Човекът в прав текст си каза на пресконференцията, че ако хване коронавируса, иска да го лекуват в Китай. Но имам спомен, че някъде каза, че на 1000 заболели трябва да има 60 апарата за обдишване. И мен много ме заинтригува с колко разполагаме.
Ситуацията никак не е лека вече не само в Италия а ми в половин Европа като гледам стат. Аз повече няма да е коментирам защото аз основно я коментарих за да се убедя каква е смъртността от тази болест. Убедих се че СЗО са прави, а стат. показва завишен процент смъртност защото там влизат случаите със симптоми. А и гледам че в стат. отново са махнали починалият австралиец заразил се на кораба, ако ще правят такива врътки за да е нагласят стат. няма смисъл вече да се следи стат. и да се правят изводи за кораба. Доверявам им се че информацията че половината от кораба карат безсимптомно е истина. Но по стат. на кораба повече няма да могат да се правят изводи ако починалите заразили се там ще ги пишат само в стат. на съответната държава.Препоръчани теми