Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 950 939
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 6 720
На мен ми казаха, че има 2 регистрирани случаи във ВМА... но естествено това е информация от уста на уста... Моля някой, който има близки, работещи във ВМА, да потвърди дали е истина.

# 6 721
Чета в различни сайтове. Вече има заразен в Румъния, Гърция, Бразилия, Сърбия... Как още няма в щатите?
В Щатите в момента са заразени 60 човека.В Канада също има, Бразилия, Финландия, Швеция, норвегия, дори вече и в Македония.
по-точно 56

# 6 722
  • Варна
Маските на Лудогорец са произведени в Италия.

# 6 723
  • на пистата
Една вметка, малко да разведря обстановката, а именно - учуден съм, че все още има хора, които се Възхищават на "Бате Бойко - как ме кефи". Значи, народ, който продължава да го кефи "бате бойко" не може да бъде унищожен от корона вирус!
Наистина българинът е толкова тъп, че по всяко вероятност и корона вируса няма да (иска) се засели в нас....
Знаете ли,ако някой го харесва няма да напише Баце или бате бойко.Ще му изпише цялото име.Бате,баце и тем.подобни са си жива подигравка.Но на мен днес ми харесва.изказването му.

# 6 724
Потвърден случай в Румъния

BNO

# 6 725
Италианците като цяло са много спокойни хора

Те щото испанците не са:)))) Испанците бият италианците:)) Всичко е no pasa nada и mañana Simple Smile Много ме нервират. Гледам им пресконференциите на здравеопазването (на испанците),  имаше от Валенсианска област, от Севиля,, от Мадрид... Всичко е под контрол:) Здравната система е подготвена и няма страшно. Само дето вдигнаха леееко новото от ниско на средно, за 10 случая. Според мен са много. Цялото производство на керамика е в област Валенсия и се работи основно с Италия! Много скоро ще гръмнем, за съжаление.

# 6 726
Къде се намира този кораб в момента?

Круизният кораб MSC Meraviglia е отхвърлен от 3 страни на заради страха от потенциалена зараза с коронавирус.
Мексико е третата страна отказала да приеме круиза, след Ямайка и Канарските острови.

Канарските острови - близо до Африка
Ямайка - на другия край на света.

8416 km ги нямате за нищо.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 23:00 от Не се сърди, човече

# 6 727
Потвърден случай в Румъния

BNO

Вече официално

# 6 728
Лили,къде в Румъния?

# 6 729
Два случая  на заподозрени заразени тук където живея. Обербергише Крейс в СРВ, Германия. В Уотсап групата на класа на дъщеря ми цари истерия.
Немският здравен министър наистина е голям клоун.

# 6 730
  • В.Търново
Чета в различни сайтове. Вече има заразен в Румъния, Гърция, Бразилия, Сърбия... Как още няма в щатите?
В Щатите в момента са заразени 60 човека.В Канада също има, Бразилия, Финландия, Швеция, норвегия, дори вече и в Македония.
по-точно 56
Актуална информация до този момент:

Да, наистина, потвърдено току-що и в Румъния.

# 6 731
Пропуснах за обеззаразяването под слънчева светлина. Трябва да е на директна светлина, а не през прозорец, защото стъклото спира голяма част от УВ лъчите.

# 6 732
Информацията ти не е актуална. ето ти официалните данни, обновени на 02/26/2020, като заразените от Даймънд принцес са включени в обата бройка:
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/cases-in-us.html

# 6 733
Жал ми е за хората от круиза. Ако са като при даймънд принсес и да ги приемат на някое пристанище ще ги оставят на борда да се заразят всички и да измрат както правят в Япония.

# 6 734
Информацията ти не е актуална. ето ти официалните данни, обновени на 02/26/2020, като заразените от Даймънд принцес са включени в обата бройка:
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/cases-in-us.html
57 са на линка, който си дала и преди час обявиха още трима, от които двама са от кораба.

Общи условия

Активация на акаунт