Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 929 813
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 14 910
В ШЗО Плевен се подготвят чуждестранните ни мисии.. в края на Февруари беше поредната за Афганистан.
Е осем батальона са поне- все могат да отделят сградата на един (аз бях в осми едно време пък дали имаше или нямаше девети въобще не помня)

Скрит текст:
Ха.. и аз май бях в него.. последния, свързочен. Wink След него бяха само дисципа и кухнята..

# 14 911
Аз също вярвам, че е модифициран от човешка ръка. Несучайно щади децата, което много озадачава учените и неслучайно още не могат да му хванат спатиите.

Именно поради тази особеност, а и не само и аз смятам, че е човешко производство и не случайно удари Китай и после Европа, дестабилизацията, на която е висша политическа цел на някой. Ще видите, че само в Европа и Иран ще си остане след Китай, въпреки единичните случаи на др.континенти. Не съм привърженичка на конспиративната мислене, но някои неща са съмнителни и логични. Европа се посъвзе след нашествието на бежанците, това е следващия удар.

# 14 912
  • Mediterraneo
В Асеновград е починало 3 годишно ромче, от предполагаемо възпаление на белите дробове. Шефът на болницата: ""Едва ли е коронавирус, при децата той не е разпространен".

Не е разпространен, но в последните дни излизат все нови случаи на деца. Днес в Барселона затвориха детска градина, онзи ден има заразено дете в училището на инфантите на Испания, четох за заразено бебе. Да видим какво предстои в тази насока.

# 14 913
Интересна статия.
Двама пациенти в Италия, с тежка пневмония се повлияли много добре от лекарства за артрит.
Лечението е избрано съвместно от директори на Онко болница Коли - Неапол, инфекциозно отделение, пулмологично отделение, отделение за имунотерапия и иновации, както и няколко китайски лекари.
Дали ще измислят скоро официално лечение?
Вчера говорих с нашата лична лекарка, тя каза - нямам представа с какво се лекува...

http://www.napolitoday.it/benessere/cura-persona/coronavirus-ter … poli-cotugno.html
Отдавна е "интересно" с какви лекарства се лекува този вирус. Скъпи, дефицитни и опасни. Които са още кажи речи експериментални и при автоимунни заболявания.
Точно затова ми се изправя косата от усложнения и последствия.

Хепи, още преди 2 дни написах, че този вирус много прилича на автоимунните. По начин на протичане. Почти всичко, което описват преболедували, ми е адски познато, вече съм го преживяла в кризата. Лечение още няма и не виждам да има скоро, само поддържащо лекарство с хиляди странични ефекти. Знаем си ги. Аз съм сигурна, че метилпреднизолона ще даде добри резултати при лечение. Моя позната я лекуваха с него. Почти съм сигурна ,че изкара този вирус. Тя също се съмняваше. Всеки ден описваше какво се случва и какво пие. Коментирахме и кортизона. Казах й да не го спира, защото тя му се чудеше. Вече премина всичко и е почти излекувана. Не на всеки обаче ще помогне. Знаеш, че пробват с всичко и при автоимунните. На бас, че ще включат кортизон и всички имуносупресори. Усложнения ще има при някои. Ще има и последствия за някои. Оправдан риск ли го водеха?  Припомни си всичко ,което ти е действало, защото може да има полза.

# 14 914
  • Terra incognita
В Асеновград е починало 3 годишно ромче, от предполагаемо възпаление на белите дробове. Шефът на болницата: ""Едва ли е коронавирус, при децата той не е разпространен".

Добре де, може ли такъв коментар?? Тези не им ли пуснаха от министерството материали да се образоват кое може и кое не може, от сутринта само лаишки мнения на шефове на болници чета! Това че няма смъртност за сега във възрастовата група до 10 години не значи, че никой от тази група не боледува. Едва ли.... ще си караме явно на предположения до края. От това ме е страх повече, отколкото от самия вирус!
Има достатъчно случаи на заразени деца. Вярно, че няма смърни случаи, за щастие, но за сметка на това има няколко случаи на новородени, което е огромен стрес.
Редно е било да се вземе натерил за изследване.
Някой вярваше, че България била взела много адекватни мерки, в сравнение с други страни.

