Аз нямам, а и не искам за мен, исках за майка ми, и не намерих никъде. Признавам, аз съм виновна защото късно се сетих да търся. Писах за съседката ми, дето от няколко сайта ѝ звъннаха да откажат поръчка поради изчерпани наличности. Колеги също нямат, защото няма, не намират, а не защото не търсят. Познати постоянно коментират, че никъде не намират за близки хора. Говоря не за София, за провинцията. Познати аптекарки са луднали от близки, които ги карат да им намират " с връзки".
Лично аз тук в темата съм попадала на постове на хора, които са писали, че имат по 1-2 кутии в къщи. Няма лошо, просто споделям какво съм прочела, вече и не помня кога, то аз не чета постоянно. Това коментирам, лични наблюдения и прочетено от мен. Което не е представителна извадка разбира се, но и че "всеки" има 5-6 също не отговаря на истината. Да не говорим пък за селата, хората не са и чували, не знаят и откъде да си купят-за сайтове в нета говоря, ако децата им не им занесат, иначе понятието "маска" за тях е непознато.
ОК, изкупени, няма. Но да се носят, а те не се носят, продължавам да не виждам хора с маски, независимо какви.
Сложила съм линк, чети. То вярно, че тук има по-големи специалисти, ама простете.