Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 928 961
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 16 230
На мен ми е странно, че не хванаха последващи заразени от тези в Плевен и Габрово. А пък много контакти, че и в болница.
Журналистите са неадекватни.

# 16 231
  • Буркина Фасо
Слушайте какво се говори, синът им е работил на Илианци.
след 1-2 страници от темата  ще се окаже, че родителите на тези 2-ма в Пирогов са работили в Илиянци.Smiley

# 16 232
От Габрово са пратили още проби на съмнителни пациенти - от туб болницата, и от друго място - тежки случаи, странни и за това са тествани. Кога ще станат резултатите им...не зная...

# 16 233
Има ли подробности за тези в Пирогов? Сега ли са докарани  и откъде? По стечение на обстоятелствата ми се наложи преглед там в четвъртък и се притесних.

Вчера е постъпил единият, днес другият.

# 16 234
В Лондон и други градове дезинфекцират влакове, метро и др. публични превозни средства.
Според немците, дезинфекция на влакове и градски транспорт е пълна безсмислица, и дори лъжа. Те не го правят, имало си регулация и план "пандемия", който включвал почистване, но не и дезинфекция, те си чистят по плана.
  След тукашната пресконференция казаха, че училищата ще продължават да работят, който си работи, ще си работи, да се ограничаваме в социалния си живот, а не в професионалния.

Тези, при които короната е по-надолу, в дробовете, почти не можели да го пренасят, а тези с "висока" корона, кашлящи, кихащи и сополиви (като мен) заразявали повече народ, има и т.наречените "superspreaders", на които се дължи главозамайващата цифра инфектирани на ден. И други, които никой не могат да заразят. Общо взето, младите и с по-леки симптоми хора, са най-опасни що се отнася за разпространението на вируса.
Сега и за някакви изследвания на протеините, от които има нужда вируса четох, два такива му били нужни, най-вероятно, при децата точно те все още не са разпределени на точните места, както при възрастните, затова децата остават почти незасегнати от вируса. Навсякъде по света се работи по лекарство против това чудо.

# 16 235
На мен ми е странно, че не хванаха последващи заразени от тези в Плевен и Габрово. А пък много контакти, че и в болница.
Журналистите са неадекватни.

Като не търсиш не хващаш... Само тези, които отиват в Пирогов по спешност.

# 16 236
Ако новите два случая са се заразили от сина им, който работи на Илиянци, смятайте, че най-вероятно целия Илиянци е пламнал след връщането на китайците. А ББ как се оправдава за продължаването на ваканцията - Няма да спираме децата, за да не разболяваме бабите и дядовците. Евала!!! Значи в Габрово и Плевен може да се спре ученето заради 2-ма заразени, но в София не може. И то намиращи се в центъра на София. Кой знае колко народ са натръшкали точно в Пирогов - там всеки ден е лудница от хора. Направо нямам думи.

# 16 237
  • Варна
Бойко се изнесе от пресконференцията и остави генерала да се оправя и да отговаря.

# 16 238
  • София
Честито! Умните европейски лидери току що затриха 1 милион европейци....

# 16 239
Аз не мога да повярвам, че журналистите питат за Радев.....

# 16 240
Щом са заразени от сина им, защо случаите не са 3?

# 16 241
По БНТ 1 референдум, говори се за вируса.

# 16 242
  • Пловдив
Ще се попетя и пошестя и т.н., но контрол над чужденците няма. Циркулират всякакви чуждестранни тълпи навсякъде. Със сигурност циркулират и такива, дето не смятат, че е необходимо да си стоят в къщи завърнали се от страни, в които има зараза.

# 16 243
  • Варна
Стига ни толкоз , изнесоха се.

# 16 244
То и за Габрово не се чува да има удължаване. Кметът там е гербаджийски - квот каже Баце, това ще е.....

Общи условия

Активация на акаунт