Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 927 825
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 20 415
Мхм Grinning. Днеска мисля да изляза и да обиколя да видя аджеба кое работи и кое не и дали се спазват указанията, че ми е много интересно.

# 20 416
Тъпото е , че от една страна всеки казва , недейте да психиясвате, не мислете нон стоп за тоя вирус. То добре, ама ето например, целия спорт е спрян, не може да се гледа. Уикенда ритах с приятели редовно, и това го спираме за неопределено време. Кина и тн затварят и те. Ами освен да вися в нас и да чета за вируса кога ще изчезне друго не ми остава много много. Освен да се четат книги друго развлечение не остана.

С моят съпруг се "самокарантинирахме" - без да имаме показания (живеем в мегаполис). Всяка вечер излизаме на разходка. Също така може да се виждате с приятели и съседи, но навън, на открито, не в затворени помещения. Ако времето е хубаво, направете си пикник, излезте в парка или планината, дори да нямате планина, можете да ходите просто навън. Аз залагам също много на карането на велосипед, толкова е приятно!

Кураж, ще се справим!

# 20 417
Цитат
Тъпото е , че от една страна всеки казва , недейте да психиясвате, не мислете нон стоп за тоя вирус. То добре, ама ето например, целия спорт е спрян, не може да се гледа.
На мен ще ми липсва много Формула 1, тъкмо сезона най после дойде и........ довиждане. А и бокса, това са ми любимите спортове. Футбола също ама що футбол съм изгледал... няма да ми липсва толкова много на 1-во време.

# 20 418
Има толкова хубави книги, които чакат да бъдат прочетени, а все не ни е достигало времето за тях.

# 20 419
Тъпото е , че от една страна всеки казва , недейте да психиясвате, не мислете нон стоп за тоя вирус. То добре, ама ето например, целия спорт е спрян, не може да се гледа. Уикенда ритах с приятели редовно, и това го спираме за неопределено време. Кина и тн затварят и те. Ами освен да вися в нас и да чета за вируса кога ще изчезне друго не ми остава много много. Освен да се четат книги друго развлечение не остана.

С моят съпруг се "самокарантинирахме" - без да имаме показания (живеем в мегаполис). Всяка вечер излизаме на разходка. Също така може да се виждате с приятели и съседи, но навън, на открито, не в затворени помещения. Ако времето е хубаво, направете си пикник, излезте в парка или планината, дори да нямате планина, можете да ходите просто навън. Аз залагам също много на карането на велосипед, толкова е приятно!

Кураж, ще се справим!

Това са опциите, да. Лошото е, че уикенда ще е отвратително времето, ако беше като вчера щеше да е супер. Още е 6 часа сутринта в събота и вече ми се ще да е понеделник поне да се занимавам на работа.. от нерви ли от какво се събудих посред нощ.

Cygnus, така е. В това отвратително време и затворено всичко само книжките остават. Обикновено уикенда ходех на два спорта поне, ама залите и футболните балони затвориха също.

# 20 420

Кураж, ще се справим!

Това са опциите, да. Лошото е, че уикенда ще е отвратително времето, ако беше като вчера щеше да е супер. Още е 6 часа сутринта в събота и вече ми се ще да е понеделник поне да се занимавам на работа.. от нерви ли от какво се събудих посред нощ.

Cygnus, така е. В това отвратително време и затворено всичко само книжките остават. Обикновено уикенда ходех на два спорта поне, ама залите и футболните балони затвориха също.

Абе, човек, нищо ли няма за ремонтиране у вас? Цветята насадихте ли? Не питам за двор, за саксии питам Simple Smile

# 20 421
Между другото и при книгите предимство имат хората запасили се предварително. Grinning Че който няма стабилна библиотека вкъщи да е чете сега, вече няма откъде и книга да си купи. Книжарниците мисля че също май ги затварят или греша.

# 20 422
Оо нещо за ремонт винаги има Grinning

# 20 423
В супермаркетите има книги, не са много но има

# 20 424
Между другото и при книгите предимство имат хората запасили се предварително. Grinning Че който няма стабилна библиотека вкъщи да е чете сега, вече няма откъде и книга да си купи. Книжарниците мисля че също май ги затварят или греша.

Онлайн освен.

# 20 425
Онлайн, разбира се. Информацията вече има предимството, че не се нуждае от материален носител. Ето ниша, която може да се запълни светкавично.

# 20 426
Цитат
В супермаркетите има книги, не са много но има
Е да де, ама там избора е малък. Друго си е да си влезнеш в книжарница и да си избереш каквото ти душа иска. От Достоевски през А. Кристи до биографията на М. Шумахер примерно.

Цитат
Онлайн, разбира се. Информацията вече има предимството, че не се нуждае от материален носител. Ето ниша, която може да се запълни светкавично.
Аз съм старомоден и си обичам истинските книги. Въпреки че за природата е по добре електронните да изместят хартиените.

# 20 427
Чета новините от Норвегия. Арестуван е мъж, който е знаел, че е заразен с вируса, но е пътувал във влак и е кашлял по пътниците във вагона нарочно. Нападнал полицаите с пожарогасител. Сега всички пътници от вагона са под домашна карантина. Такива не знам какво да се правят, но каквото и да е, ще им е малко.

# 20 428
Имам цяла библиотека от нови книги, купени при намаленията на Сиела, които не съм прочела още.
А иначе книги онлайн колкото искаш, и аудиобуукс, и всякакви.😊
За мен домашна карантина не значи нищо ново, и без това си работя предимно от вкъщи.
Е, да, различно е, когато не е пожелателна.

# 20 429
И аз предпочитам хартията, но в извънредни случаи ... да не се повтаряме. И запас имам от няколко месеца струпани купени на лавицата и си чакат реда. Електронна библиотека може да се отвори за часове, буквално.

Общи условия

Активация на акаунт