Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 582
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 17 700
  • София
https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/2752348058214449
От страницата на Григор Лилов

# 17 701
ББ наистина ли е казал, че коронавируса е произведен и пуснат от някоя гнусна гад и че това сме го гледали по филмите?

# 17 702
Каква е тази спецакция на Базар Илиянци ?
Гешев. Синът на починалата е Жепеец работещ на гара Илиянци, но все пак трябва да се импровизира, трябват гръмки заглавия, внушение че се работи здаво и неуморно ! Всички изтрещяха !

# 17 703
Какъв е смисълът за нови болнични легла като няма най-ВАЖНОТО-Апарати за обдишване??????

Не знам дали разбирате, но човек достигне ли до апарат за обдишване...обикновено до такъв апарат достигат сериозно увредени хора и много възрастни и знаете ли какво? На тези възрастни хора никога до сега не се обръщаше голямо внимание защото "са си поживели", щом са достигнали 70-80 годишна възраст. Даже отказват и да ги приемат понякога, а и не е нормално да бъдат приемани в болница, за да починат там.

А иначе, в болниците обикновено има централна кислородна система, така че не се притеснявайте за това.

# 17 704
Вие сега ли се сетихте за маски и гелчета?

Не. Просто купените до сега свършиха. Не съм купила милион и сме повече от един човек вкъщи.
А от поне седмица вече няма такива неща достъпни. Т.е. закупеното свършва, ново-няма от къде.

# 17 705
Какъв е смисълът за нови болнични легла като няма най-ВАЖНОТО-Апарати за обдишване??????
Поне пункции за източване на течност от дробовете могат да правят. Както на пациентката в Габрово. Все е нещо. Впрочем, тя уж беше добре, а ето че косвено разбираме, че е имала влошаване след като я диагностицираха с кв. Което може и да означава все пак, че е влязла за друго в болницата, а там се е заразила. Беше загадка от къде тази жена с толкова ограничени контакти го е хванала.

# 17 706
  • Countryside
ББ наистина ли е казал, че коронавируса е произведен и пуснат от някоя гнусна гад и че това сме го гледали по филмите?
Що не? Напълно в негов стил е даже.

# 17 707
Този паникьор до ден днешен няма НИТО ЕДНА ВЯРНА прогноза в нито една сфера.Още си спомням финансовите му  апокалиптични блянове..

# 17 708
А нашето училище в Пловдив, ни изпрати указания за другата седмица. Родителите няма да се допускат в училището, сополиво деца също, всички ученици с маски?? И дезинфекциращи гелове. Та питах аз откъде тези маски? Откъде тези гелове? Имало в някъде си. 2 лева броя. Аз имам 3 деца, по 2 маски на ден по 2 лева, прави 12 лева само за маски всеки ден. Ами как да стане. Позволиха спекулата да се вихри, сега купувайте. Иначе, мерките са адекватни, смятам. Ще видя дали ще има поне сапуни за децата, защото сапуни за миене на ръце никога Няма, и да не казвам чистачките колко често мият. Не вярвам да е различно и в момента. Нашата директорка беше казала, че учители има много, всякакъв може да се намери, но чистачки няма, и ги къта и ги ухажва и те си правят, каквото искат 😱
Спекулата е гадна, но дори и никой да не беше изкупувал маски със спекулативна цел, маски в момента пак нямаше да има.

# 17 709
Здравейте, аз съм от Пловдив и чета темата от самото ѝ начало.
Чета най-много коментарите на дамите от чужбина и какви мерки се взимат в съответните страни. Само дето много малко пишат в коментарите от коя страна са точно Simple Smile
Притеснявам се много, тъй като мои приятели тръгнаха  по почивки в Европа, преди да сложат Италия под карантина и тепърва трябва да се връщат. Естествено аз ще си огранича контакта. Но... По съвет на приятелят ми отменихме резервациите за сватбата ни през май, не изпратихме поканите,  само датата за подписването не - надявам се, че ако сме 4 души на кръст може и да се случи подписът.
Някой попита дали ББ е казал, нещо си. Мисля, че коментарът му бе тип: " това сме го гледали само по филмите" и че самият вирус е гад, с който е като на война.

# 17 710
Абсолютно съм съгласна. Григор Лилов е "компетентен" по всякакви теми, спомням си фантасмагориите му за убийствата в Нови Искър.

# 17 711
Аз друго не мога да разбера - как така медицинският персонал изтрещя нацЕло?
Медицинският персонал така и така се сблъсква с вируси всеки ден в работата си, сега ли чак се усетиха, че това е така? И защо по принцип не взимат мерки да се предпазят, а сега взеха да надигат? Те не знаят ли, че има и други страшни болести, които се предават от човек на човек, та винаги да използват правилата за защита от заразни заболавания - ръкавици, маски, хигиена? Нали за това имат работно облекло, не го ли перат често, въобще WTF?
Странна работа....ццц....

# 17 712
Четохте ли изявлението на Тръмп от снощи.

# 17 713

Да, но мисля, че не използва думата
 “ произведен”.

# 17 714

Да, но мисля, че не използва думата
 “ произведен”.
Не, шегуваше се, че хората така мислели.
Тук е като развален телефон.

Общи условия

Активация на акаунт