# 14 915
# 14 916
Била починала жената от алкохолна зависимост. Моите наблюдения са, че алкохолиците не си отиват така лесно. поне черният и дроб щеше да е увреден...
В статията пише: "За момента се предполага, че жената е починала от възпаление на белите дробове."
https://fakti.bg/bulgaria/453264-jena-s-temperatura-izdahna-na-v … eshnoto-vav-vraca

# 14 917
Мхм, автоимунни заболявания имат 5 до 8 % от населението и обикновено тихо, бавно и кротко си страдат, докато ги лекуват с все повече и повече експериментални лекарства. Обаче сега ударно, а и последствия ако има...не знам. Надявам се в най-добрия случай имунологията и ревматологията да се развият...учейки се от жертвите Sad
В най-лошия не знам Sad

# 14 918
Аз също вярвам, че е модифициран от човешка ръка. Несучайно щади децата, което много озадачава учените и неслучайно още не могат да му хванат спатиите.
Има няколко версии защо щади децата. Не е потвърдена категорично нито една от тях, но изследавт все още. Например, че не са развити при тях рецепторите, към които се прикрепва вируса. Не знам каква е истината, но се надявам да изграждат и антитела. Така че да са защитени и когато пораснат. Да не излезе, че само ще го отложат във времето (ако не изкореним вируса или не се открие лекарство/ваксина).

# 14 919
Ами и в статията от гласове и в статията на италиански, пише за лекарство за ревматоиден артрит.

# 14 920
Детето вероятно ще бъде изследвано за корона вирус? Защо решихте, че няма и че мерките, които държавата взема не струват?

Има заразени деца естествено, слава Богу там смъртност и усложненита са ниски.

# 14 921
Именно поради тази особеност, а и не само и аз смятам, че е човешко производство и не случайно удари Китай и после Европа, дестабилизацията, на която е висша политическа цел на някой.
Ако жънеше наред нямаше ли да е по-дестабилизиращ?

# 14 922
Аз пък мисля, че българското правителство се справя доста по-добре от европейските.

И аз съм на това мнение. Тук в Швеция всеки ден има по 40-50 нови случаи на ден (предимно в Стокхолм), но мерките са никакви. В събота шведите си избираха песен за Евровизия и властите малко се подвоумиха дали да пуснат публиката, но в крайна сметка решиха, че някаква си корона няма да им троши хатъра и събраха над  27 000 души в зала Friends Arena в Стокхолм.

В неделя са излезнали положителни проби  на ученик и учител с коронавирус в училище  и са решили училището да е затворено само днес и утре за дезинфекция, а в сряда всички по класните стаи.  Всички училища са отворени, в които има случаи на коронавирус само ги дезинфекцират за ден/два и това е.

http://www.alleskolan.eu/nyheteralleskolanindex/alleskolanochall … 5f235c181b21.html

Швеция днес: + 45 нови случаи засега, от които 32 в Стокхолм.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 15:12 от Анонимен

# 14 923
Видяхме го.Родителите няма какво да обсаждат болницата.Те са го извели сами от там,преди да е приключило лечението.Иначе нали има и свестни цигани,чистофайници и не знам какво.

# 14 924

Именно поради тази особеност, а и не само и аз смятам, че е човешко производство и не случайно удари Китай и после Европа, дестабилизацията, на която е висша политическа цел на някой. Ще видите, че само в Европа и Иран ще си остане след Китай, въпреки единичните случаи на др.континенти. Не съм привърженичка на конспиративната мислене, но някои неща са съмнителни и логични. Европа се посъвзе след нашествието на бежанците, това е следващия удар.

Разпространява се там, където има голям човекопоток - Китай, Италия и лоша хигиена - Иран, но то в Китай май е съвкупност от двете.
И някой ще щракне с пръсти и ще го спре да се разпространява в някакъв момент  - нещо такова ли си представяте?

Общи условия

Активация на акаунт