Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 950 392
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 12 135
И най-вече къпането в река Ганг🤮

# 12 136
Само ние и Турция ли останахме незасегнати?
Бежанците не искат у нас, короната не ни иска. .... Малииии.... Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....

# 12 137
А къде държат наблюдаваните в Индия? Че са доста.

# 12 138
Малта, Кипър, България и Словакия нямат официални случаи.

# 12 139
Изписали са (вчера или в сряда) първия и единствен засега случай в Латвия,който обявиха на 29 февруари. Сравнително кратко боледуване.

# 12 140
Словакия има. Кипър и Малта сигурно не е сезон сега и затова нямат....

# 12 141
Мангъров казва, че ловим ковид с “едро сито”.

# 12 142
  • тук-там
Турция определено си крият болните, или не им дреме. Абсурд - при тези граници и бежанци всичко да е цветя и рози.

# 12 143
Замислих се СЗО няма ли някакви процедури, които са доказано работещи и да се прилагат задължително от държавите при такива епидемии?
Съмнявам се. Спред мен това е една от най-безсмислените организации.

Имат. Ето тук се показва нагледно: https://m.youtube.com/watch?v=I9ttpHvK6yw

# 12 144
Словакия има от днес, да. Еми значи останахме ние от континентална Европа.

# 12 145
Словакия има. Кипър и Малта сигурно не е сезон сега и затова нямат....

Какво значи "не е сезон сега"?
Туристи има целогодишно. А температурите в момента в Кипър са  почти като нашите.

# 12 146
Мангъров казва, че ловим ковид с “едро сито”.

Според мен трябва да търсят с грипоподобни симптоми не само от Италия, а от всички страни и ще го уловят.

# 12 147
  • Terra incognita
Добре де, при тия пътувания - не само до Египет, не е ли основния проблем самолета като инкубатор и развъдник на вируса? Щото ти в Кайро или по плажа може да се разхождаш, да не влизаш по музеи, пирамиди и да не хванеш нищо, но 2-5-7 часа в самолет, дето нито знаеш съседа до теб кво киха, нито знаеш преди теб колко са пътували с covid? Не знам дали вече ги дезинфекцират самолетите, ама май още не като хората...

Kaisia Миличка, ако 2 милиарда ги бяха пуснали свободно да щъкат по света и Европа - друга песен щеше да пееш тогава!
Доколкото съм чела, въздухът в самолетите се стерилизира.

# 12 148
Словакия има от днес, да. Еми значи останахме ние от континентална Европа.
И Албания. Те там по вица трябва да са последни, ама може и ние да сме.

# 12 149
  • тук и там
Белгия -109 случая(вчера бяха 50). Като се разпределят от началото на седмицата,излизат  горе-долу по 20 нови случая на ден. В началото на седмицата случаите бяха само на хора върнали се от ваканция в Италия,сега има и белгийци които не са пътували,та вече изтърваха връзката между пациенти тук.Очаква се случаите да продължат да нарастват.

Общи условия

Активация на акаунт