Искам да съм пИпИляво руса

• 4 210
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
Взех 8.31 на Лорвен, мисля да смеся с 9.17 на същата марка. И може би с малко 1011,ама това не помня на коя марка беше. 9 ката няма да ми вкара пигмент, а ми трябва за да потъмня. Тая вечер не ми останаха сили да се мажа, та ще видим утре кога и как ще се вдъхновя.

# 16
Не знам как да ти обясня, че ако искаш като моя цвят, не ти трябва пигмент. Шампоана го прави. На пигмент, дори той няма да хване.

# 17
  • София
Не знам как да ти обясня, че ако искаш като моя цвят, не ти трябва пигмент. Шампоана го прави. На пигмент, дори той няма да хване.
Е добре де, а ти като си с едтествено светла на ниво 7ца защо не направиш просто малко светъл балеаж на ниво 9кс и после ще ползваш само шампоана и все едно дълбок корен?

# 18
Защото имам бяла коса. Преди точно това правех. Дори ако нямах бяла коса, нямаше да се боядисвам. Тогава балеаж нямаше, но си просветлявах кичури само отпред и то с кислородна вода на слънце.

# 19
Аделинда, на тонера на Елеа шампоан ли казваш, че нещо се обърках. Или има и оцветяващ шампоан на Елеа? По кои магазини се намира?
Корените само с тази маска ли правиш или преди това всеки път ги изсветляваш с боя?

# 20
Ама аз съм много светло руса в момента. Амо следващия път се направя с 9 ка ще има много разлика корена.

# 21
Аделинда, на тонера на Елеа шампоан ли казваш, че нещо се обърках. Или има и оцветяващ шампоан на Елеа? По кои магазини се намира?
Корените само с тази маска ли правиш или преди това всеки път ги изсветляваш с боя?
На тонера, казвам шампоан оцветител.

# 22
Ама аз съм много светло руса в момента. Амо следващия път се направя с 9 ка ще има много разлика корена.
Мажи тонера върху това светло. И да има разлика, нали шампоана/тонера ще я скрие. Ако си с тъмна езтествена коса с 8 съвсем нищо ня а да стане. С бои не става, хем моята е светла, как ли не съм я мъчила. Или е много тъмна, или си става русо. Сваляш цвета с 9 и мажеш.

# 23
  • София
Дами, от къде да намеря тониращия на Елеа в София?

# 24
Последно го видях в аптека Корект в нашия квартал,но предполагам го има и в Ремедиум и дрогериите

# 25
Това от линка ли е тонера или си е шампоана оцветител? в ДМ дали го има? Покрива ли бели коси?

# 26
Не ги покрива.

# 27
  • София
Това от линка ли е тонера или си е шампоана оцветител? в ДМ дали го има? Покрива ли бели коси?
Няма го нито в ДМ, нито в Лили или Медея. Другаде не съм търсила.

# 28
Няма го нито в ДМ, нито в Лили или Медея. Другаде не съм търсила.
Аз съм купувала от Лекси или Зара в Пловдив. В горните ги няма, Медея не ги знам.

# 29
  • Пловдив
Здравейте момичета, включвам се да ви споделя и моя опит. Аз съм естествено руса, но от няколко години съм на балеаж, който иска хубава поддръжка всяка седмица, иначе косата ми започва леко да пожълтява. Аз използвам шампоана против жълти оттенъци на Fanola No Yellow и съм много доволна. Препоръчвам го да се използва един път седмично след измиването с вашия си шампоан.

Общи условия

Активация на акаунт