Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 941 312
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 9 135
В момента по БТВ в 120 минути има за грипа коментари и гост за състоянието у нас с доц Георги Попов.

# 9 136
  • Варна
Чешката република потвърди първите си три случая на коронавирус, заяви министърът на здравеопазването Адам Войтех.

Здравните служители заявиха, че на пресконференция тримата пациенти проявяват леки симптоми и са пътували от места в Северна Италия.

# 9 137
В Китай наистина случаите намаляват.(ако дават достоверна информация) колко човека ще се заразят наново като попаднат в средата не се знае. Но китайската дисциплина не е като българската.

# 9 138
Намаляват. Източници от там казват, но страха си го има. Някой хора са почнали и работа.

# 9 139
  • на пистата
Италия отдав изтърва положението.Последните потвърдени случии в Гърция,Германия,Чехия,Австрия....и още и още страни са на хора пътували до Италия.Тези се превръщат във втори Ухан

# 9 140
Хм, Катар е забранил влизането на египтяни на негова територия. Египетската министърка на здравеопазването заминава тази вечер за Китай, не била казала още защо.

# 9 141
https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en
Товане знам дали е пускано.
Интересното е, че статусът на вируса е активен. Край на действието - очакван около 2035?!
По-надолу пише, че може да бъде използван като ваксина срещу бронхит?

Подробности в pdf файла на страницата.

# 9 142
В Иран явно нещата са лоши, има потресващ клип в Туитър, който опровергава твърденето, че децата го карат леко:( Не мога да го сложа тук.
На мен ми се подкосиха краката.
Не мога да гледам деца така.
Пише че дъражвта не полага никакви грижи за тях.
Като чуя някой да казва - споко бе няма проблем , вече ме избива на рев. Не знам дали има нормален човек да види това, как деца се борят за глътка въздух и да ми обясява как е силно преувеличено висчко?!?

Понеже моето дете е било в подобно състояние,  знам какъв е ужасът:(((

# 9 143
Абе, моля ти се. Която и врачка да питаш, благословени сме. Затова изпадаме от всички класации
Изпадаме, ама все още съществуваме като народ..хаха поне засега Grinning

# 9 144
Доц. Попов си го каза- може вируса да си циркулира със слаби симптоми из хората тук.Да се пазят възрастните,да намалят контактите си. За маските също точно. Освен ако не си с цял костюм, вируса може да влезе. На Мед персонала обаче са им нужни. За хив лекарството също. Реално лекарствата в момента се тестват на хора, не са официално обявен лек, както коментираха някои хора тук.Doctors are likely to know within two to three weeks whether drugs being used to treat patients infected with the new coronavirus are working, according to the World Health Organization. Тези същите хора да си го преведат.

# 9 145
JACKLIN*, ако става въпрос за едно клипче с две момиченца, лежащи в болница, имаше твърдения, че е стар и е от атаките в Сирия.

# 9 146
Италия отдав изтърва положението.Последните потвърдени случии в Гърция,Германия,Чехия,Австрия....и още и още страни са на хора пътували до Италия.Тези се превръщат във втори Ухан
Защото италианците са супер прост и надут народ.
ММ  е на кораб с италиански пасажери, казва, че не им пука, летят си от Милано и си карат ваканцията. Всеки ден се моля да не пламнат на кораба.

# 9 147
Това са данните за Китай China's National Health Commission reports 573 new cases of coronavirus and 35 new deaths, nearly all in Hubei province . Нещата при тях изглеждат много по-добре, но защо по ягодите продължават да се заразяват при тези мерки. Нали в тази провинция още стоят по домовете си?
Лека-полека ще се изчистят новите случаи на заразени. Не знам как ще действат когато Китай се изчисти, а след това китайски туристи и бизнесмени започнат да го вкарват обратно от други страни.

# 9 148
  • Пловдив
JACKLIN*, ако става въпрос за едно клипче с две момиченца, лежащи в болница, имаше твърдения, че е стар и е от атаките в Сирия.
Аз точно щях да питам Жаклин откъде знае, че това е клип от Иран? Имайте малко критично мислене, моля ви!!! Как може да вярвате На всяко нещо, хвърлено в нета.

# 9 149

Да! За него:( Много ме потресе. Дано е стар! Дано тази гадост подминава децата! Дано!

Люба, така пише. С таг е.

Общи условия

Активация на акаунт