Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 929 469
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 16 110
https://
Тестове в болници в Южна Холандия са показали, че 4% от медицинския персонал е заразен с коронавирус. Направени са 1097 теста, около 45 са положителни.

Testing at hospitals in the southern Netherlands shows 4% of health care workers is infected with coronavirus, officials say. 1,097 employees were tested, so roughly 45 of them were positive.

BNO
Повече от нормално ! Това не са нощни пазачи все пак а  хората през които преминават абсолютно всички заразени с грипове, корони, бронхити, пневмонии и т.н. Даже са малко бих казала 4%.

# 16 111
==
Във Фейсбук ми излезе, че баба Ванга била предрекла кв и казала също, че българите ще се приберат по родните места. А като видях състоянието на болниците, ми се доплака.
==
Аз го гледах още по Нова година по росйската телевизия .
За 5-те двойки  22 02 2020
Българите да се връщат до 2020 година защото после няма да могат . Ще се опитам да ви го намеря и  ще ви го покажа . 

Явно е копирала Нострадамус или Кашпировски.

# 16 112
  • на пистата
Международната федерация по мотоциклетизъм (FIM) отмени последният кръг от световното първенство по Супер Ендуро, който трябваше да се проведе на 14 март в полския град Лодз. Причината е разрастващата се епидемия от коронавирус. Новината съобщи специално за Riders.Live Теодор Кабакчиев.
В Полша не знам колко случая та оменят състезание на открито.Но пък браво.

# 16 113
Това за ваканцията пише , че е предложение. От фейсбук ми излезе и погледнах статията и я копирах. Не съм я проверявала, не знам колко е истина, ама не бих се учудила. Щом го пишат...но пък да не ви подвеждам, просто споделих какво съм видяла. Ще видим дали е така, те ще го съобщят официално мисля, за момента чета , че е предложение.

Човекът си го е измислил, има доста подобни глупости в сайта му. Интересно е, че го препечатват като новина, без да цитират предупреждението му, че написаното не е задължително да е истина.
Това не съм прочела. Извинете, ако съм ви подвела. Но, като прочетох, че съда излиза ваканция, спират делата и не знам какво си....реших, че наистина е влезнало предложение. То и може да стане истина де, аз не бих се учудила вече на нищо.
Но за 7 автобуса днес до Италия се подписвам, чух го лично и видях.

Русалка, това за туризма не е видео, а интервю с шефа на туризма у нас по новините на 1 БНТ от 18ч днес. Ако имаш опция да го видиш си заслужава, после е българката от Рим дава видео разговор с водещата. Много интересни неща каза, писала съм по-назад.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 19:29 от Анонимен

# 16 114
В Италия случаите изглежда намаляват, но в коментарите прочетох, че един регион все още не е предоставил данни. Така че да изчакаме да видим дали наистина намаляват. Същевременно смъртността е... а и тя ще се покачва с натоварване на здравната система.

# 16 115
  • на пистата
Песен за коронавирус,голяма тъпня,но пък има една истина в нея-той е много по-умен от теб и мен!
https://m.youtube.com/watch?v=S0GorTIQR9s

# 16 116
В Италия случаите изглежда намаляват, но в коментарите прочетох, че един регион все още не е предоставил данни. Така че да изчакаме да видим дали наистина намаляват. Същевременно смъртността е... а и тя ще се покачва с натоварване на здравната система.

От Ломбардия данните проверяват, значи това е без тях.

# 16 117
  • София
В Пловдив са почнали да учат дистанционно след като децата са поставени в карантина,след екскурзията в Италия.По Нова току що.
Ако имат желание може да стане

# 16 118

Естествено, че намаляват, тепърва ще намаляват. До края на седмицата ще паднат под 100 дневно. Вие какво очаквате?

# 16 119
  • София
Е тя Ломбардия не беше ли на-засегнатата? Че и мен ми се сториха по-малко от вчера, поне заразените.

# 16 120
За ситуацията в Швеция - днес има най-много положителни тестове от 26 февруари досега. Диагностицираните за деня до този час са 94, но до полунощ могат да надхвърлят 100, защото ги актуализират постоянно.

Довчера властите ни успокояваха, че ситуацията е под контрол, защото всички около 260 диагностицирани до преди ден бяха заразени в Италия, Иран, САЩ и Холандия, които са заразили свои роднини и приятели в Швеция. Т.е. за всеки един случай беше известно начинът на предаване, но довчера, когато  се появи 1 случай на заразен вътре в Швеция, от неизвестен преносител. Човекът е бил хоспитализиран в болница на 3 март за друго заболяване и на случаен принцип му е направен тест за Ковид-19, който тест се оказва положителен. Човекът не е пътувал никъде, нямал е контакти с хора, пътували извън страната. Успял е да зарази и друг пациент, с когото са лежали в една стая, а над 20 човека медицински персонал от болницата е под карантина. Този случай разтревожи здравните власти, защото този случай означава, че има неидентифицирани преносители на вируса, които не са се самоизолирали след пътуване или след контакт със заразени.

Днес Агенцията за обществено здраве на Швеция повиши нивото на риска от разпространение на вируса от "високо" до " много високо ", което е най-високото ниво. Това идва след новината, че има индикации за продължаващо местно предаване в района на Стокхолм и Вестра Йоталанд.

Тук графика до този момент за брой заразени по дни. Брой заразени - 354, от които 207 в Стокхолм.

# 16 121
  • на пистата
В Пловдив са почнали да учат дистанционно след като децата са поставени в карантина,след екскурзията в Италия.По Нова току шо
Позната учителка в Карлово днес е предавала онлайн урок по математика.Разказва,че децата много го харесали.

# 16 122
От ВСС има разпоредба за отлагане на делата с един месец по преценка на местно ниво. За Варна няма да се отлагат.

# 16 123
# 16 124
Какво сега - да не разчитаме, че щом сме сополиви, значи всичко е точно?

Общи условия

Активация на акаунт