Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 997
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 18 465
Значи, както казах Господ да ни е на помощ 😒

# 18 466
В т Маркет от няколко дни касиерите са с маски и ръкавици. Днес като пазарувах миеха подовете усърдно. Друг път не съм ги засичала да мият, докато има клиенти, а от доста време пазарувам там. Тоалетната хартия от седмица е малко, но не е свършила съвсем. Не съм видяла някой да се запасява(препълнени колички с дългоърайна храна). Това е в Люлин.

# 18 467
Маски и тук, при 1000 инфектирани, все още рядко се срещат, повечето са азиатци. Продавачки, дори аптекари, никой не носи, и ръкавици не слагат.

# 18 468
  • София
Пенсионерите в супермаркета, тийнейджърите по градинките - животът си тече.
В нашата аптека бяха с маски.

# 18 469
Децата в Чехия са ваканция от Сряда. Днес всички родители получиха имейл с линк на който детето може да сваля уриците и домашните. За по-глемите ученици това се оказва доста забавно, защото е интерактивно и модерно. Всеки клас си е създал група и си контактуват през деня.

# 18 470
  • тук-там
Това дали е възможно?Извинете ако е пускано,уж чета всички мнения,обаче не отварям повечето линкове.
https://novden.eu/398802/

Не знам защо някои се успокояват и дават  "предимство" на младите. Това нещо ще остави трайни поражения върху белите дробове....

То се предполагаше....

# 18 471
Това дали е възможно?Извинете ако е пускано,уж чета всички мнения,обаче не отварям повечето линкове.
"Според лекаря аутопсията показва сериозно увреждане на белите дробове и имунната система при жертви на COVID-19."
Как се вижда състоянието на имунната система при аутопсия?

# 18 472
Не знам какво се дреме с мерките. И при нас на работа ни се обяснява как не може да се работи дистанционно, което е пълна глуподт. А една колежка обясняваше как чака щерка си от Лондон и вс твърдения за короната са истерични....скоро чакам някой да цъфне при нас.

# 18 473
Децата в Чехия са ваканция от Сряда. Днес всички родители получиха имейл с линк на който детето може да сваля уриците и домашните. За по-глемите ученици това се оказва доста забавно, защото е интерактивно и модерно. Всеки клас си е създал група и си контактуват през деня.

Вчера сина ми имаше тестов онлайн урок от школата, в която ходи на уроци по БЕЛ и математика. На тестовия урок бяха 35 деца. На всички много им хареса. Не взимаха нов урок, само упражняваха вече наученото, защото беше тестов урока. Обаче си направиха супер упражненията, имаха си и чат, учителката си посочваше кой да отговаря. Много им хареса на всички

# 18 474
В Алгерия има още един починал....

# 18 475
"Според лекаря аутопсията показва сериозно увреждане на белите дробове и имунната система при жертви на COVID-19."
Как се вижда състоянието на имунната система при аутопсия?

Е, че как? Fake news...

# 18 476
Този коментар го прочетох под днешната новина за първите нови случаи:

"От 10 дни работя от вкъщи, защото сме софтуерна компания- единият от продуктите ни е именно статистически софтуер за вируса. Няма да ви казвам откога, следейки миграцията на хората в България показа, че има случаи. Точно 2 седмици преди първите случаи показа около 150 заразени. В момента не искам да ви стряскам какво показва. Отивам сутринта да пазарувам- касиерките никакви мерки не взимат. Аз- с маска със смеяем филтър, а те- все едно хванати от гората. Много, ама много прост народ. Брутално е."

# 18 477
  • София

Някой попита защо МВР издирва заразените. И това се писа-не всички са в болница, изследвани са, защото са били контактни, и са освободени под домашна карантина. Доброволна. Дано ги намерят....до края на деня. Някъде по Витошка.

Работя на Витошка. Няма КВ, няма грип. Днес гледах една жена на средна възраст как возеше (явно нейния) мъж в инвалидна количка. Разходка. Прекрасно време.
На хората не им пука...за съжаление.
В крайна сметка, разходките все още не са забранени? Верно, че бул. Витоша е малко по-населено, но нали са на вън хората?

# 18 478
Моля някой ако знае да ми отговори. Ако човек се е заразил с по-ниско рисковия щам и оздравее има ли имунитет и за високорисковия и обратно.
Втори въпрос казва ли ли са в България кой щам е?
Мен почва да ми идва в повече напрежението.

# 18 479
При нас двама от колегите като си тръгвах от работа бяха в доста лошо състояние.
Много хора минават и май ще има включване скоро.
Работя с ръкавици,но за съжаление не са достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт