Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 929 756
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 15 090
  • Варна
Като гледам как се увеличават случаите в Малайзия, няма шанс вируса да изчезне с топлото време.

# 15 091
  • на пъпа на Златията
===
Защо според вас всички болни от коронавирус са хора които не са мърдали от страната? Още повече пък възръстна жена.
==

Възрастната жена е лежала във  Второ вътрешно , където за пневмониите . Лекарите и сестрите  преддния ден са били в частните кабинети .Там идва "италианец" с проблеми . Лекарят или сестрата  я  прехвърлят на бабата .

А сега познай защо се забавиха тия проби при тая баба от отделението в което лежи? В това отделение са 5 лекари и 5 сестри и 2 санитарки , най малко .  , нали?

пс
Ха познай  какъв е тоя "случаен принцип"?Познай дали в частния кабинет  е регистриран "италианеца" и му е пусната касова бележка за свободен прием? Познай дали и не е включен в тези  340 проби ?

Да мине тая олелия и после е ред на оня с английския каскет .

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 19:11 от rorik

# 15 092
Защо според вас всички болни от коронавирус са хора които не са мърдали от страната?
Не са открили пациент нула. И в Австрия не са. Първият болен не е бил в чужбина, на 70 е и е лежал в болницата десет дни преди диагнозата. Моята теория е, че пациент нула е бил само преносител и след отшумяването на вируса - с негативен тест.
Може и изобщо да не е бил тестван.

# 15 093
Начин за обучение винаги има, било той и дистанционен. В ерата на технологиите учебният процес не е нужно да бъде напълно спрян.
Как си представяте учебния процес на децата от малцинствата, които в малките населени места са повечето ученици? Ера на технологиите?!
Говорите без да мислите, обаче.

# 15 094
Ама когато държавата се управлява от някой, дето мисли с един представител на флората, как да се сети.
Само за нашата държава ли става дума или и за други от Европа?

# 15 095
  • Буркина Фасо
Над 50 човека се води "масово".
Може ли линк/източник, където този брой е дефиниран. Благодаря Ви!
Искам да отменя събитие за ок.100 човека, на което съм организатор и искам да се позова на конкретни разпоредби.
не е задължително да бъде "масово" събитието за да се отмени в този момент.
има Заповед на Здравният министър - https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/zdravniyat-minis … -vv-vrzka-s-regi/

# 15 096
Аз се дразня как цената на маските лети и държавата нищо не прави. Това е ....нямам думи.
Не знам...няма ли механизъм някакъв...че те и 100 лв могат да я направят.

# 15 097
# 15 098
Ами този месец прочети изповедта на хирурга от Италия.

# 15 099

Ами да! И аз това повтарям! Защо никой нищо не прави по въпроса!

# 15 100

Каквото и ние досега многократно казвахме.

# 15 101
Може и изобщо да не е бил тестван.
Много им е странен случаят. Той е известен адвокат, нямал е обаче дълго време достъп до кантората (заради възрастта си е бил по принцип малко активен). Трима адвоката от същата кантора са тествани позитивни, но с по-късна дата на заразяване, а и са нямали личен контакт с човек 1.

Над 200 теста са направени само по линия на възрастния адвокат и са всички негативни. Отделно от контактите на кантората няма позитивен тест. Според мен наистина по-скоро е оздравял, защото специално на тази кантора им разглеждаха и втората линия контакти, а не тамо директните. Не съм капацитет в областта, де, просто си размишлявам.

# 15 102
Аз се дразня как цената на маските лети и държавата нищо не прави. Това е ....нямам думи.
Не знам...няма ли механизъм някакъв...че те и 100 лв могат да я направят.
По новатв сега даваха че произвеждаме маски, но извън тези за болниците сме ги изнасяли, следваше някакво официално лице което вдига рамене и казва "като имат договори какво да правят?"

# 15 103
# 15 104
Министърчето на икономиката беше това офиц.лице 😄
Гледах го и аз  ...

Общи условия

Активация на акаунт