На брифинга казаха, че се удължава от 3 на 12 месеца и да не се ходи при ЛЛ. Добре, ама тези листчета дето аптеките ги взимат, за да се отчитат на мен нищо не ми е останало, дори и да преснимам примерно, да могат да имат в наличност за отчет. Така няма как да ми ги дадат.
Обадих се на 112 , защото ще стане после да не мога да се свържа, това много хора касае. Ми..не знаели, да се обадя към Здравна каса, да звъня там на телефони (аз не ги знам дори) , свързаха ме с друга жена, дето все уважаема ме наричаше и нищо не знае, да съм чакала щели да се появят други телефони да не задържам линията и накрая им казах, че много недоволни ще имат още. То това...уважаема съм била, ми не съм.
Бясна съм. Сега не знам какво да правя, като знам и какъв е ЛЛ на майка ми. Нали ББ каза на 112 да звъним, щели да ни обяснят, еми...те не знаят нищо и прехвърлят.
Бясна съм и не знам какво да правя. Тези лекарства и трябват Само едното плащам 45лв , ама иначе свободно било 150лв , другите са малко по-евтини, ама пак са скъпи. Не мога да я оставя без лекарства , едните са за тромби и то в стомаха вече отишли, беше и в болница преди месец. Направо ...като направят нещо да го изпипат и да кажат и ориентират хората.
Ту едно, после друго, едните нищо не знаят , другите отчитат дейност, само икономика и търговия. То и мен това ми е важно, ама...първо за хората да помислят за живота им .
Да мине този вирус и да се оправят у нас нещата и се махам ви казвам, не издържам вече тук.