Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 930 110
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 14 850
Ън, спират комисиите и плановия прием...понеже на нас ни предстоеше такъв, на човек в семейството...не знам какви варианти ще се измислят, поне за лекарствата, назначени до момента...

# 14 851

Дано лятото дойде възможно най -скоро !
Това ще помогне ли с нещо? Освен, че ще мине време...

# 14 852
  • Terra incognita
Добре де, аз искам да се върна малко назад. Коя терория според вас е най - правдоподобна по повод възникването на вируса? Четох някъде з Тръмп, ама де да знам, твърде ми е сюрреалистично, макар че вече нищо не ме учудва.

# 14 853
  • на пистата
В момента кметовете по области са на заседание в РЗИ-тата. Удължават ваканцията до понеделник.Нашата малка община започва да мисли за онлайн обучение.
И правилно.
Светла и памет на жената.Резултати след две седмици.Защо ли?
Редактирах се.Замо за област Пловдив е за сега.Обяви го областният ни управител.Но сигурно и в цялата страна ще стане според мен.

# 14 854
Вчера Мутафчийски беше като “попарен”от поведениет на Борисов.По едно време си обърна главата на другата страна.Как не се изчерви човекът?

# 14 855
Аз харесвам Мутафчийски.Има нещо в този човек, което ме успокоява. Не знам защо.

# 14 856
  • Terra incognita
Аз харесвам Мутафчийски.Има нещо в този човек, което ме успокоява. Не знам защо.
И аз. Освен всичко, сякаш е роден за медийни изяви.

# 14 857
Прилича на Годжи, затова Simple Smile

# 14 858
Тук разправиите си продължават............
Ами, ще сложат карантина и тук. Няма да се размине. На цели градове и области. Китайците и те се ослушваха, но го направиха накрая като видяха, че няма накъде. Колкото по-рано, толкова по-добре, защото няма да се наложи да продължи цели месеци като в провинция Хубей. Обаче и тук същите грешки като в Китай, трябва да ни дойде яйцето до г@ за, че тогава чак....

Това, което ме тревожи в момента най-много и в същото време ме изумява у хората. ....Всеки трепери за детето си, да не се разболее. Разбираемо, ама защо така половинчато? Ами, ако се разболеете вие и ви приберат в болница, кой ще ви гледа децата? В болница се седи по 2-3 седмици, какво ще ядат вкъщи тези деца? По-големите все някак ще се оправят, ами тези на 3-4 годинки? Ами съвсем малките? Не всеки има някъде родител или близък, който да дотича и да ги прибере веднага. Аз съм уплашена(знам, че ще има смях и плюнки) за котето ми. Няма кой да го гледа, ако всички се разболеем. Ще изолирам сина ми в неговата стая превантивно, когато дойде и до нас. Ще се храни, ще гледа телевизия и ще стои само там. Така има надежда да не се разболеем всички наведнъж. В семействата с малки деца няма как.

Ми не, не е смешно. И аз съм уплашена за котето. Ние ще отидем на лекар, ще кажем какво ни има, ама тя и болничка да е-не може да говори. Отделно ако се изпоразболеем, няма да има кой да я гледа...
Затварянето на училищата и университетите само също не е нещото, което ще спаси положението. Детето вкъщи здраво, но мама и татко ходят на работа и ще донесат вируса отвън.

Тъй като видях горното мнение, пак ще кажа: няма его тук. Всички ще пострадаме. Някои по-малко, други повече, но всеки ще отнесе своя дял от общото страдание. И ще има много изненадани, когато всичко приключи и се види дела на тежко прекарали и починали на фона на общото мнение, че това ще са все много стари и болни хора. Тук ще бъде по-различно, но хората не се сещат още.

# 14 859
  • на пистата
А дали е свободен 😁
Аз също много го харесвам.
Болницата в Плевен не е спазила заповедта ми.
Министър Ананиев
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/kiril-ananiev-bo … e-e-spazila-zapo/

# 14 860
Вчера Мутафчийски беше като “попарен”от поведениет на Борисов.По едно време си обърна главата на другата страна.Как не се изчерви човекът?
Нормално е този интелигентен и многоуважаван лекар, да има праг на търпимост за Боковите простотии.

# 14 861
На коя жена светла й памет? Видях новините от Враца, съжалявам, не успявам да чета всичко.

# 14 862
Смея се с глас, дами. Благодаря ви от сърце !
Ах, ами сериозен мъж изглежда.Явно нине писнало от лигльовци 😀😀😀
Вчера се смях с глас пак тук в темата.Една потребителка съветваше как се дезинфекцира клозет.
Здрави да сте !

# 14 863
  • София
Alinnna, бихте ли обяснили какъв е смисълът да цитирате подобни чаршафи, без никакъв коментар от ваша страна??

# 14 864
Борисов да си тества IQ- то.

Тестът ще е отрицателен.

А дали ще е заразно, питам се...

Общи условия

Активация на акаунт