Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 930 549
  • 21 677
  •   2
Отговори
# 14 580
В Англия явно положението доста ескалира, хората приказват, че се биели за тоалетна хартия. Толкова не може да се измият, а опряха до хартията? Някой има ли обяснение на този феномен?

и на мен ми е странно с тази тоалетна хартия?!
Ако Библията я пишеха сега, дефицита на тоалетна хартия щеше да бъде един от конниците на Апокалипсиса.

# 14 581
Франция забрани събирания на над 1000 души

# 14 582
Сега е момента нелегалните вносители на боклук от Италия да спрат. Не се знае какво ще донесат към България. Колкото и да са алчни, трябва да се замислят, че техните семейства са изложени на риск също колкото и останалите хора в страната.

# 14 583
  • Countryside
Дрес, не лежи на таз кълка. Нали ББ бил подписал, всичко е точно.

# 14 584
В училището на дъщеря ми няма сапун за децата, има само за учителите в техните тоалетни.Децата няма с какво да си измият ръцете преди да ядат, това е един прекрасен начин за разпространяване на всякакви заради. Родители масово пускат болните си деца на училище, и го заявяват с гордост, учители също ходят болни на училище. И съм сигурна, че положението не е такова само в училището на моето дете. Надявам се да помислят за дистанционно обучение.

# 14 585
  • Street of Dreams
Франция забрани събирания на над 1000 души

В Германия това, до колкото знам, е препоръка. Сякаш вирусът може да брои.

# 14 586
  • София
В училището на дъщеря ми няма сапун за децата, има само за учителите в техните тоалетни.Децата няма с какво да си измият ръцете преди да ядат, това е един прекрасен начин за разпространяване на всякакви заради. Родители масово пускат болните си деца на училище, и го заявяват с гордост, учители също ходят болни на училище. И съм сигурна, че положението не е такова само в училището на моето дете. Надявам се да помислят за дистанционно обучение.

Лимонче, пиши веднага мейл до РУО и до МОН, с копие до МЗ.
Или звъни в БТВ, хахах.

# 14 587

Или звъни в БТВ, хахах.
На теб нормално ли ти се струва да няма сапун по училищата? Или да е пълно с болни деца и учители? Постоянно ни заливат с информация по колко пъти и как да си мием ръцете, а децата кучета ги яли.

# 14 588
Забраниха ходенето на театър, кино и всички масови събирания на хора. До тук добре, но хората казват - Хубава работа ама българска. Оставиха разрешен НАЙ-ГОЛЕМИЯ РАЗВЪДНИК и разпространител на вируси сред населението - ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ. Все едно че нищо не направиха. Каква е ползата че няма да ходиш на театър и кино, след като едно влизане сутрин в час пик в автобуса или метрото ти гарантира обмяната на вируси с още поне 100 човека около теб. Казаха да се държи дистанция от останалите хора поне 1.5 м. Някой да ми обясни как се държи дистанция 1.5 от останалите хора в метрото или автобуса сутрин или вечер след работа.
Защо забраниха кината и театрите, а оставиха разрешен градския транспорт. Някой има ли обяснение на този парадокс. Просто нямам думи каква пародия е това със забраните за събиране на хора на едно място. Най-големия инкубатор и разпространител на вируси - градския транспорт е оставен разрешен, а са забранени кина и театри където хората наистина имат разстояние един от друг.

# 14 589
  • София

Или звъни в БТВ, хахах.
На теб нормално ли ти се струва да няма сапун по училищата? Или да е пълно с болни деца и учители? Постоянно ни заливат с информация по колко пъти и как да си мием ръцете, а децата кучета ги яли.

Ами не. Затова то казвам какво да направиш, за да сложат бързо. Иначе ще ви мотаят.

# 14 590
Нали са грипна ваканция училищата в България?

Нищо не правят ЕС лидерите, най-вече не слушат здравните си "лидери" от страх, че ще им съборят икономиката, на която и без това само Коронката й липсваше...
 Имайки предвид, че разпространяването се случва светкавично и пред очите им и, според немските вирусолози, са нужни доста по-сериозни мерки, изтървана работа.
Аз съм готова за локдаун, в смисъл, имам достатъчно тоалетна хартия и сапун....

Относно ваксина, четох, че преди 2021-ва да не се надяваме на нещо такова. И отгоре отгоре четох за този медикамент който разработват, той щял да се бори с един определен ензим в тялото, който ензим "помага" на Короната да се развива и вреди. Срещу Короната нищо няма всъщност.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 08:07 от Account

# 14 591
Няма нови случаи у нас.

# 14 592
Цената на Брент се срина с 30% до 32,05 долара за барел

# 14 593
  • София
Колко от пробите са изследвали от вчера до момента, защо никой не попита щаба?

# 14 594
Забраниха ходенето на театър, кино и всички масови събирания на хора. До тук добре, но хората казват - Хубава работа ама българска. Оставиха разрешен НАЙ-ГОЛЕМИЯ РАЗВЪДНИК и разпространител на вируси сред населението - ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ. Все едно че нищо не направиха. Каква е ползата че няма да ходиш на театър и кино, след като едно влизане сутрин в час пик в автобуса или метрото ти гарантира обмяната на вируси с още поне 100 човека около теб. Казаха да се държи дистанция от останалите хора поне 1.5 м. Някой да ми обясни как се държи дистанция 1.5 от останалите хора в метрото или автобуса сутрин или вечер след работа.
Защо забраниха кината и театрите, а оставиха разрешен градския транспорт. Някой има ли обяснение на този парадокс. Просто нямам думи каква пародия е това със забраните за събиране на хора на едно място. Най-големия инкубатор и разпространител на вируси - градския транспорт е оставен разрешен, а са забранени кина и театри където хората наистина имат разстояние един от друг.
Има хора, които не могат да шофират и няма как да се придвижват по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт