Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 941 753
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 9 105
dimitrinavelcheva, благодаря за туит треда за Иран, там кадрите вече са наистина потресаващи и покъртителни, млади хора падат на земята в Иран, точно, както виждахме в Ухан.

just a flu, к'во да се прави.

чехия е доволно населена с българи!

# 9 106
Лили, лекар ли си, че препоръчваш лекарства?

Заради гениалните препоръки на психирани хора вчера една моя позната не можа да си лупи Тамифлу за детето, което има грип. Щото то лекува коронавирус, нали, и всички са се запасили за ПАНДЕМИЯТА.

# 9 107
dimitrinavelcheva, благодаря за туит треда за Иран, там кадрите вече са наистина потресаващи и покъртителни, млади хора падат на земята в Иран, точно, както виждахме в Ухан.

Четох, че САЩ в четвъртък са вдигнали част от банковите санкции и Иран вече може да внася някои неща - дано могат да си го позволят, защото американците се хвалят, че сериозно са ударили икономиката им. Така или иначе, не вярвам да са в състояние да си позволят тежки карантинни мерки. Положението им всъщност е по-лошо отколкото на всяка друга страна.
https://nationalinterest.org/blog/middle-east-watch/did-us-sanct … undetected-128112

Хубавото е, че започват да получават доста помощи от Китай - маски, тестове, апарати за обдишване.
https://twitter.com/hanipersian/status/1233776872665894914

# 9 108
Аз също смятам, че ние хората, които от слагането на карантината в Ухан си пишем тук врели некипели и ни е хванала параноята, сме много по добре информирани, дори от лекарите в държавата ни.
Паниката при нас беше в началото, сега вече сме много по подготвени, какво ни предстои и какво можем да направим за да не се заразим. И това и по назад в темата съм го коментирала.

ЛИЛИ както мен никога не е давала нагласи на хората да си купуват Тамифлу, тя каза да си закупим най-необходимото, неща от първа нужда като ПАРАЦЕТАМОЛ, НУРОФЕН и АНАЛГИН! Или поне аз не помня нейн пост да е казвала да си купим Тамифлу, че помагало.

# 9 109
Не смятам да отговарям повече на истерясали тролове, които един ред не са прочели от темата и влизат тук направо с обвинения. Не съм препопъчвала да се купува тамифлу, аман вече, пфу.

# 9 110
  • Terra incognita
Е, не, че нещо, не се заяждам, но да твърдиш, че си по- информоран от един лекар, защото пишеш от месец и половина в тема за вируса в бг- мама, е твърде несериозно, да не кажа нещо повече.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 17:47 от VickyTaylor

# 9 111
Турция с най натоварените летища и нямат случай. Как го постигнаха?

# 9 112
  • Торонто
Откъде е информацията за Доминикана? Аз намирам само за поредния круизен кораб, на който е отказано да акостира.

# 9 113
и говори доста за медицинската ни сила също така!

# 9 114
След малко по 120 минути ще има включване от Ухан, вероятно на българка.

МОЛЯ, СПРЕТЕ С ЛИЧНИТЕ НАПАДКИ!!! УВАЖАВАЙТЕ ОСТАНАЛИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ! Целта на тази тема не е да си дърдорим и остроумничим, а да се информираме. Моля, придържайте се към това.Вече е невъзможно да се чете информацията в тази тема! Отне ми няколко часа да изчета всичко от сутринта.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 02:28 от Diorela

# 9 115
  • Варна
Божкееее, сега и гледачката на Берлускони с изявление за вируса...

# 9 116
Не смятам да отговарям повече на истерясали тролове, които един ред не са прочели от темата и влизат тук направо с обвинения. Не съм препопъчвала да се купува тамифлу, аман вече, пфу.

Слънце, ако неше чела темата щеше да видиш, че пиша в нея от самото й начало. Simple Smile

Тамифлуто и ситуацията, която споделих, е пример до какво води истерията.

Vicky, indeed. Simple Smile

# 9 117
  • Terra incognita
Турция с най натоварените летища и нямат случай. Как го постигнаха?
Като не ги тестват, може би? Ердоган, все пак.
Шега е това, но сериозно, смятам, че в Турция има корона, въпрос на време е.

# 9 118
  • град-държава
Божкееее, сега и гледачката на Берлускони с изявление за вируса...
Май само тя още си вярва. Не знам някога нещо да е познала.

# 9 119
Откъде е информацията за Доминикана? Аз намирам само за поредния круизен кораб, на който е отказано да акостира.

https://twitter.com/BNODesk/status/1234139405817872385?s=19

Общи условия

Активация на акаунт