Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 932 852
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 12 975
  • на пистата
Много ми е интересно нещо..Защо някой хора си мислят,че имат силна имунна система и нищо няма да ги хване.Как го разбрахте че е такава?

# 12 976
  • Street of Dreams
За Германия виждам, че се разминават числата. Аз в последните дни поглеждам тук.
Виж coronavirus.jetzt - Die Informationsplattform (@COVID19_DE): https://twitter.com/COVID19_DE?s=09

# 12 977
Някъде прочетох за сума от $3000 в САЩ, ..
В Австрия спрягаха в едно предаване цената от 250 евро за "бързия" тест, но не може по желание. А и се оказа, че само за част от засегнатите хора до момента е бил въобще безплатен. Първо трябва да ти позволят тест, после определят дали ще е бърз или друг и накрая решават дали е безплатен. Примерно болните с тежки симптоми - да, но обкръжението на тези според зависи: възраст, колко контакт е бил осъществен, има ли симптоми..

Във Виена преди час казаха, че има още пет нови случая, но няма подробности в медиите. Подозирам, че са от семействата на тестваните последните два дни. Тоест станаха 28 / 79 общо.

# 12 978
Хм. Защо пък да не може по желание...
Или маса паникьосан народ ще се тества и ще хаби.... ресурси...

# 12 979
Германия вече 812

# 12 980
Току що четох, че е възможно по свое желание, в частните лаборатории. Цената, която спрягат е няколкостотин евра, така пише.
Според мен не е редно. Това е ловене на риба в мътната вода.

# 12 981
Също не знам защо си мислите,че само младите пътуват,защото не ги е страх от нищо. Познавам две двойки на по над 50-60,които ще пътуват този месец на почивка.

# 12 982
Надали ще допуснат да се тества някой пожелание, без причина. Май белгийците съобщават, че тестовете свършват в световен мащаб, а производството им не може да насмогне.

Тук се навъдиха май повече пишещи, отколкото четящи.

# 12 983
Току що четох, че е възможно по свое желание, в частните лаборатории. Цената, която спрягат е няколкостотин евра, така пише.
Според мен не е редно. Това е ловене на риба в мътната вода.
Дефиниция на случая и европейски надзор за COVID-19, считано от 2 март 2020 г.https://www.ecdc.europa.eu/en/case-definition-and-european-surve … navirus-2019-ncov

# 12 984
Надали ще допуснат да се тества някой пожелание, без причина. Май белгийците съобщават, че тестовете свършват в световен мащаб, а производството им не може да насмогне.

Тук се навъдиха май повече пишещи, отколкото четящи.
http://www.bulgaren.org/2020/03/07/%d0%b0%d0%b2%d1%81%d1%82%d1%8 … 0%b7%d0%b8%d1%8f/
Еми...

# 12 985
  • на пъпа на Златията
Хах , ха !
Извинете може ли да рабиете  темата поне на по 100  страници че стана  1000 страници вече .?
И когато мисълта на човек тече бързо прави грешки  като пише ?
А и от толкова  неща които не са във връзка с темата  човек се  обърква. 

# 12 986
Благодаря за отговорите. От скоро съм навъдена тук, извинете ме.

# 12 987
Като обявят още няколко заразени  круизни кораба и блокирани за седмици в хотели на другия край на света с една чанта багаж и ще секнат туристите. Ей , не се научи този народ да си седне на задника за 1-2 месеца и да се овладее епидемията, ами трябва цял свят да пламне.

# 12 988
Иран: 1076 нови, 21 смъртни случая
Южна Корея: 274 нови, 4 смъртни случая
Франция: 103 нови, 2 смъртни случая
Испания: 98 нови, 5 смъртни случая
Холандия/Белгия : 60 нови
Швейцария: 54 нови
Великобритания: 42 нови

Coronavirus updates so far today:
- Iran: 1,076 new cases, 21 new deaths
- South Korea: 274 new, 4 new deaths
- France: 103 new, 2 new deaths
- Spain: 98 new, 5 new deaths
- Netherlands/Belgium: 60 new each
- Switzerland: 54 new
- UK: 42 new cases
https://t.co/eUoE2b20hL

# 12 989
Аз никога не съм казвала, че КВ е просто "грип". Казвам, че глупоста на Китай е да затвори болни и здрави хора, а да ги хвалим тук, колко добре постъпили. Все пак и там са почнали от малко случаи, както в Сингапур и Южна Корея. Имали са тази възможност да спрат разпространението още в зародиш, но са решили, да пращат болните вкъщи. Естествено, че при такива действия, ще пламне епидемия. Въпроса е защо са го позволили, като погледнем в историята на Китай, виждаме че попринцип не процедират така.

Общи условия

Активация на акаунт