Другото ми притеснение е като на Паричка: дали има достатъчно лекарства за ХИВ и СПИН, за да лекуват и хората тук. Никой не казва дали вече знаят с какво се лекуват все пак хората или ще се решава като дойде до главите ни и тепърва ще се карат кой да вземе обществената поръчка за внос. Някой друг мисли ли по този начин?
Третото засяга малка група хора, но тук има такива и ще го напиша: отделно съм хронично болна и на разни тежки лекарства и се боя дали няма да омешат всевъзможни неща, защото си нямат идея до какво може да доведе микса от всевъзможни лекарства. Знам, че има хора ,които пият два пъти по-тежки ужасии от мен. Никой не казва какво смятат да правят с хронично болни на лечение с животоспасяващи лекарства с тежки странични ефекти. Не прочетох никъде ,че се мисли поне за хронично болните деца. Все едно не съществуват....Това ме потриса, не знам дали и други го мислят.
Отвращението ми към управлението в частта здравеопазване по никакъв начин няма как да намалее и ако съм жива да стана свидетел на масова смърт на болни и стари хора това със сигурност ще ме доведе до точка на кипене.
Днес една приятелка ми каза, че маята на места и е вдигната цената, аз не купувам мая всеки ден, но винаги съм си я взимала някъде на 0.50лв, а тя ми говори за 1.50лв, което за мен е странно.