатите линкове хората се питат, ако има толкова оздравели защо не ги пускат да се видят. Съмняват се, че едно момиче първо е снимано като сестра в болницата, а после като изписана пациентка.
Започвам да си мисля, че истински изписани май няма.
А и да има, от бройката им изглежда, че са оцелели съвсем случайно.
Дано някой намери обяснение това със стрелбата какво е.

Къде да ги пуснат??  Да ги наредят пред мегаполиса Ухан  и да ги снимат ли?! Нещо не Ви разбирам.
За прост пример, отидете пред Пирогов и следете потока на хората, там постоянно влизат излизат хора, някой са били при специалист, някой са изписани току що, някой са оперирани, други са имали натравяне, въобще вариянтите са милиони, как по точно да се покаже човек излекуван от Коронавирус. Съвсем случайно оцеляване няма, тия случайности може да ги говорим за чумата, но не и за вируса, който за пореден път ще Ви кажа, че го лекува само и единственно имунната система и нищо друго! Другото което правят е просто да подпомогнат имунната система да го ликвидира, или да подържат отказващите органи да не се сринат и да настъпи смърт, докато имунната система не започне да изчиства организма.

П.С. Китайците са толкова еднакви на външност, че не е много трудно да объркаш един човек с друг.

# 2 924
Нямам предвид да им направят обща снимка, а да ги покажат в някоя медия. Снимка от изписването или нещо подобно, да вдигне надеждата у хората. Клипчета на болни и починали по улиците изтичат отвякъде, а за изключително малкото показани оцелели има съмнения, че са подставени лица.

Общи условия

Активация на акаунт